Heel snel had ik bedacht nog een vignet voor Frankrijk te moeten regelen. Snel en makkelijk besteld maar toch daarna even opgezocht hoelang zoân vignet eigenlijk geldig is. Blijkt dus gewoon onbeperk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Milieusticker besteld via VignetNodig, maar ik kreeg maar geen reactie vanuit air.gouv.fr Mailtje gestuurd naar VignetNodig, en er werd direct actie ondernomen en binnen no time was alles geregeld!... ãã£ãšèŠã
Uitstekende service! 100% betrouwbaar. Ik bestelde en betaalde vignets, maar wat bleek...mijn camper is er eentje van vóór 1997 en daarom zijn milieustickers voor Frankrijk en Duitsland niet mogeli... ãã£ãšèŠã
Twee vignetten tegelijk besteld. Bestelproces is superhandig en veel makkelijker dan rechtstreeks in Frankrijk bestellen (heb ik ook wel eens gedaan, niet aan te raden). Het gedoe en de onzekerheid va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vignetnodig is een jong, groeiend en innovatief bedrijf die tot stand is gekomen tijdens de voorbereidingen van een vakantie naar Frankrijk. Het bleek voor vertrek een lastig en tijdrovend proces om een milieusticker aan te vragen. Vignetnodig speelt in op deze lastigheid. Vignetnodig maakt het voor de nederlandstalige vakantiegangers en zakelijke reizigers mogelijk om binnen 1 minuut een aanvraagformulier te voltooien voor een Milieusticker. Wat wij doen? Wij gebruiken uw ingediende aanvraagformulier en zetten dit middels intelligente software om in een aanvraag voor het milieuvignet Frankrijk en Duitsland. Vignetnodig treedt dus op als intermediair tussen u en de Franse en Duitse overheid. Zo voorkomt u het doorlopen van tijdrovend en onduidelijk proces bij de overheid en maakt u gebruik van onze software en expertise op dit gebied. Ons doel is om alle nederlandstalige reizigers op een eenvoudige en snelle wijze te ondersteunen in de aanvraag van een milieusticker. Onze beschikbare betaalmethoden dragen bij aan deze doelstelling vanwege de gangbaarheid en eenvoud. U kunt bij ons betalen met: IDEAL, Paypal, Klarna en Bancontact. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen via info@vignetnodig.nl. Vergeet voordat u de vraag stelt niet eerst de FAQ te bekijken. 95% van de gestelde vragen wordt beantwoord in de FAQ.
é£çµ¡å
Prima en snelle service!
Snel en correct ontvangen
Super snel ontvangen!
Zeer tevreden
Aanvraag ging erg eenvoudig en werdâŠ
Aanvraag ging erg eenvoudig en werd snel afgehandeld
Helaas het vignet nooit mogen ontvangenâŠ
Helaas het vignet nooit mogen ontvangen gelukkig wel de mail met bevestiging dus die maar meegenomen in de auti

Gezeur om review
Vignet snel en goed ontvangen
Maar dat gezeur om een review daarna wordt je gek van
Prima en snel geregeld
Slechte beurt: Het vignet is nooit aangekomen
Het vignet is nooit aangekomen! Slechte beurt.

VignetNodig.nl ããã®åç
Heldere duidelijkinformatie en doen watâŠ
Heldere duidelijkinformatie en doen wat beloofd is08
Perfect en snel ð
Snel en heel eenvoudig om aan teâŠ
Snel en heel eenvoudig om aan te vragen.Super service .Ergens midden in het hoogseizoen aangevraagd,en netjes binnen 10 werkdagen binnen.Compliment waardð
Bij gebrek aan creditcardâŠ
Bij gebrek aan creditcard maar op deze manier een vignet voor Frankrijk geregeld. Ietsje duurder maar makkelijk en snel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