Bra service och vÀldigt trevlig försÀljare (Love). Han var trovÀrdig och jag gillar nÀr man kan sÀga âjag vet faktiskt inte detâ istÀllet för att dra till med nÃ¥got. StÀdningen hade mer att önska. Fi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi fick mycket fint bemötande och bra service, bÃ¥de i à lem och i Varberg, nÀr vi tittade pÃ¥ husbilar. Sen nÀr vi hade bestÀmt oss för köp, sÃ¥ sköttes allt mycket snyggt och snabbt. Vi Àr sÃ¥ nöjda och... ãã£ãšèŠã
Vi tycker att allt gick vÀldigt smidigt, bra och snabbt. Pengarna pÃ¥ kontot efter 2 bankdagar, suverÀn service och mottagande i samband med inlÀmning av husbilen. Tack Vincents! Mvh Birgitta och Len... ãã£ãšèŠã
Vi ville köpa en husvagn och pratade med sÀljaren Andreas i Varberg om ett upplÀgg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att Ã¥terkomma dagen efter m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- RV 販売åº
- ã«ãŒãã£ãŒã©ãŒ
- ã¢ãŒãã« ããŒã 販売åº
- RV ä¿ç®¡æœèš
- ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Gör rÀtt â hela vÀgen! Ambitionen för Vincents Àr att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det sjÀlvklara valet för varje person som vill sÀlja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strÀvar efter att inte bara uppfylla vÃ¥ra kunders förvÀntningar utan Àven övertrÀffa dem. I förmedlingsuppdrag Àr Vincents lÀnken mellan köpare och sÀljare av campingfordon, vi Àr opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. BÃ¥de köpare och sÀljare ska kunna kÀnna sig trygga nÀr de gör affÀr med Vincents.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trevligt bemötande ,braâŠ
Trevligt bemötande ,bra service,husvagnen blev såld ganska fort via er förmedling

Sålde vår plåtis genom Vincents
Sålde vår plåtis genom Vincents.
Mycket nöjda med hela processen, från att vi lÀmnade den och bilen såldes.
Det hela gick på cirka en månad fram till vi hade pengarna på kontot!

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Jag har haft mÃ¥nga husbilar ochâŠ
Jag har haft många husbilar och husvagnar trÀffat många i branschen men detta bemötandet var utöver det som jag har upplevt kunnighet både från sÀljare och noggranna tekniker jag sålde min husvagn men hade aldrig tvekat att köpa vagn proffsig genomgång av vagnarna man kÀnde sig trygg detta företag kan jag verkligen rekommendera

Proffs ut i fingerspetsarna
Proffs ut i fingerspetsarna.
Från första kontakt till avslutad affÀr så har jag fått bra information och återkoppling. Jag har kÀnt en 100% förtroende till Vincents under hela processen.

Proffsigt
Allt var bara bra! Fick svar på allt. Trevligt bemötande. Allt kÀndes superproffsigt! Tack till Hannah för hjÀlpen med att köpa och sÀlja. Tack till Love för överlÀmnandet och tack för en superbra genomgång av bilen innan vi åkte.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Trevligt och fint bemötande av alla.
Trevligt och fint bemötande av alla.
Extra tack till Ola och Fridaâ€ïž

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Snabb och enkel förmedling!

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Bra bemötande och bra i information
Bra bemötande och bra i information. Kunnig och jÀttetrevlig personal!

Alltid uppdaterad
Mycket bra på att informera om allt och att ni ringde och berÀttade då det blev en förÀndring. Jag hr INGET att klaga på. Kommer att rekommendera er.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Bra bemötande med proffsig uppföljning.
Bra bemötande med proffsig uppföljning.
Noggrann genomgång med reparations rekommendationer före försÀljning.
Snabb försÀljning och överföring av pengarna.
Mvh
Odd Moe

Nöjda kunder
Vi Àr vÀldigt nöjda, allt har gått snabbt och smidigt nÀr vi både köpt och sålt husbil genom Vincents. Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera till andra.

Kompetent personal!
Vi var vÀldigt nöjda med vår sÀljare, Sigvard. Upplevde Àven att alla andra sÀljare var observanta på oss och frågade om de kunde hjÀlpa till.
Snabb service och de kunde svara eller tog reda på svar nÀr vi stÀllde frågor.
En liten detalj som inte åtgÀrdats innan leverans fixades snabbt då vi påpekade det.

Bra servis
TillgÀngliga, kÀndes tryggt att köpa Plåtisen hÀr.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Fick kanon bra hjÀlp av dom som jobbarâŠ
Fick kanon bra hjÀlp av dom som jobbar dÀr o ett bra bemötande av personal

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Supertrevligt bemötande av tvÃ¥ noviserâŠ
Supertrevligt bemötande av tvÃ¥ noviser pÃ¥ husbil. Nöjda bÃ¥de med införsÀljningen och leveransen. AlltsÃ¥ - supernöjda! ð€©

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Vi ger dom bÀsta recensionerna tillâŠ
Vi ger dom bÀsta recensionerna till Vincent husbilar och framförallt till sÀljare Andreas Carlsson.
Proffsigt men personlig.t bemötande. Sakkunnig/insatt. Metodisk. Engagerad och tog sig tid för vårt köp. Dessutom mkt trevlig glad och förtroendegivande.
Vi blev hÀmtade i Varberg på stationen av Andreas kollega, då det var dags för leveransen. Uppskattade detta oerhört.
Husbilen ser ut att vara i mycket gott skick, genomgÃ¥ngen och vÀlstÀdad. âSom nyâ!!
Stort TACK till Vincent och Andreas . Vi Àr mycket nöjda med vår köp och ser nu fram emot vårt Àventyr. Vill det sig vÀl så återkommer vi och byter upp oss ett snÀpp.

Husbilsbyte
Andreas upplevdes trevlig och Àrlig. LÀtt och smidigt att göra affÀr. Hunden Dixa trivdes förtrÀffligt hos er ð.

Haft en bra kontakt med Love som ÀrâŠ
Haft en bra kontakt med Love som Àr vÀldigt snabb med återkoppling. Mycket uppskattat!
VÀnligen
Ãrjan

Hej Vincents!
Hej Vincents i Varberg!
Min make o jag 78 o 77 år måste vÀl ha blivit utsatta för ett bedrÀgeriförsök?
Ni sålde vår husbil SSE142 sep förra året!
Vi blev erbjudna av en trevlig man i tel en summa som vi accepterade!Sedan fick vi utbetalat till vårt konto med ett vÀldigt stort avdrag från den ursprungliga summan nÀr ni sålt bilen!Efter detta skulle allt vara klart lovade ni!Döm om vår förvåning nÀr vi får en faktura på 5000kr nu!!!SjÀlvrisk försÀkringsskada?Flera månader efter affÀren!SjÀlvklart tror vi på blufförsök!Det kan vÀl inte vara möjligt att ni sköter era affÀrer på detta vis?Hot om inkasso fanns också med!Ni har inte tagit kontakt med oss på ngt annat sÀtt Àn att skicka fakturor!Detta måste vara fel för så sköter ni vÀl inte era affÀrer!
MVH/Björn Höij tel 0704-976005

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