Moldrup Dyreklinik レビュヌ 16

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MÞldrup dyreklinik har igennem den seneste årrÊkke udviklet sig fra at vÊre hovedsageligt en landpraksis med hovedvÊgt på kvÊg, til i dag at vÊre en blandet praksis, hvor vi behandler alle slags dyr, både medicinsk og kirurgisk.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

Empati og tryghed

Vi har brugt MÞldrup dyreklinik i mange år.
Vores hÞjtelskede hund, Ronja dÞde pludseligt for tre år siden. Vi var mildest talt i chok da vi trådte ind i klinikken med en dÞd hund. Herfra blev taget imod med omsorg og dyb respekt.
Nu har vi lille, Lotus som har vÊret der nogle gange og her oplever vi kun empati og tryghed. Vi vil altid bruge, MÞldrup dyreklinik og anbefaler dem pÃ¥ det varmeste 🥰🐟

2024幎4月10日

10/10 stjerner

10/10 stjerner!
Vi har kun gode ting at sige om MÞldrup Dyreklinik. Vores elskede hund blev indlagt i weekenden og Mette har vÊret meget forstÃ¥ende og givet og tryghed hele vejen. Vi har fÃ¥et vores hund hjem igen og hun er i bedring ☺

Vi modtog video af hende mens hun var indlagt og Mette har ringet i dag for at hÞre hvordan det er gÃ¥r med hende 🥹

2024幎12月21日
自発的なレビュヌ

Vi er kommet meget og kommer stadigvÊk

Vi er kommet meget og kommer stadigvÊk ved mÞldrup dyreklinik, og hver gang bliver vi mÞdt med smil! - vores Carlo har dÞjet meget med gigt, og andre små skavanker, og det er blevet taget seriÞst hver gang. Er der noget ved evt. Gigten de er i tvivl om, så spare de med nogle, for ikke at gÞre noget forkert. Vi er glade for at komme der, og vil blive ved med det.

2024幎7月26日

Jeg kom med lucky

Jeg kom med lucky, der var blevet bidt af en hugorm.
Der kom en hurtig ud og tog imod os og hjalp hende ud af bilen og ind. Skal siges, hun var meget dårlig.
Kom ind og hurtig kom dyrlÊgen og gav hende 2 sprÞjter. Troede Êrligt jeg mistede hende. Hun var kritisk, og blev indlagt. Jeg fik en god forklaring og efterfÞlgende 3 opdateringer.
Blev ringet op hun var så meget i bedring og kunne hente hende med en meget grundig forklaring på hvad og hvorfor når vi kom hjem.
Nå men lang historie kort. 5+ *. Bedste sted, tid til en, god Êrlig forklaring. 1000 tak for jer.

2024幎7月2日

SÅ GOD en oplevelse

SÅ GOD en oplevelse! (fÞrste gang)
- En dyrlÊgepraksis "på landet" med almindelige jordnÊre tillidsvÊkkende medarbejdere på alle niveauer.
Ringede sent eftermiddag, men hvis jeg kÞrte hjemmefra med det samme måtte jeg gerne komme, (selvom det ikke var livsvigtigt for hunden).
Venlig modtagelse, - god dialog med dyrlÊgen om min schÊfer mens den blev undersÞgt vedr. Þre-smerter. Nem forståelig forklaring og instruks i efterbehandling / drypning af hundens Þrer.
Det blev over lukketid, men ingen fornemmelse af stress. Stadig tid til venlighed (og lidt snak om forskelligheder vedr. sund moral og etik i forretningsfÞrelse)
-- Og regningen..... langt mindre end hvad jeg kunne frygte, hvis jeg havde brugt egen lokale dyrlÊgeklinik (iflg. tidligere erfaring/besÞg, hvor jeg i Þvrigt fÞlte mig mere "i vejen" end velkommen).
- -
Tak til MÞldrup, for at der stadig findes en dyrlÊgeklinik med fornuften i behold og benene på jorden.
Det skaber tillid, og god omtale ;-)

2024幎1月16日

Moldrup Dyreklinik からの回答

Tusind tak Jacob for den gode anmeldelse :)
MVH alle os på MÞldrup Dyreklinik

Hund med knuder i brysterne

Vi kom en med en hund med knuder i brysterne. I lÞbet af en måned var hunden fÊrdig med forlÞbet og den gladeste hund nogensinde. Hun var under to gange, da dyrlÊgen vurderede hun lå for uroligt til at fortsÊtte fÞrste gang. Dette kostede en ekstra tur under kniven, men hellere det end ingen hund. Super dejligt med dyrlÊger der reagerer monster hurtigt og med isÊr dyrlÊger med interesse for dyr, samt dyrlÊger der gider at give sig tid til en dyrlÊge forskrÊkket hund. Alt i alt en dejlig oplevelse! Vi vender ihvertfald tilbage, uden tvivl.

