Vinduespudserxperten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DesvÊrre en dÃ¥rlig oplevelse med CEO omkring en meget forkert tilbudsgivning, og besÞg fra urutineret vinduespudser som gik uden at vÊre fÊrdig. De fleste vinduer er pudset okay - men der er mange ube... もっず芋る

Arbejdet blev udfÞrt til fuld tilfredshed. Fik pudset bÃ¥de ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sÞd overfor vores hvalp pÃ¥ 4 mÃ¥neder. Alt blev husket, hvilket er sÃ¥ dejligt, da jeg ellers... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besÞget af vinduespudseren. Og resul... もっず芋る

Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - sÃ¥ blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - sÃ¥ aftalte vi... もっず芋る

䌁業情報

1. 窓ガラス枅掃業

圓該䌁業による蚘述

Hvem er VinduespudserXperten? Godt sÃ¥. Du stÃ¥r og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille hÃ¥ndfuld klik pÃ¥ din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma pÃ¥ Google. Du ringer til firmaet, og fÃ¥r booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sÃ¥dan
 DesvÊrre er det nÞdvendigvis ikke tilfÊldet. Vinduespudserforretninger bestÃ¥r nemlig af en masse smÃ¥ aktÞrer – ofte enkeltmandvirksomheder. De stÞrre vinduespudservirksomheder, fokuserer primÊrt pÃ¥ stÞrre virksomheder, og gÃ¥r derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkÞb af materialer, markedsfÞring og fakturering. Som du nok kan tÊnke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at vÊre svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandÞr. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at blive branchens etablerede spiller, nÃ¥r det kommer til privat Vinduespudsning i StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skÃ¥nsomme for dit hjem Har nÞje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle vÊre ude Eller sagt pÃ¥ en anden mÃ¥de: vinduespudsning under ordnede forhold

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 41ä»¶

レビュヌを曞く

Godt og professionelt arbejde

Godt og professionelt arbejde, dre blev udfÞrt på trods af edderkoppespind

Hej SÞren

Tusind tak for de pÊne ord! Vi sÊtter pris pÃ¥, at du bemÊrker indsatsen – selv nÃ¥r edderkopperne gÞr arbejdet lidt mere udfordrende 😄
Det glÊder os, at du er tilfreds med resultatet, og vi ser frem til at komme forbi igen nÊste gang.

/ Teamet hos VinduespudserXperten & Malene, Konsulent

Meget tilfreds og dygtig vinduespudser. Meget fÞ

Jeg har vÊret tilfreds med de vinduespudser der kommer fra firmaet de gÞr det godt dem jeg har haft og ham der var idag

2025幎10月3日

Hej Monika

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget at hÞre, at du har vÊret tilfreds med alle de vinduespudsere, du har haft besÞg af – uanset hvem fra teamet der kommer, gÞr vi altid vores ypperste for at levere et flot resultat.

Vi glÊder os til at komme forbi og pudse for dig igen nÊste gang 🌟

Hurtigt og effektivt

Hej Karen-Marie

Tak for din anmeldelse – det glÊder os at hÞre, at du oplevede en hurtig og effektiv vinduespudsning.

Yderst tilfreds

I dag var det Stig fra firmaet som kom forbi og pudsede mine vinduer.

Som altid, rigtig god service og et godt arbejde 👍👍

Kan varmt anbefale firmaet.

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord 🙏 Det betyder meget at hÞre, at du altid oplever god service og et resultat, du er tilfreds med.

Jeg glÊder mig til at pudse for dig igen nÊste gang 🌟

Stig var her

Stig var her, nu kan jeg se ud af vinduerne igen.
Tak Stig.

Tommy/HelsingÞr

2025幎10月1日

Hej Tommy

Mange tak for de pÊne ord – og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er en fornÞjelse at hÞre, at ruderne igen stÃ¥r klare, og at du er tilfreds med resultatet.

Vi ses nÊste gang i HelsingÞr 🌟

Rene ruder👌

Effektiv og god oplevelse og ikke mindst rene ruder
👌

2025幎9月30日

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de oplevelsen og helt rene ruder 👌 Det er lige prÊcis det, vi strÊber efter hver gang.

Vi glÊder os til at komme forbi igen nÊste gang ✹

vinduespudsning

fin vinduespudsning

2025幎9月30日

Hej

Tak for din anmeldelse – dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vinduespudsningen.

Vi glÊder os til at pudse for dig igen nÊste gang 🌟

/ Malene, Konsulent hos Xpertens

Fantastisk god og hyggelig service fra

Fantastisk god og hyggelig service fra Stig :-)

2025幎9月26日

Hej Margarita

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget at fÃ¥ de ord med pÃ¥ vejen. Jeg gÞr altid mit bedste for at levere bÃ¥de en hyggelig oplevelse og et godt resultat, sÃ¥ det glÊder mig, at du mÊrkede det.

Jeg ser frem til at pudse for dig igen nÊste gang.

HÞflig og omhyggelig

HÞflig og omhyggelig. Helt rene vinduer uden helligdage(kanter).

2025幎9月26日

Hej Karin

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de hÞflighed og helt rene ruder uden kanter – det er prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker det hver gang.

