Top professionelt praksis ! Jeg har nu brugt center dyreklinik i over 4 Ã¥r til min franske bulldog og har haft ham igennem 1 operation ud overde gÊngse vacciner mv ð jeg er ovenud tilfreds med bÃ¥de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stor ros til alt personale hos Center Dyreklinik. Trygt og rart sted at komme. Altid et smil fra hver en ansat. Det gÊlder bÃ¥de via telefonen og i selve klinikken. Med den seneste oplevelse med en... ãã£ãšèŠã
Min hund var tÊt pÃ¥ ikke at overleve mÞde med de dyrelÊger, tilsidst tog jeg ham til et andet dyrhospital og der ingen tvivl om at det reddede hans liv. , her 6 mrd. efter besÞg hos dem, er han sta... ãã£ãšèŠã
Vi har opdrÊt af corgier og bruger ca. Center dyreklinik en gang hver 3 md. for lige at fÃ¥ tjekket vores hundebasser og givet dem en tid ved kiropraktor Marie. Vi har altid vÊret fuldt ud tilfredse og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Center Dyreklinik i Viborg er et behandlingsted for smådyr, dvs. hunde, katte, gnavere, fugle osv. Den er også en henvisningsklinik, hvortil kollegaer fra flere steder i Midtjylland sender deres klientel, når der krÊves en mere specialiseret indsigt i behandling af smådyr. En moderne klinik, der huser skop, CT-scanning, respirator, ultralydsscanning, tand- og almindelig rÞntgen.
é£çµ¡å
ÃrÞvej 11, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- mail@centerdyreklinik.dk
- www.centerdyreklinik.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top professionelt praksis !
Top professionelt praksis !
Jeg har nu brugt center dyreklinik i over 4 Ã¥r til min franske bulldog og har haft ham igennem 1 operation ud overde gÊngse vacciner mv ð jeg er ovenud tilfreds med bÃ¥de behandlinger, priser og personale ð
Altid hjÊlpsomme og meget dygtige hvadâŠ
Altid hjÊlpsomme og meget dygtige hvad enten det er i telefonen og hurtige når det gÊlder.
Min hund var tÊt pÃ¥ ikke at overleve âŠ
Min hund var tÊt på ikke at overleve mÞde med de dyrelÊger, tilsidst tog jeg ham til et andet dyrhospital og der ingen tvivl om at det reddede hans liv. , her 6 mrd. efter besÞg hos dem, er han stadig meget mÊrket
De er voldsomme dyre og ja Personalet er såment meget venlig, det skulle de også gerne vÊre til den pris
jeg sÊtter aldrig mine ben der igen og fraråder alle der spÞrger mig at bruge dem
Anbefaler Center Dyreklinik
ImÞdekommende, professionelle, gennemsigtige, tilstedevÊrende og lettilgÊngelige.
Jeg ELSKER at komme hos CenterâŠ
Jeg ELSKER at komme hos Center Dyreklinik Viborg
Jeg er ejer af en stor broholmer på 80kg som også er uddannet servicehund og jeg må Êrligt sige jeg har prÞvet en del dyrlÊger så langt som til Aalborg og aldrig har jeg oplevet en dyrlÊge som er der så meget for mig og min hund! jeg kommer ind siger hej til alle medarbejderne fordi det er et sådan sted hvor både du og din hund er husket du er ikke bare endnu et nummer i deres kalender eller endnu en betalende kunde de mÞder dig og din hund som i er og giver en fantastisk service både af expertise om dit dyr men også indenfor hvad du har brug for om det er et kram et klap på skulderen eller et grin så kan de det hele og man fÞler sig tilpas
Mig med min servicehund er jo ikke som alle andre jeg er både mere hÞjlydt mere krÊvende og tager lÊngere tid men alt det imÞdekommer de og er jeg til waterwalking og tÊnker min hunds allergi er ved og flair op igen så kigger Mette på det med det samme det ikke noget med du kan få en tid nÊste uge de er der for dig og dit dyr!
