レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Siden jeg blev opmÊrksom pÃ¥ Viola Sky, har jeg ikke kÞbt andet lingeri eller badetÞj. Jeg er en VIOLA SKY ADDICT. Det sidder fuldstÊndig fantastisk! Og det desuden en fÊnomenal service Sonja yder, hve... もっず芋る

Produktet er af hÞj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne mÃ¥ske anfÊgte, at de benyttede modeller pÃ¥ hjemmesiden ikke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg ELSKER de smukke trusser med verdens bedste pasform, som tager mange år at slide op. Jeg er stor fan af Sonjas feminine lingerie-univers!

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par Ã¥r og er altid blevet vejledt og hjulpet nÃ¥r jeg har haft br... もっず芋る

䌁業情報

1. ランゞェリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

380件のレビュヌ

KÊre Kathrine 💗

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du havde en dejlig shoppeoplevelse, og at du er tilfreds med produkterne. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Viola Sky.

Kh Sonja - Viola Sky

hurtig og fin betjening

2024幎10月6日

KÊre Annelise

Tusind tak for de flotte stjerner. Det betyder meget for os.
Vi håber at få fornÞjelsen af at hjÊlpe igen en anden gang.

De bedste hilsner Sonja/Viola Sky

Bedste undertÞjsbutik i KÞbenhavn

Bedste undertÞjsbutik i KÞbenhavn 💯❣❣❣❣❣samt suverÊn service❀

2024幎9月27日

KÊre Rasha

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❀

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du synes, vi er den bedste undertÞjsbutik i KÞbenhavn og at servicen har vÊret i top.

Vi sÊtter stor pris på din ros og ser frem til at forkÊle dig med endnu flere skÞnne oplevelser fremover.

Kh Sonja/Viola Sky

Fantastisk lÊkkert undertÞj i fine

Fantastisk lÊkkert undertÞj i fine farver og lÊkkert pakket ind💞
Pasformen er god og jeg kÞber igen.

2024幎10月3日

KÊre Line

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds med dit nye undertÞj og vores indpakning. Det betyder meget for os at vide, at pasformen lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 💞

Alt er perfekt

2024幎9月25日

KÊre Christina

Tusind tak for de flotte 5 stjerner. Hvor er det dejligt at hÞre du er tilfreds. Vi hÃ¥ber vi mÃ¥ fÃ¥ fornÞjelsen af at hjÊlpe dig en anden gang. 💞

Kh Sonja

Smuk blonde og virkelig god pasform

2024幎9月4日

KÊre Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med blonden og dens pasform. Din feedback betyder meget for os, og vi håber, at du vil få glÊde af dit kÞb i lang tid fremover.

Kh Sonja

Nem og overskuelig webshop (når man

Nem og overskuelig webshop (når man kender sin stÞrrelse). Og så er Viola Skys produkter virkelig lÊkre og af god kvalitet.

2024幎9月2日

KÊre Tina

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de fem stjerner! 🌟 Hvor er det dejligt at hÞre, at du fandt webshoppen nem at bruge, og at du er begejstret for Viola Sky-produkterne.

Vi glÊder os til at se dig igen!

Fantastisk service

Fantastisk service.
Hurtig levering og varer af hÞj kvalitet. Dyrt men lÊkkert.
Luksus indpakning, og et personligt kort ilagt pakken.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med Viola Sky.

2024幎9月3日

KÊre Grethe

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og at du sÊtter pris på vores hurtige levering, kvaliteten af vores varer og den personlige indpakning.

Vi strÊber efter at levere en luksuriÞs oplevelse hver gang, og det glÊder os, at det bliver bemÊrket.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Viola Sky. ❀

Super hurtig service

Super hurtig service
Fantastiske produkter

2024幎9月3日

KÊre Johanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 😊 Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. Det betyder rigtig meget for os!

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos Viola Sky og håber, du fortsat vil vÊre lige så glad for dine kÞb.

Kh Sonja / Viola Sky

Jeg har vÊret virkelig glad for mange

Jeg har vÊret virkelig glad for mange af jeres produkter: pyamas, natskjorte og morgenkåbe. Men jeg savner en kortÊrmet eller 3/4 Êrmet natkjole uden krave til de varme trope nÊtter...