Hvis du har lyst, kan du også fÞlge os på Instagram @xpertens.dk og Facebook @Xpertens, hvor vi deler lidt glimt fra hverdagen som vinduespudsere.

Vi glÊder os til at komme forbi igen nÊste gang 🌟

Flot arbejde

Flot arbejde, venlig og imÞdekommende

2025幎9月25日

Hej Anni

Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede et flot stykke arbejde og en venlig tilgang – det er lige prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker at mÞde vores kunder.

En frisk ung mand

En frisk ung mand, kom til tiden og har udfÞrt et flot stykke arbejde.

2025幎9月25日

Hej Tine

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget, at du oplevede bÃ¥de punktlighed og et flot udfÞrt arbejde – prÊcis sÃ¥dan vi Þnsker, det skal vÊre hver gang.

/ Malene, Konsulent hos Xpertens

Til tiden og fik mine tagrender tÞmt

Til tiden og fik mine tagrender tÞmt, de viste endda en video af min tagrende så jeg kunne se den var tÞmt, meget god service

Hej Willi

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du bÃ¥de oplevede punktlighed og fik trygheden med en video som bevis pÃ¥ det fÊrdige resultat – gennemsigtighed er vigtigt for os.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang 🌟

/ Malene, Konsulent hos Xpertens

Viste fÞr og efterbilleder af

Viste fÞr og efterbilleder af tagrender, som blev gjort fint rene.

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du er tilfreds med arbejdet, og at fÞr- og efterbillederne gav et tydeligt indblik i resultatet – vi vil altid gerne vise kunderne, at tingene bliver gjort ordentligt.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang 🌟

/ Malene, Konsulent hos Xpertens

Ikke helt pÊnt resultat udvendigt

Fint arbejde, men udvendigt blev efterladt en masse rester af fugleklatter, der efterlod et lidt kedeligt resultat

Hej Preben

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er Êrgerligt at hÞre, at resultatet udvendigt ikke levede op til dine forventninger – det er bestemt ikke sÃ¥dan, vi Þnsker vores kunder skal stÃ¥ tilbage.

Vi tilbyder altid en tilfredshedsgaranti indenfor 48 timer efter udfÞrsel, hvor vi kommer retur og udbedrer det, hvis noget ikke er som aftalt. Tag endelig fat i os, så finder vi en lÞsning sammen.

Vi håber at få lov til at vise dig, at vi kan gÞre det bedre nÊste gang.

Venlig vinduespudser

Venlig vinduespudser. Kom til tiden og udfÞrte arbejdet upåklageligt.

Hej Kirsten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os, at du oplevede bÃ¥de punktlighed og et upÃ¥klageligt resultat – lige som vi strÊber efter hver eneste gang.

Kommentar fra pudseren: Jeg sÊtter en Êre i at komme til tiden og levere et stykke arbejde, du kan vÊre helt tilfreds med – dejligt at det blev bemÊrket.

/ Malene, Konsulent hos Xpertens

Vinduerne er pÊne uden striber.
SÞd og imÞdekommende

Hej Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du oplevede bÃ¥de et stribefrit resultat og en imÞdekommende service – prÊcis som vi Þnsker, at det skal vÊre.

Kommentar fra pudseren: Det er altid rart at hÞre, nÃ¥r det enkle – rene ruder og en venlig tone – gÞr den store forskel.

/ Malene, Konsulent hos Xpertens

Flot arbejde i positiv stemning

Super effektiv og omhyggelig. Positiv attitude.

Hej Niels

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget, at du oplevede bÃ¥de effektivitet og en positiv stemning – prÊcis sÃ¥dan Þnsker vi, at det skal fÞles, nÃ¥r vi er ude hos vores kunder.

Kommentar fra pudseren: Det er altid en fornÞjelse at mÞde kunder, der sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de arbejdet og attituden – tak for den gode energi!

Vi glÊder os til at komme forbi igen nÊste gang 🌟

Meget tilfreds

Jeg har siden foråret fået pudset mine vinduer fast hver 2. Måned.
Jeg er meget tilfreds med det arbejde de aflevere. Thumbs up herfra.

2025幎9月19日

Hej Signe

Tak for din flotte anmeldelse – og fordi du har valgt os fast hver anden mÃ¥ned. Det betyder meget at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med vores arbejde, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid.

Vi glÊder os til at fortsÊtte samarbejdet og pudse for dig igen nÊste gang 🌟

/ Malene, Konsulent hos Xpertens

PÊnt arbejde og hÞflig medarbejder

PÊnt arbejde og hÞflig medarbejder. Alt i alt en go oplevelse.

2025幎9月23日

Hej Lone

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at du oplevede bÃ¥de et pÊnt resultat og en hÞflig service – det er lige prÊcis sÃ¥dan, jeg Þnsker mine kunder skal have det.

Jeg ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

Venlig og omhyggeligt med

Venlig og omhyggeligt med vinduespudsningen.
Ikke så meget dikke dare...

2025幎9月23日

Hej Heidi

Fedt at lÊse din anmeldelse – kÊmpe tak for de ord! Jeg kan godt lide at holde det simpelt og effektivt: ingen dikkedarer, bare rene ruder og en venlig service.

GlÊder mig allerede til at komme forbi igen nÊste gang ✌✚

/ Tobias, Vinduespudser hos Xpertens & Malene, Konsulent