Vinduespudserxperten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DesvÊrre en dÃ¥rlig oplevelse med CEO omkring en meget forkert tilbudsgivning, og besÞg fra urutineret vinduespudser som gik uden at vÊre fÊrdig. De fleste vinduer er pudset okay - men der er mange ube... もっず芋る

Arbejdet blev udfÞrt til fuld tilfredshed. Fik pudset bÃ¥de ud- og indvendigt. Rigtig flink fyr - og virkelig sÞd overfor vores hvalp pÃ¥ 4 mÃ¥neder. Alt blev husket, hvilket er sÃ¥ dejligt, da jeg ellers... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fra start til slut en super oplevelse. Et serviceminded firma, lige fra booking som fungerer meget nemt og overskueligt og samtale med dem pr telefon og til selve besÞget af vinduespudseren. Og resul... もっず芋る

Jeg skrev kort efter tilbud hos disse dejlige mennesker, og der gik faktisk kort - sÃ¥ blev jeg ringet op. Da jeg sagde det hastede lidt (solen skinnede mine vinduer lignede noget uha) - sÃ¥ aftalte vi... もっず芋る

䌁業情報

1. 窓ガラス枅掃業

圓該䌁業による蚘述

Hvem er VinduespudserXperten? Godt sÃ¥. Du stÃ¥r og skal bruge en vinduespudser til pudsning af vinduerne i din lejlighed. Efter en lille hÃ¥ndfuld klik pÃ¥ din telefon, finder du frem til et vinduespudserfirma pÃ¥ Google. Du ringer til firmaet, og fÃ¥r booket en tid. Firmaet kommer, og leverer den bestilte ydelse. Ret simpelt, ikke? Hvis det bare altid var sÃ¥dan
 DesvÊrre er det nÞdvendigvis ikke tilfÊldet. Vinduespudserforretninger bestÃ¥r nemlig af en masse smÃ¥ aktÞrer – ofte enkeltmandvirksomheder. De stÞrre vinduespudservirksomheder, fokuserer primÊrt pÃ¥ stÞrre virksomheder, og gÃ¥r derfor tit en stor bue udenom privatkunder. Det betyder, at du som kunde ofte er overladt til at benytte vinduespudseren, som selv har ansvar for alt fra selve vinduespudsningen, til booking af aftaler, indkÞb af materialer, markedsfÞring og fakturering. Som du nok kan tÊnke dig til, betyder det at kvaliteten til tider risikerer at vÊre svingende, hvilket kan tvinge dig til at finde en ny leverandÞr. Her kommer VinduespudserXperten ind i billedet. Vi arbejder mÃ¥lrettet pÃ¥ at blive branchens etablerede spiller, nÃ¥r det kommer til privat Vinduespudsning i StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Det indbefatter blandt andet at vi: Har en kundeserviceafdeling som tager imod dine henvendelser Har faste procedurer for kvalitetssikring Benytter vinduespudserartikler og midler som er skÃ¥nsomme for dit hjem Har nÞje udvalgte vinduespudsere med rene straffeattester Er forsikrede hvis uheldet skulle vÊre ude Eller sagt pÃ¥ en anden mÃ¥de: vinduespudsning under ordnede forhold

優良

レビュヌを曞く

Perfekt arbejde

2025幎10月31日

Hej Helle
Tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med arbejdet og resultatet.
Du er altid velkommen en anden gang.

Malene, Xpertens vinduespudsning

Flot resultat - effektivitet fra bestilling til udfÞrelse

Let at bestille tid på hjemmesiden, og lige så let at Êndre den.
SMS og mailadvisering om aftalen dagen fÞr.
Hyggelig og nÊrvÊrende vinduespudser, der efterlod et virkeligt fint resultat på trods af at vinduerne var sat i for nylig og meget snavsede.

2025幎10月31日

Hej Marianne

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at både booking, kommunikation og selve arbejdet har fungeret, som du forventede. Og ekstra dejligt at resultatet sad lige i skabet, selv om vinduerne havde vÊret lidt udfordrede.

Du er meget velkommen en anden gang, når du har brug for hjÊlp igen.

Bedste hilsner
Malene, Xpertens vinduespudsning

Tak for god og ordentlig service

Tak for god og ordentlig service.
Alt var som det skulle vÊre 😊

2025幎10月29日

Hej Kristine

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at alt var, som det skulle vÊre, og at du oplevede en ordentlig service hele vejen igennem.