2024幎8月26日

KÊre Laila

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om vores produkter – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥! Vi er sÃ¥ glade for, at du har haft gode oplevelser med vores pyjamas, natskjorte og morgenkÃ¥be.

Tak ogsÃ¥ for dit input om natkjoler. Vi elsker, nÃ¥r vores kunder deler deres Þnsker og idéer med os, da det hjÊlper os med at blive endnu bedre. Vi vil bestemt tage det til efterretning, og hvem ved – mÃ¥ske er det noget, du vil kunne finde hos os i fremtiden.

Endnu en gang tak for din tid og feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos Viola Sky! 🌞

Kh Sonja / Viola Sky

Venlig kundeservice og hurtig levering

Venlig og meget hurtig service og lÊkre produkter pakket fint og indbydende ind. En anelse små i stÞrrelsen (gå en stÞrrelse op).

2024幎8月4日

KÊre Sara 💗
Tusind tak for din fine anmeldelse og gode feedback.

LÊkre produkter...

LÊkre produkter der kommer i den fineste lyserÞde pakke.

2024幎6月27日

KÊreste Julie 💗
Tusind tak for din smukke anmeldelse.
LyserÞde knus til dig. 💞
Kh Sonja 😘

LÊkre kvalitets produkter og hjÊlpsom ved henvendelse.

Viola Sky har de lÊkreste produkter. Jeg er meget begejstret for bambuslinjen, men har også trusser og chemiser fra andre linjer. Butikken er så fin, så slå et smut forbi, hvis du har muligheden, men ellers fungerer online handel upåklageligt og med hurtig levering.

2024幎6月29日

KÊreste Sanne 💖
TAK for din SKØNNE fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre. Vi er meget glade for tilliden.

Flotte varer!

Flotte varer!
Hurtig levering og nem retur.

2024幎6月25日

KÊreste Christina 💗
1000 Tak for din flotte anmeldelse. Den gÞr en forskel her. 💞
Jeg håber du vil handle hos Viola Sky en anden gang.

Dejlig badedragt

Dejlig badedragt. God service.

2024幎6月25日

KÊreste Anna 💕
Tak for din fine anmeldelse. HÃ¥ber du har haft en skÞn sommer i bÞlgerne blÃ¥. 🐬

Ikke stÞrrelsessvarende

Jeg synes, det er nogle meget smukke ting, men må altså sige, at underdele på ingen måde er stÞrrelsessvarende! Jeg er normalt en str 36-38, nok mest 38, men har lige kÞbt en bininitrusse i 38, som ikke engang kan komme op over bagdelen. Vil tro, jeg skulle 2-3 numre op, hvis det skulle lykkes. Og samme oplevelse har jeg haft med et par trusser, jeg kÞbte.
Det gÞr bare oplevelsen super Êrgerlig.

2024幎6月26日
自発的なレビュヌ

Hej Sara

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at hÞre, at du synes, vores ting er smukke. Vi beklager dog meget, at stÞrrelserne ikke har levet op til dine forventninger.

Vi tilbyder både måltagning og vejledning i vores butik, og vi har også et målskema på vores webshop for at hjÊlpe med at finde den rette stÞrrelse. Vores produkter er designet baseret på det danske målesystem for dametÞj fra Dansk Teknologisk Institut, men vi forstår, at der kan vÊre variationer i pasformen.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at finde den rigtige stÞrrelse, så du får den bedste oplevelse med vores produkter. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besÞge vores butik, hvor vi kan tage mål og guide dig til den bedste pasform.

Vi håber, at vi kan få lov til at rette op på din oplevelse og give dig den gode oplevelse, vi strÊber efter at levere til alle vores kunder.

De bedste hilsner
Sonja / Viola Sky

Altid en fornÞjelse af handle her!

Altid en fornÞjelse af handle her!
Super nemt, hurtig og korrekt levering og altid god service ved evt. spÞrgsmål.

2024幎6月3日

KÊre Claus

Tusind tak for din skÞnne og positive anmeldelse. Det varmer meget.
De bedste hilsner Sonja / Viola Sky

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。