TAK...
1000 Tak til Rikke Fast for en grundig og omhyggelig undersÞgelse/ behandling af Daisy.
Også skriftlige svar/ journal efterfÞlgende....
Også skriftlige svar/ journal efterfÞlgende....
En dag vi sent glemmer â og en dyrlÊge vi aldrig slipper! â€ïžðŸ
Torsdag d. 6/11-2025 blev en dag, vi aldrig glemmer.âšVores elskede Coco begyndte pludseligt at gÃ¥ mÊrkeligt og mistede kontrollen over sin krop. Vi skyndte os afsted til Viborg Dyrehospital til en MR-scanning, og frygten sad helt udenpÃ¥ tÞjet.
I den fÞrste scanning sÃ¥ det ud til, at Coco havde fÃ¥et to blodpropper i hjernen, og vores verden styrtede lidt sammen. Men midt i alt det svÊre stod én person helt sÊrligt frem: dyrlÊge Rikke Fast.âšHun var rolig, dygtig, nÊrvÊrende og sÃ¥ utrolig kÊrlig ved Coco â og ved os. Man mÊrker med det samme, at hun ved prÊcis, hvad hun taler om, og at hun vil dyrene det allerbedste. Den form for tryghed er uvurderlig, nÃ¥r man stÃ¥r i en krise.
Efter yderligere undersÞgelser og opfÞlgning viste det sig heldigvis, at der ikke var tale om blodpropper, men en betÊndelsestilstand i hjernen. Coco kom på penicillin, og stille og roligt begyndte han at få det bedre.
Allerede sÞndag kunne vi se smÃ¥, men tydelige fremskridt. Han startede sin genoptrÊning, og han gav den fuld gas til hundesvÞmning â alle fem lÞse dele var i brug, og han svÞmmede nÊsten 60 meter! ð¶ðŠâšHan nyder ogsÃ¥ igen smÃ¥ gÃ¥ture i haven, selvom han lige nu tisser som en tÞs â men det tager vi med et smil. Vi ved, at han nok skal blive en rigtig hanhund igen ððŸ
Vi skylder Viborg Dyrehospital â og isÊr Rikke Fast â en kÊmpe tak.âšFor den professionelle behandling, den enorme omsorg og den menneskelige varme, der gjorde en af vores vÊrste dage lidt lettere at bÊre.
Af hele hjertet: Tak for at passe sÃ¥ godt pÃ¥ Coco. â€ïž
Jeg ville egentlig have givet fem stjerner, hvis dette også havde vÊret i orden. Ventetiden er lang, og man kommer ikke ind til den aftalte tid. DyrlÊgen er desuden meget svÊr at få fat på telefonisk. De lover at ringe tilbage, men det sker bare ikke. Det er nok noget, man burde kigge på.
Supergod og kompetent service fra dyrlÊgen Anne, der - trods travlhed - spredte supergodt humÞr omkring sig. Det er altid en fornÞjelse at komme hos jer, da både informationsniveauet og servicen er i top.
Verdens bedste dyrelÊge!
Vores Ella har ALTID fået virkelig god behandling, da hun fik ordnet begge hendes knÊ. Specielt af fys Mette.
Men i julen blev hun syg med maveinfektion, og de har hjulpet hende og fulgt op pÃ¥ hende, selvom det var udenfor Ã¥bningstid og pÃ¥ helligdage. Vi fÞler os meget heldige med vores dyrelÊge. Specielt stor tak til Rikke, Helene og Nana, som er de mest sÞde og hjÊlpsomme ðð»â€ïž
Den bedste, dygtigste og mest omsorgsfulde dyrlÊge man kan finde. Uanset hvilken dyrlÊge eller veterinÊr sygeplejerske man kommer ind til, så er der altid styr på tingene. Ens dyr får altid fuld opmÊrksomhed og den bedste behandling.
Pengemaskine og manglende evne til at lytte til patientens ejere⊠Ãvler lÞs om opdigtede skader i forsÞg pÃ¥ at sÊlge behandlinger pÃ¥ hendes âHospitalâ Efter vi fik nok af hendes historier og fandt en ny dyrlÊgeâŠ. Som iÞvrigt bekrÊftede os i vores tese. Modtog vi en mail fra hende med yderligere Êvl hvor hun afslutter mailen med at hunden muligvis skal aflives. Vores opfattelse af denne mail var et hun var blevet tÞsefornÊrmet og forsÞgte at skrÊmme os. Hunden har det fint nu og intet af det hun sagde havde hold i virkeligheden. Jeg er selv tidligere behandler og kunne nemt gennemskue hendes forsÞg pÃ¥ over salg af behandlinger. Yderligere kan jeg undre mig over at jeg ikke kan finde hendes Klinik pÃ¥ Trustpilot under klinikkens rigtige navn som er Viborg Dyrehospital??? Men nÃ¥r jeg ser anmeldelserne pÃ¥ denne side forstÃ¥r jeg det nu godt.