2021幎9月27日

Gode dyrelÊger

Jeg er kommet i MÞldrup de Ca. 3 Ã¥r jeg nu har haft hund og vi har aldrig vÊret gladere for nogen dyrlÊger, selv min hund synes det er fedt at vÊre der.Vi kÞrer gerne 30min i stedet for at kÞre 5min og tage til dyrelÊgen i Aars 😊

2021幎8月22日
自発的なレビュヌ

MÞldrup Dyreklinik vil ikke kÞre ud til en syg hund med hvalpe på en sÞndag.

Regn ikke med, at dyrlÊgen fra MÞldrup Dyreklinik kÞrer ud til en dÞdssyg, diegivende tÊve med 12 hvalpe på en sÞndag. For tÊnk hvis der var en ko, der brÊkkede et ben i MÞldrup, imens dyrlÊgen tilså en hund 33 km vÊk! Det var den besked, jeg fik. Jeg spurgte dyrlÊgen, om han mente, jeg så bare skulle lade min hund dÞ fra sine 12 hvalpe. Han svarede, at jeg jo kunne komme ind på klinikken med den. Men hvem kan bakse en 33 kilo tung hund, der er så syg, at den ikke kan stå på sine ben, op i en bil alene? Jeg var rystet og meget fortvivlet. MÞldrup Dyreklinik havde faktisk vagten den sÞndag.

2021幎3月24日

Super kompetent personale!

Vi har brugt klinikken i snart 5 år og vi er SÅ glade for at komme der og endnu bedre- så elsker vores hund at komme der.
Personalet er topprofessionelt og empatisk, så man er helt tryg ved at aflevere sit kÊreste eje i deres varetÊgt.
Vi kÞrer hellere end gerne den halve time dertil selvom vi har masser af klinikker tÊttere på.
Topkarakterer herfra:-)

2021幎1月6日

Moldrup Dyreklinik からの回答

Tusind Tak for den fine anmeldelse :)

Vi kommer aldrig mere på klinikken

2020幎11月29日

Hej Karsten og Rannva.
I må desvÊrre regne med at vi opkrÊver betaling, når vores dyrlÊge tilser Jeres påkÞrte hund en sÞndag. Vi kunne desvÊrre ikke indfri jeres Þnske om at sende regningen til ham der påkÞrte jeres hund uden en klar aftale med ham fÞrst. Beklager. Vi kan desvÊrre heller ikke henvise til andre dyrlÊger der går med til sådan en aftale.
Med venlig hilsen MÞldrup Dyreklinik

Jeg har nu brugt dyrlÊgerne i MÞldrup i

Jeg har nu brugt dyrlÊgerne i MÞldrup i et par Ã¥r, og der har aldrig vÊret noget at sÊtte en finger pÃ¥. Du bliver altid mÞdt med et smil, og deres rÃ¥dgivning er helt i top, og ikke mindst deres behandling af dyr er dybt professionel😊

2019幎5月19日

Trygt og billigt

Har flere gange benyttet dyrlÊgerne i MÞldrup samt henvist alle jeg kender dertil. De er så glade for alle dyr, er meget professionelle men samtidigt enormt empatiske. Samtidigt er priserne ganske fordelagtige. Kender flere der gladeligt kÞrer 50-100 km for at bruge disse dyrlÊger. Har kun ros om stedet og personalet.

2016幎9月12日

VÊrd at kÞre efter

Vi har nu brugt dyrlÊgerne i MÞldrup i gennem et par år, og der har aldrig vÊret noget at sÊtte en finger på. Du bliver altid mÞdt med et smil, og deres rådgivning er også helt i top, og ikke mindst deres behandling af dyr er dybt professionel.

2012幎7月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。