En sÊrlig bemÊrkning til de medarbejdere jeg bruger allermest:
Mette: Hun er hjertet af klinikken tager imod alle med et kÊmpe smil og lytter til selv de mindste bekymringer om din hund også hvis de lyder tåbelige hun er en stjerne!
Tina: Tina er mega sjov LILLE kvinde som altid kan få dig i godt humÞr med et godt grin og god humor
Sanne: Sanne er min go to dyrlÊge ALTID! jeg har aldrig mÞdt en så fantastisk sÞd dyrlÊge med et smil der smitter og uanset hvor travlt hun har er der altid tid til hvad end behovet er for din hund (også selvom hun er hÞjgravid og skal bruge hele sin frokostpause)
Alt i alt en fantastisk dyrlÊge og en fantastisk oplevelse!
Et behageligt sted at komme
Rigtig gode til både mennesker og dyr. Man bliver altid mÞdt af smil, og kompetent personale, uanset om vi kommer med en hund, hamster eller noget tredje.
De forklarer altid hvad de gÞr og hvorfor, og det er nemt at mÊrke passionen for dyr. De gÞr hvad der er bedst for dyret, og prÞver aldrig på at presse unÞdvendige behandlinger ned over en for at tjene ekstra penge, modsat mange andre dyreklinikker.
Et sted der bestemt kan anbefales.
God oplevelse
Vi har vÊret 2 gange akut derude med vores hankat. God og prof behandling.
3 gang var til årligt tjek og vaccination. Dec. 2024
Har nu fået Vetplan der igennem og det er vi glade for
Elvira diskusprolaps operation:
Elvira diskusprolaps operation:
Vores senior hund Elvira fik en stor diskusprolaps midt i sommerferien. Hun var delvis lammet i bagkrop. Trods ferien fik hun tid samme dag til undersÞgelse og blev opereret mindre end 40 timer efter. Hun fik genoptrÊningsplan med hjem og vi har efterfÞlgende fulgt genoptrÊning i water Walker på center dyreklinik. Vi har haft tÊt kontakt til klinikken i hele forlÞbet og det har betydet alt for efterforlÞbet og vi har fÞlt os trygge.
Elvira har det rigtig godt og er kommet sig flot. Når jeg ser på Elvira gå rundt nu, bliver jeg så rÞrt og tÊnker på alle de ansatte som har hjulpet os i den svÊre situation.
Vi er meget tilfredse og taknemmelige for hele forlÞbet.
Helt fra fÞrste opringning og til hvor vi er nu, har vi mÞdt et meget venligt, faglig dygtig og empatisk personale.
De er så god til kaninner
De er så god til kaninner, en af dyrlÊgerne fandt ud af at min kanin havde betÊndelse i urinvejene.
Så nu er han bare så glad igen, og hopper og laver stampe moves.
Man bliver altid mÞdt med et smil ogâŠ
Man bliver altid mÞdt med et smil og man fÞler sig altid velkommen. Der er en dejlig forstÃ¥else og omsorg fra hver og en af de ansatte. Jeg giver min varmeste anbefaling til verdens bedste dyrlÊge â€ïž
dyrelÊger som viser medmenneskelighed LÊngere lÊsning
Kan helt klart anbefale Viborg center dyreklinik.
de er altid imÞdekommen og venlige.
denne var i påsken i 2020 = 6/4 til 8/4
Jeg har lige vÊret inde med min schÊfer blanding.
Hun blev syg i lÞbet af weekenden, men var blevet så dårlig at de beholdte hende da hun havde 40 i feber.
De fandt noget i hendes mave som ikke skulle vÊre der, de prÞvede at fÃ¥ det ud og de prÞvede med flere ting men de mÃ¥tte beholde hende. ð
Hun kom ikke hjem fÞr 2 dage efter men kun pga pÃ¥sken hvis ikke tror jeg de havde beholdt hende lidt lÊngere. ð
Jeg er taknemlig over jeres arbejde med Sasha og alt det som der er gjort for hende. â€â€
IsÊr nÃ¥r jeg hÞre at hende der havde nattevagten den fÞrste nat lagde og puttede med Sasha og tjekkede hende med halvanden time mellemrum da Sasha ikke havde det godt â€â€
De er gode til at vejlede og lÊgge en plan for behandling osv.
