Bra service och vÀldigt trevlig försÀljare (Love). Han var trovÀrdig och jag gillar nÀr man kan sÀga âjag vet faktiskt inte detâ istÀllet för att dra till med nÃ¥got. StÀdningen hade mer att önska. Fi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi fick mycket fint bemötande och bra service, bÃ¥de i à lem och i Varberg, nÀr vi tittade pÃ¥ husbilar. Sen nÀr vi hade bestÀmt oss för köp, sÃ¥ sköttes allt mycket snyggt och snabbt. Vi Àr sÃ¥ nöjda och... ãã£ãšèŠã
Vi tycker att allt gick vÀldigt smidigt, bra och snabbt. Pengarna pÃ¥ kontot efter 2 bankdagar, suverÀn service och mottagande i samband med inlÀmning av husbilen. Tack Vincents! Mvh Birgitta och Len... ãã£ãšèŠã
Vi ville köpa en husvagn och pratade med sÀljaren Andreas i Varberg om ett upplÀgg för finansiering. Vi diskuterade leveranstider och andra detaljer, och Andreas lovade att Ã¥terkomma dagen efter m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- RV 販売åº
- ã«ãŒãã£ãŒã©ãŒ
- ã¢ãŒãã« ããŒã 販売åº
- RV ä¿ç®¡æœèš
- ãã¬ãŒã©ãŒè²©å£²åº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Gör rÀtt â hela vÀgen! Ambitionen för Vincents Àr att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det sjÀlvklara valet för varje person som vill sÀlja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strÀvar efter att inte bara uppfylla vÃ¥ra kunders förvÀntningar utan Àven övertrÀffa dem. I förmedlingsuppdrag Àr Vincents lÀnken mellan köpare och sÀljare av campingfordon, vi Àr opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. BÃ¥de köpare och sÀljare ska kunna kÀnna sig trygga nÀr de gör affÀr med Vincents.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Besök utan hjÀlp.
Gjorde ett besök dÀr nu i februari 2025, ingen av handlarna tog kontakt. Ingen som undrade om vi behövde hjÀlp!? Vi gick och tittade i flera bilar och bara ett par till på plats förutom oss. Men inget intresse av att sÀlja. DÀr tappade dom mig, finns andra som sÀljer husbilar!

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
+ Vincent skötte allt praktiskt bra
+ Vincent skötte allt praktiskt bra, skönt att slippa kommunikationen med kunden.
- Svårt att få information om vad som hÀnder under resans gång, svårt att nå sÀljarna, behövs bÀttre information dÀr.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
VÀldigt trevligt bemötande av Julia vidâŠ
VÀldigt trevligt bemötande av Julia vid inlÀmningen av husbilen. Jag fick förtroende direkt och också för de kunniga teknikerna som jag trÀffade.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
alllt har ju fungerat under gÃ¥ngen förâŠHusbilförsÀljning
Allt har ju fungerat under gången för att sÀlja våran
Husbil.Vi har verkligen varit nöjda med allt.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Har inte fÃ¥tt nÃ¥got mail om nÃ¥gotâŠ
Har inte fått något mail om något affÀrsförslag, men har fått att jag ska utvÀrdera ert sett att hantera detta

Trevligt bemötande
Smidigt att överlåta allt vid försÀljning av sitt fordon. Trevligt bemötande.

Mycket bra service
Mycket bra service, vÀldigt lÀtt för oss som kunder, bara lÀmna bilen sen skötte ni resten. Smidigt o enkelt.

Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. Ni tog hand om min husvagn snabbt och ni var engagerade.
Jag kÀnner mig mycket nöjd med er. Kommer att varmt rekommendera er.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Bra service och trevligt bemötande
Vi hade ett antal kontakter med både verkstad och sÀljare. Fick alltid återkoppling nÀstan direkt och svar på våra frågor på ett mycket trevligt sÀtt! Vi skulle sÀlja vår husbil via förmedling men kom till slut överens om att Vincent köpte in husbilen till ett rimligt pris. Vi vill verkligen rekommendera Vincents som skötte detta på ett utmÀrkt sÀtt!

Tillmötesgående personal
Tillmötesgående personal, trevligt och Àrligt bemötande, snabb handlÀggning, finns absolut inget att anmÀrka på, kan verkligen rekommendera detta företag! Kenneth och Rita från Farsta.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Vi hade haveri pÃ¥ en husbil som vi köptâŠ
Vi hade haveri pÃ¥ en husbil som vi köpt hos Vincents och vi fick en vÀldigt bra bemötande och förstÃ¥else frÃ¥n bÃ¥de Garantiansvarig och VDân och det hela löste sig pÃ¥ ett fantastiskt sÀtt

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Vi hade en toppendag hos wincents
Vi hade en toppendag i samband med vårt köp av plåtis hos Wincents. Vi fick titta och provköra i lugn och ro och möjlighet att stÀlla alla tÀnkbara frågor.
NÀr vi vÀl bestÀmt oss fick vi också alla förutsÀttningar att genomföra köpet på vårt sÀtt och en kÀnsla av trygghet kring stora och små detaljer i en för oss hisnade stor men rolig affÀr. Tack!

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Jag har haft mejlkontakt ochâŠ
Jag har haft mejlkontakt och mobilkontakt med Martina, angående en vÀrdering av vår husbil.
Jag har fått ett mycket fint och proffsigt bemötande och trevligt mobilsamtal med Martina.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Smidiga kontakter under processen.
Smidiga kontakter under processen.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
Trevligt och genuint bemötande avâŠ
Trevligt och genuint bemötande av Andreas . Han gjorde vÃ¥r köpupplevelse riktigt bra. Han hjÀlpte oss och kom Àven ut och tittade och frÃ¥gade hur vi tÀnkte och vad vi tÀnkte ha husvagnen till. Ovanligt med en försÀljare som visade genuint intresse. Sök upp Andreas om ni vill ha hjÀlp ð

Proffsigt, trevligt m.m.
Proffsigt gÀllande allt samt vÀldigt trevligt.

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
De sÀger att de erbjuder inbyte
De sÀger att de erbjuder inbyte, skamlöst skambud Àr vad du får mycket oseriöst

Vincents Husbil & Husvagn AB ããã®åç
LÀmnade vÃ¥r husvagn till försÀljning iâŠ
LÀmnade vår husvagn till försÀljning i april sen hörde vi inget mer förrÀn i augusti då vår sÀljare skulle gå på semester.Vi bestÀmde oss för att ta hem vagnen och sÀnka priset istÀllet.Vi betalade 10.000 för ingenting mer Àn en blocketannons och uppstÀllning..NÀr vi hÀmtade vagnen upptÀckte vi en repa i ett bord och påpekade det.Har ingen funktion så det påverkar inte priset fick vi till svar.NÀr vi kom hem upptÀckte vi att det var fel på låset som vi fick byta för 3600 kr.Nej aldrig mer Vincents.Dem kanske Àr bra nÀr man köper men inte nÀr man skall sÀlja.

Bra uppdatering så fort något hÀnder
Bra uppdatering så fort något hÀnder