vinkacademy.nlレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na mijn betaling heb ik mijn bestelling meteen ontvangen. Heb een begin gemaakt met lezen in het digitale boek, maar door tijdsgebrek nog niet verder kunnen lezen. Het was tot nu toe fijn om te lezen... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Dit las ik in een mailing van Laura Vink " Ik zag helemaal voor me hoe een gepensioneerde fotograaf, in zijn stoffige kantoortje vol oude foto’s, als een soort nutty professor de ellenlange tech... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Laura’s manier van uitleggen is uitgebreid maar niet té, met voorbeelden uit het dagelijks leven. Daardoor beklijft haar uitleg bij mij, wat bij het doornemen van allerlei fotoboeken en artikelen over... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al een aantal hele fijne fotoworkshops mogen volgen met handige tips die gelijk in praktijk kunnen worden gebracht. Laura’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Vinkacademy is een geweldig platform en bij... もっと見る

企業情報

1. 写真教室
  2. 書籍出版社
  3. 職業・教育の提供業者
  4. 教育機関
  5. 写真家
  6. 写真学校

当該企業による記述

Ontwikkel de fotograaf in jou met de fotografielessen van Vink Academy. Vink Academy helpt (hobby)fotografen om betere foto's te maken. Met gratis artikelen met praktische fotografietips, inspirerende webinars, uitgebreide e-books, boeken en complete online cursussen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 20

レビューを書く

Mooi boek, snelle verzending

Ik heb het boek snel ontvangen met wat leuke extra's. Het is hardcover, rijk geïllustreerd en met heel veel nuttige info waar ik vast nog veel van ga leren.

2025年5月8日

vinkacademy.nl からの回答

Bedankt voor je review Marie en nog veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.

5つ星のうち5の評価

Fotograferen hoeft niet ingewikkeld te zijn

Ik heb VinkAcademy een aantal jaar geleden via social media ontdekt. Laura Vink geeft daar veel tips. Na het lezen van artikelen uit de kennisbank, het aanschaffen van een basisboek en het volgen van een aantal webinars besloot ik de cursus over camera-instellingen te volgen. Deze cursus is zo duidelijk, uitgebreid en helder uiteengezet dat ik mijn camera nu helemaal ken. Na deze cursus heb ik mijn kennis uitgebreid met de cursus Kijken voor Compositie.
De volgorde en opbouw van de (video)modules van de cursussen zit heel goed in elkaar, logisch, helder en al meer verdiepend. En te volgen met elke camera.
Ik heb ontzettend veel geleerd en ondanks een flinke fysieke beperking kon ik met alles meedoen, omdat de technieken, methodes en opdrachten ook in het klein (thuis of in je tuin) toegepast kunnen worden.
Dank je Laura voor al je kennis en de enthousiaste en open manier waarop je die deelt, waardoor ik nu de foto’s kan maken die weergeven wat ik wil laten zien.

2024年9月24日

vinkacademy.nl からの回答

Bedankt voor je mooie review Ineke. Superfijn dat de opbouw en duidelijkheid van de lessen in mijn cursussen je zo goed geholpen hebben – en des te mooier om te horen dat je, ondanks je fysieke beperking, alles op jouw manier hebt kunnen volgen én toepassen.

Super goede fotografie cursus

Al jaren ontvang ik met plezier de nieuwbrief van Vink Academy in mijn mail vol met tips en weetjes. Vorig jaar volgde ik een bootkamp bij Vink Academy wat mij zo goed beviel dat ik ook de cursus kijken voor compositie ben gaan doen. De cursus bestaat uit video’s vol met duidelijk uitgelegde informatie en mooie foto’s en afbeeldingen. De lessen zijn overzichtelijk, behapbaar in kleine stukjes en vol enthousiaste gebracht. De opdrachten zorgen ervoor dat je het geleerde ook in de praktijk toe gaat passen om het je eigen te maken. Ik heb de cursus met plezier gedaan en ik heb er veel van geleerd. Van mijn omgeving krijg ik te horen dat mijn foto’s in kwaliteit verbeterd zijn, dus dat is helemaal mooi.

2024年8月21日

vinkacademy.nl からの回答

Heel erg bedankt voor je mooie review Judith. Fijn om te lezen dat je de cursus Kijken Voor Compositie als leerzaam hebt ervaren en dat je ook vanuit je omgeving positieve feedback krijgt over de kwaliteit van je foto's!

Hele fijne cursus

Hele fijne cursus, duidelijke uitleg en heel uitgebreid en al haar gratis online workshops zijn ook zeker een aanrader. Al veel geleerd van Laura.

2025年4月4日

vinkacademy.nl からの回答

Bedankt voor je review Anja. Ik wens je nog heel veel plezier met de cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand, met natuurlijk veel mooie foto's als eindresultaat!

Waardevolle investering voor fotografen

Het is één ding om te weten hoe je moet fotograferen, maar om het aan anderen duidelijk uit te leggen, daarbij niks over te slaan maar het toch boeiend te houden, dat kan niemand zo goed zoals Laura dat kan.
Laura's boeken bevatten duidelijke uitleg & voorbeelden, de (gratis) webinars zijn verfrissend & leerzaam en de cursussen van Vink Academy zijn een waardevolle investering in de fotograaf in jezelf!

2024年6月4日

vinkacademy.nl からの回答

Superbedankt voor je mooie woorden Klaudi!

5つ星のうち5の評価

Maakt haar belofte helemaal waar.

Ik kan alleen maar héél positief zijn over Vink Acadamy, want dankzij de cursussen, boeken en tips van Laura Vink ben ik in de voorbije jaren geëvolueerd van een gelegenheids-kiekjes maker naar een doorwinterd foto-amateur. Na de aanschaf van mijn eerste camera met wisselbare lens wou ik niet langer enkel op voorgeprogrammeerde modi vertrouwen maar ook écht m'n camera leren instellen, en daarbij kwam de cursus "nooit meer..." als geroepen. Zo ben ik me meer en meer in de fotografie gaan verdiepen en heb ik ook de boeken over reisfotografie (+ cursus) en "iedereen fotosmart" doorlopen en uiteindelijk onlangs nog de cursus "kijken voor compositie".
Ik zie Laura ondertussen zo'n beetje als mijn "mentor" op gebied van fotografie en kan haar website en cursussen dus alleen maar aanbevelen.

2024年4月1日

vinkacademy.nl からの回答

Heel heel erg bedankt voor je mooie review Filip! Ik vind het geweldig om te zien welke groei jij als fotograaf hebt doorgemaakt :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。