Du er altid velkommen igen nÊste gang vinduerne skal have en tur.

Bedste hilsner

God oplevelse

God oplevelse med Stig Larsen , fordi jeg har nogle skÞre vinduer og vinduespudseren fandt en lÞsning, så jeg fik flotte vinduer.

2025幎10月28日

Hej Marianne

Tak for din fine tilbagemelding. Det glÊder mig virkelig, at vi sammen fandt en god lÞsning, så dine sarte vinduer stadig kunne blive flotte og rene. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at fortÊlle om oplevelsen.

Du er altid velkommen igen, når vinduerne trÊnger.

Stig og resten af holdet hos Xpertens

Dårlig oplevelse – vinduerne var ikke rene, og dialogen bagefter var uprofessionel

Jeg bestilte vinduespudsning hos VinduespudserXperten, men resultatet var desvÊrre langt under forventning. Flere vinduer blev slet ikke pudset (herunder ovenlys), og de Þvrige havde tydelige skjolder og rester efter vand.

Da jeg pÃ¥pegede problemet, blev jeg fÞrst mÞdt med undren over antallet af vinduer – og siden fik jeg blot at vide, at vinduerne "ikke kunne blive rene uden en grundrens" til 500 kr. Det var dog aldrig nÊvnt fÞr arbejdet blev udfÞrt. Man kunne have informeret om det pÃ¥ stedet, sÃ¥ jeg kunne tage stilling – men det gjorde man ikke.

I stedet for at tage dialogen om min reklamation, sendte virksomheden en rykker og fastholdt betaling, selvom arbejdet ikke var tilfredsstillende udfÞrt.

Jeg oplevede ingen forståelse eller vilje til at finde en fair lÞsning, men blot standardbeskeder og påstande om, at arbejdet var udfÞrt korrekt.
Alt i alt en skuffende oplevelse – både med kvaliteten af arbejdet og kommunikationen bagefter.

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale VinduespudserXperten.

2025幎9月23日

Hej SÞren

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er tydeligt, at vi ikke har leveret det, du med rette kunne forvente — hverken i kvaliteten af arbejdet eller i dialogen efterfÞlgende.

Når vi er på en opgave, skal vi både informere om eventuelle udfordringer på stedet og sikre, at kunden er helt med på, hvad der kan og ikke kan lÞses i samme besÞg. Det lyder ikke som om, det er sket her, og det beklager jeg.

Jeg vil meget gerne sikre, at vi får set på sagen igen og finder en lÞsning, du kan vÊre tilfreds med. Vil du sende mig dit ordrenummer og dine kontaktoplysninger på support@xpertens.dk
, så fÞlger jeg personligt op og sÞrger for en hurtig afklaring?

Tak igen for din feedback. Den hjÊlper os med at blive bedre.

Kundeservice · Xpertens

Godt arbejde

Mine vinduer var godt pudset af venlig og hÞflig medarbejder

2025幎10月24日

Hej Jens

Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os, at du oplevede både flot pudsede ruder og en venlig og hÞflig medarbejder på opgaven. Det er prÊcis sådan en oplevelse, vi Þnsker alle kunder skal have.

Du er altid velkommen igen, når vinduerne trÊnger.

Kundeservice · Xpertens

Kundevenlig og hÞj kvalitet

Tobias kom indenfor den aftalte tid, som positivt var begrÊnset til en time. Det udfÞrte arbejde er af meget tilfredsstillende kvalitet.ö

2025幎10月24日

Hej Peter

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget at hÞre, at jeg nåede frem indenfor det aftalte tidspunkt, og at arbejdet lever op til dine forventninger. Det er altid målet at gÞre det både effektivt og ordentligt, så du får et resultat, du er helt tilfreds med.

Du skal vÊre meget velkommen en anden gang, når vinduerne trÊnger igen.

Tobias
Vinduespudseren hos Xpertens

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

2025幎10月21日

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede en hurtig og effektiv service. Vi håber, vi får lov at komme forbi igen nÊste gang vinduerne skal stå skarpe.

Konsulent hos Vinduespudseren

perfekt arbejde og god service

2025幎10月21日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om både arbejdet og servicen. Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen nÊste gang.

Konsulent hos Vinduespudseren

Hurtig og fint udfÞrt arbejde. Behagelig omgangstone

Medarbejderen mÞdte op til tiden og var velforberedt.

