Super kolagen na stawy. Moja 80-letnia mama zaczÄÅa bez bólu chodziÄ po schodach. Mój mÄ ÅŒ odczuÅ róŌnicÄ juÅŒ po tygodniu stosowania (kolano po 3 operacjach). Å»aden suplement jeszcze tak nie pomógÅ. Na... ãã£ãšèŠã

Dostawa byÅa doÅÄ szybka nie super ale i tak ok. Produkt bez smaku, nie jest sÅodki w dobrej cenie puki co zobaczymy jak bÄdÄ zamawiaÅ kolejna paczkÄ dobrze siÄ rozpuszcza bez grudek i mi to pasuje.... ãã£ãšèŠã
1. moje oczekiwania: czysty, prosty skÅad, biaÅko bez innych dodatków (np. witamin), bezsmakowe, bo pasuje i do deserów i do wytrawnych potraw 2. info o produkcie - bdb 3. cena - akceptowalna 4.... ãã£ãšèŠã
I have now placed several orders with Vilgain and am very satisfied with the quality and tastes. Great ketchup without all the junk. Organic whole wheat tortillas that taste very good. Sardines are pl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Solidna firma
Solidna firma. Zamówienie dostarczone. Produkty dobrze zabezpieczone. JakoÅÄ produktów bardzo dobra. Polecam,
ZakupyVilgain
ZostaÅam powiadomiona o pojawieniu siÄ asortymentu w sprzedaÅŒy, którego wczesniej byÅo brak. Kolejne maile informacyjne na temat przesyÅki. Sprawny i wiarygodny kontakt do klienta. Zamówione produkty jakosciowo speÅniajÄ moje oczekiwania. DziÄkujÄ
Odpowiada mi jakoÅÄ produktów
Odpowiada mi jakoÅÄ produktów, zwÅaszcza organic peanut butter powder. Szybka dostawa.
CaÅa transakcja przebiegÅa sprawnie
CaÅa transakcja przebiegÅa sprawnie. Towar otrzymaÅam szybko. Wszystko jest super.
Towar zgodny z opisem.cenaâŠ
Towar zgodny z opisem.cena dobra.PrzesyÅka dobrze zapakowana i dostarczona bardzo szybko.Nic tylko polecaÄ.
WysyÅka do Pl byÅa opóźniona o jedenâŠ
WysyÅka do Pl byÅa opóźniona o jeden dzieÅ, inaczej wszystko zgodnie zo zamówieniem
Bardzo dlugo czekalam na dostawe, nie ma kontaktu telefonicznego, codziennie termin byl zmieniany. Zdecydowanie na nie

Vilgain ããã®åç
Jestem bardzo zadowolona z jakoÅciâŠ
Jestem bardzo zadowolona z jakoÅci produktów, ale paczka przyszÅa z tak duÅŒÄ iloÅciÄ niepotrzebnego plastiku (wypeÅnienie, owijanie), ÅŒe mam dylemat z ponownym zamówiniem.

Vilgain ããã®åç
Polecam zakupy w sklepie ð
jest ok polecam
Pierwszy raz rzamówienie iâŠ
Pierwszy raz realizowaÅam zamówienie i jestem zadowolona zcszybkosci
Bardzo sprawna przesyÅka.
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam. Zachecona dobrymi opiniami zlozylam zamówienie, które mialo zostac zrealizowane w ciagu kilku dni. W tej chwili termin wysylki to 2 tygodnie!!!! I kazdego dnia sie przesuwa. Zero kontaktu z firma. Bardzo nie ok