Igen med samme hund
Igår den 13/01-2024 måtte jeg afsted med Sasha som måtte Akut indlÊggelse pga Opkast, slÞvhed og nedsat Êdelyst.
DyrelÊgen valgte at beholde hende natten over.
Hun spurgte flere gange om jeg var okay med det helt hvilket jeg var glad for hun gjorde.
I formiddags vendte hun så tilbage med nye prÞvesvar som ikke ser lovende ud så det endte med vi skulle komme og vende hendes situation da hendes Nyre ikke havde det bedre.
vi blev enig i at det var bedre at sige farvel til hende da det tegner på
konisk nyresvig/nyrebÊkkenbetÊndelse eller
Cancer.
DyrelÊgen var så omsorgsfuld og gav os alt den tid vi havde brug for at sige farvel til hende.
og blev ved med at sige at Sasha var god af sig. og hun vil blive savnet når jeg kommer der ind med vores Êldste hund.
så stor ros her fra og rigtige mange anbefalinger her fra.
I fortjener 10000 stjerner for hvor erâŠ
I fortjener 10000 stjerner for hvor er i gode..
Stor ros til alt personale hos CenterâŠ
Stor ros til alt personale hos Center Dyreklinik.
Trygt og rart sted at komme. Altid et smil fra hver en ansat. Det gÊlder både via telefonen og i selve klinikken.
Med den seneste oplevelse med en knÊkket hjÞrne tand hos vores Cocker Spaniel var dyrlÊge Bente dygtig til at forklare, hvad der kunne gÞres hos dem, og hvad der kunne klares hos en kollega andetsted i landet. Vi var yderst tilfredse med den forklaring.
5 ud af 5 mulige stjerner til stedet.
Bedste anbefaling til CenterâŠ
Bedste anbefaling til Center Dyreklinik. Vi skiftede dyreklinik for et par Ã¥r siden. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Her er hÞj faglig niveau og mange kompetencer under samme tag. NÃ¥r man har en hund pÃ¥ nÊsten 13 Ã¥r kommer der selfÞlgelig lidt skavanker med bevÊgeapparatet, tÊnder m.m. Dette har vi fÃ¥et rigtig god hjÊlp til hos Center Dyreklinik. PrismÊssigt ligger de pÃ¥ samme niveau som andre dyreklinikker i Viborg. Men der kommer ingen ubehagelige overraskelser nÃ¥r der skal betales. Man bliver godt forberedt inden og de foretager intet uden man har godkendt det. Vi har stor tillid til Center Dyreklinik og overlader trygt vores firbenede âbarnâ i deres hÊnder.
Dygtige dyrlÊger på en moderne dyreklinik
Center Dyre klinik har i 37 år dannet rammen om mine hundes velfÊrd, vaccinationer, operationer, sundheds undersÞgelser, hvalpetjek altså alt, der nu kan opstå når, man ejer et eller flere kÊledyr - i mit tilfÊlde hunde .
Jeg har aldrig haft behov for at opsÞge eller anvende andre dyrlÊger - her har jeg altid fået dÊkket mine hundes behov - endda med sÊrdeles komplicerede og sjÊldne operationer.
Her er der nu samlet en buket at dygtige og sympatiske dyrlÊger - alle med ekstra specialer i , kirurgi, tÊnder, ortopÊdi, mave-tarm, reproduktion, genoptrÊning, waterwalk og kiropraktik for blot at nÊvne noget samt at, der ikke er et område , der ikke beherskes til fulde her.Ovenover alt ligger der en empatisk holdning til både dyr og mennesker.
Hertil er rammen et topmoderne dyrehospital med alt det sidste nÞdvendige udstyr for at kunne diagnosticere og behandle hvad nu, ens hund eller andet dyr) kan fejle.
Derudover er alle, der er ansat her, de mest elskelige, professionelle og empatiske mennesker en hundeejer kan Þnske sig når, man står med et sygt dyr.