Vi fÞler os altid i trygge hÊnder hos Viborg Dyrehospital, virkelig omsorgsfulde og kompetent personale.
Vi fik desvÊrre fejlbehandlet vores hvalp, der have fået en gul stafylokok i Þrerne.
Da de ikke ville give penicilin med det samme og Þrerne var ekstrem betÊndte, har det desvÊrre fået meget store konsekvenser for vores hund.
Da den endelig fik penicilin var det ikke den rigtige, og måtte i en ekstra behandling.
/Louise
Jeg har lige vÊret 'indlagt' 3 dage sammen med min hund . Det kan man ikke andre steder og det betyder rigtig meget for mig at man må vÊre der for sin hund . De er grundige med deres undersÞgelser men gÞr ikke noget uden man bliver taget med på råd .
Det er godt nok lidt dyrt så det er en god ting med en sygeforsikring på sin hund/kat og man kan også få en betalingsordning.
Jeg vil helt klart anbefale Viborg Dyrehospital og jeg vil også komme der fremover og få vaccineret og tjekket mine 2 hunde.
Kan ikke anbefale Viborg dyrehospital grundet fejlbehandling og dÞd af vores lille hund på 3 år
Vores hun havde spist nogle morelsten og fik en forgiftning da de indeholder blåsyre så hun fik nogle anfald
Så vi kontaktede Viborg dyrehospital/dyreklinik som mente hun havde fået epilepsi de foretog nogle blodprÞver og sagde de så fine ud der var ikke noget at finde på dem men så de ville foreslå hun fik epilepsi medicin og scanning af hoved og en rygmarvs prÞve til 18.000- 20.000 kr. vi var desvÊrre i god tro og gav hende den medicin som så tog livet af hende, det eneste de skulle have givet hende var de kulpiller der kan neutralisere gift stofferne i hende men nÊ nej det var for billigt vi skal lige tjene noget mere ellers kan vi ikke få vores gode lÞn,
Vi gik på nettet og fandt ud af at de anfald hun havde haft skyldtes forgiftning og ikke epilepsi men så kloge var dyrlÊgerne ikke på Viborg dyrehospital
Så hold jer langt vÊk fra dem
Hold jer langt vÊk for Viborg Dyrehospital det kan godt vÊre de virker flinke, men hvad skal du bruge det til nÃ¥r det viser sÃ¥ de er total inkompetent og ikke kan finde ud af deres arbejdet, og har mere travlt med fejl behandle og eksperimentere pÃ¥ folks dyr sÃ¥ de kan tjene flere penge pÃ¥ noget som ikke virker, var ude for at min hund pÃ¥ 3 Ã¥r havde fÃ¥et madforgiftning og bare skulle have haft nogle aktivkul piller for at blive renset for giftstoffer, men hurtig sÃ¥ de en mulighed for lige og skulle tjene ekstra pÃ¥ at tage blod prÞver til 5000 kr som viste sig at vÊre helt normal bagefter mente den dumme dyrlÊge at hun lige pludselig havde epilepsi og skulle scannes hurtigst muligt inde det var sent. men det ville koste sted mellem.18.000-20.000 kr, og hun mente det var meget alvorligt sÃ¥ min lille hund pÃ¥ 3 Ã¥r som ellers var frisk, OG ALDRIG HAR FJELET NOGET som kun var lidt dÃ¥rlig skulle starte på epilepsi medicin med det samme, fra fÞrste dag hvor hun starte pÃ¥ sin medicin bliver hun mere dÃ¥rlig ind hun var til at starte med, og pÃ¥ 3 dagen med det forkert medicin som dyrlÊge havde anbefalet og sagt der ville virke ender min datters lille hund pÃ¥ 3 Ã¥r at dÞd af hjertestop FORDI MEDICIN ER ALT FOR STÃRK...!!! og pisse forkert da vi sÃ¥ ringer ind til Viborg Dyrehospital og snakke med den total inkompetent dyrlÊge, fortÊlle hun det er meget nomalt den har nok fÃ¥et organsvigt og det var da ikke noget og gÞre ved, det var Êrgerligt men det var ikke deres problem for hun lave aldrig fejl og havde heller aldrig nogensinde i sit liv lavet nogle fejl sÃ¥ det var vores egen skyld, og vi skulle da ogsÃ¥ lige huske og betale de sidste penge vi skyldt dem for blodprÞven og medicin. mener vi har et kÊmpe