2025幎10月17日

Hej Erna

Mange tak for din anmeldelse og de pÊne ord. Det betyder meget for os at hÞre, at arbejdet blev udfÞrt hurtigt og fint, og at du oplevede en behagelig omgangstone. Vi sÊtter en Êre i at mÞde velforberedt op og levere en god service hver gang.

SelvstÊndig

SelvstÊndig, imÞdekommende og hÞflig medarbejder, der udfÞrte opgaven til ug.

2025幎10月16日

Hej Elin

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget, at du oplevede en imÞdekommende og grundig service – det er lige prÊcis det, vi strÊber efter hver gang.

VinduespudserXperten

Det bliver ikke meget bedre!

Stig kommer (nÊsten) altid til tiden. Denne gang dog 10 min. for tidligt <3. Han laver pÊnt arbejde, er ret omhyggelig og er behagelig at omgås.
Og så er han også hurtig. Det bliver ikke meget bedre.

2025幎10月14日

Hej Alice

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for din humor, den gav et smil med pÃ¥ vejen. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at du lÊgger mÊrke til detaljerne i mit arbejde. Jeg lover at prÞve at ramme tiden endnu skarpere nÊste gang!

Stig
VinduespudserXperten

Dygtig og rar vinduespudser.

Dygtig og rar vinduespudser. Kommer som lovet.

2025幎10月15日

Hej

Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget, at du oplever bÃ¥de punktlighed og en rar stemning omkring besÞget – det er lige prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker det skal vÊre hver gang.

VinduespudserXperten

Varm anbefaling, konkurrencedygtig pris og fantastisk resultat

Kan på det varmeste anbefale Vinduespudserxperten. Jeg ringede torsdag og fik super behagelig service og en tid til pudsning allerede dagen efter. William, der kom ud, var super grundig og omhyggelig med at pudse alle mine vinduer. Prisen var også meget rimelig for den gode service og resultat! Jeg er m.a.o. mega tilfreds og kommer helt sikkert til at bestille pudsning igen til foråret :) Tak!

2025幎10月10日

Hej Natashja

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du bÃ¥de er tilfreds med servicen, resultatet og prisen. Jeg gÞr altid mit bedste for, at alt stÃ¥r skarpt – og det glÊder mig, at du kunne mÊrke det.

Vi ses til foråret.
William

hurtigt og grundigt udfÞrt

2025幎10月9日

Hej Karl

Tak for din fine tilbagemelding. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du bemÊrker bÃ¥de tempoet og grundigheden – det er lige prÊcis den balance, vi altid strÊber efter.

Superfin vinduespudsning og venlig

Superfin vinduespudsning og venlig vinduespudser.

2025幎10月10日

Hej Eva

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det skÞnt at hÞre, at både resultatet og oplevelsen levede op til forventningerne. Vi gÞr altid vores bedste for at levere et pÊnt og venligt stykke arbejde hver gang.

Positiv og omhyggelig

Positiv og omhyggelig.
Flot arbejde.

2025幎10月9日

Hej JÞrn

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever både grundighed og en positiv tilgang til arbejdet. Vi gÞr os umage hver gang og håber, du vil bruge os igen nÊste gang.

VinduespudserXperten

Stig har gjort et flot arbejde

Stig har gjort et flot arbejde.
Jeg er meget tilfreds.
Mvh Birgit

2025幎10月8日

Hej Birgit

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skÞnt at hÞre, at du er tilfreds! Jeg gÞr mig altid umage med, at det bÃ¥de skal vÊre pÊnt og ordentligt, sÃ¥ det betyder meget at fÃ¥ den slags tilbagemeldinger 😄

/ Stig – VinduespudserXperten

Fem store stjerner til Tobias for god

Fem store stjerner til Tobias for god og grundig udfÞrt vinduespudsning!

2025幎10月8日

Hej Erik

Tusind tak for de fem stjerner – det gÞr mig virkelig glad at hÞre! Jeg sÊtter en Êre i at levere et grundigt stykke arbejde hver gang, sÃ¥ det betyder meget, at du lÊgger mÊrke til det 😄

Vi ses nÊste gang!
/Tobias – VinduespudserXperten

Som altid super perfekt arbejde.

2025幎10月6日

Hej Anne Mette

Hvor er det bare dejligt at lÊse – tusind tak! Det betyder meget for os, at du oplever den samme hÞje kvalitet hver gang. Vi gÞr os umage for, at det altid skal vÊre “super perfekt”, som du sÃ¥ fint skriver 😄

/ Malene, Konsulent hos VinduespudserXperten