For at få al ting til at glide og vÊre muligt er der ansat pÊnt mange ligeså dygtige, sympatiske og empatiske veterinÊr sygeplejersker.
Her er også en veterinÊr sygeplejeske uddannet i adfÊrd og adfÊrdsproblematikker.
Sidste gang ( midt januar 23) jeg havde brug for hjÊlp , var til en tÊve med bekymrende (tilsyneladende ) inkontinens. Hun blev undersÞgt, der blev lavet mikroskopi og blodtests - og undersÞgt i skeden samt kigget til livmoderen. Hun havde just vÊret i lÞbetid og, hun var ret rÞd i skeden og havde et infektionstal , hÞjere end det burde vÊre. Hun blev medicineret og der gik en uge så var alle symptomer på sygdom og inkontinens vÊk. Prisen var overkommelig og det hele blev udfÞrt på en dejlig varm , smilende, omsorgsfuld og betryggende måde.
Så lÊnge jeg har hunde - så lÊnge er Center Dyrekliknik mit eneste valg - med mindre jeg er tvunget til at opsÞge en vagtdyrlÊge. Jeg er umådelig taknemmelig for al behandling og kontakt så det generer mig på ingen måde at , jeg har en times kÞrsel for at komme til Viborg.
Vi fÃ¥r jÊvnligt vores lille hundâŠ
Vi får jÊvnligt vores lille hund behandlet hos center dyreklinik, de har enda spares os for dyr operation fordi Lullu kom til trÊning hos jer, for at styrke muskelerne i bagbenet, så hun igen blev stabil mvh
Niels Knudsen
Stor ros herfra
Stor ros herfra. Vi får altid en god og faglig behandling og det er betryggende at de har så mange behandlingsmuligheder i eget hus. Da vi for år tilbage desvÊrre skulle tage den svÊre beslutning om at sige farvel til vores tÊve pga pludselig opstået diabetes fik vi også virkelig god hjÊlp. Faglig og saglig info så vi med ro i hjertet kunne tage den rigtige beslutning....og stor vilje til at hjÊlpe os med at kunne sige farvel i en weekend hvor både min mand og jeg kunne vÊre det. Meget empatiske og forstående....virkelig sÞde og omsorgsfulde. Det sÊtter jeg stor pris på når jeg kommer med mine hundebÞrn.
Et sted med omsorg, kvalitet og professionalisme.
Vi har opdrÊt af corgier og bruger ca. Center dyreklinik en gang hver 3 md. for lige at få tjekket vores hundebasser og givet dem en tid ved kiropraktor Marie. Vi har altid vÊret fuldt ud tilfredse og meget glade for den behandling vi får og kan kun takke dem for deres egenskaber, deres professionalisme og omsorg.
Vi og vores dyr har altid fÃ¥et enâŠ
Vi og vores dyr har altid fået en fantastisk behandling.
Et virkelig dygtigt team med bredde og vidensdeling.
De meste fantastiske dygtige, kompetente og empatiske dyrlÊger og veterinÊrsygeplejersker.
Jeg har brugt center dyreklinik, siden de nuvÊrende ejere overtog ( jeg fulgte med fra deres gamle klinik) og er altid blevet mÞdt af et super team, der har tid og overskud også når det er de trÊlse besÞg.
De har et virkelig dygtigt personale der er gode til at vidensdele og komplimenterer hinanden på bedste vis.
Der bliver lagt vÊgt på at hundene skal ha en god oplevelse hos dem, der er altid sat tid nok af, og godbidderne sidder lÞst.
Der er forståelse for at det ikke "bare er en hund", de ved at det er et skattet familiemedlem og at det gÞr ondt i hjertet på os, når de ikke har det godt.
Vi har "desvÊrre" skullet bruge dem meget til vores gamle hund, men takket vÊre deres bredde og dygtighed beholdt vi ham 4 år lÊngere end det var blevet spået.
Han var igennem rigtig mange trÊlse ting ved dyrlÊgen og alligevel var han ikke til at fÃ¥ med hjem derudefra â€ïž
Jeg vil altid give center dyreklinik min varmeste anbefaling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