problem her i danmark omkring dyrlÊge som tit og ofte bare lÊgger ansvaret vÊk, og tro det er ok at eksperimentere pÃ¥ folks dyr, oven i kÞbet krÊver de urimelig mange penge for noget som burde vÊre gratis da kÊledyr hos mennesker ogsÃ¥ har noget og gÞre med godt velfÊrd og sundhed og mental stÞtte...!!! syns det er for dÃ¥rligt 2023 at der ikke er mere fokus pÃ¥ private dyreklinikker og Dyrehospitaler, som snyder kunder med fejlbehandling og tager overpriser for noget som skulle vÊre gratis. mener det her emne skal tages op pÃ¥ politisk plan sÃ¥ Dyreklinikker og Dyrehospitaler kan blive statsejet virksomheder, sÃ¥ den kÊmpe skat vi alligevel skal betale indgÃ¥r der ogsÃ¥ gratis dyrlÊge besÞg og behandling, sÃ¥ kunne det mÃ¥ske vÊre at dyrlÊge passet deres arbejdet lidt bedre nÃ¥r de viste at de kun fik en fast lÞn hver mÃ¥ned uden ekstra bonusser og sorte penge, er trÊt af at leve i et korrupt samfund hvor man kun tÊnker pÃ¥ sig selv og at tjene en masse penge for forkert behandling af vores kÊledyr og her til sidst. Viborg Dyrehospital nÃ¥r man nu vÊlger og kalde sig Dyrehospital forventer man ogsÃ¥ i har alt det rigtige udstyr som et HOSPITAL SKAL HAVE..!!!  Har set dyrehandler som maxi zoo som har mere og bedre udstyr end i har..!!! det eneste hospital udstyr i har er en hunde vÊgt i jeres venterum, sÃ¥ det er helt forkert at kalde sig Viborg Dyrehospital, kunne mÃ¥ske kalde jer selv for Viborg dyreapotek har masser af medicin men igen faglige kompetencer overhovedet til behandling eller brug af medicin, skulle mÃ¥ske bare kalde jer selv ( Viborg mest inkompetent dyrlÊge i jylland ) kom og fÃ¥ en forkert behandling sÃ¥ vi kan tjene penge pÃ¥ dig fordi vi ved alt og har altid ret..!!!                                                                                        Og i kan godt regne med at jeg fortÊlle til alt og alle jeg sÃ¥ lÊnge i eksistere som forretning, at man skal holde sig fra jer fordi i er da totalt inkompetent, jeg skal leve med resten af mit liv og min datter pÃ¥ 11 Ã¥r, at i har slÃ¥et hendes hund ihjel fordi i skulle tjene ekstra penge kommer jeg aldrig til at tilgive jeg for...!!!
Pengemaskine - er egen oplevelse, at forhold imellem pris og kvalitet desvÊrre langt fra lever op til det forventede.
Betaler gerne en hÞj pris, ifald kvalitet svarer dertil.
Super service mega sÞd pasonale
Som tager godt imod imod dit dyr
Mega god forklaring kunne man give flere en 5 hadet jeg gjort det
Utroligt venlig og dygtig akupunktÞr, vil anbefaler 120%. Poul er meget professional, hjÊlpsom, og i dejlige rolige omgivelser bliver man behandlet.
Rigtig dejlig service af personalet og dyrelÊgerne.
Var dog udsat for at vi skulle have vores kat til det årlig check, hvilket gik fint og det hele.
Katten skulle så ydeligere have set på hendes tÊnder som vi fik et prisopslag på 1800-ish. Da vi så havde vÊret der og skulle betale var det pludselig 3100-ish. Og vi havde jo selvfÞlgelig ikke gemt pris opslaget.
Virkelig dygtig dyrlÊge Rikke!ðð»
Hele personalet er så sÞde og dygtige.
De er Êrlige og nasser ikke unÞdvendige penge ud af folk.
Ingen tvivl om, at de brÊnder for at hjÊlpe dyrene.
Jeg bor et stykke vÊk fra klinikken, men kÞre med glÊde til Viborg Dyreklinik, istedet for at bruge den lokale dyrlÊgeð
Jeg kan varmt anbefale Viborg Dyreklinikð
Jeg har brugt viborg dyreklink siden de startede og har altid vÊret rigtig godt tilfreds med dem dygtige dyrlÊger og altid flink og hjÊlpsom personale. Jeg skulle flytte meget langt vÊk inden jeg ville skifte dyrlÊge. Jeg Kan varmt anbefale Viborg dyreklinik.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã