Siden jeg blev opmÊrksom pÃ¥ Viola Sky, har jeg ikke kÞbt andet lingeri eller badetÞj. Jeg er en VIOLA SKY ADDICT. Det sidder fuldstÊndig fantastisk! Og det desuden en fÊnomenal service Sonja yder, hve... ãã£ãšèŠã
Produktet er af hÞj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne mÃ¥ske anfÊgte, at de benyttede modeller pÃ¥ hjemmesiden ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg ELSKER de smukke trusser med verdens bedste pasform, som tager mange år at slide op. Jeg er stor fan af Sonjas feminine lingerie-univers!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par Ã¥r og er altid blevet vejledt og hjulpet nÃ¥r jeg har haft br... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg
Smallegade 43B, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@violasky.dk
- violasky.com
SkÞnneste lille forretning
SkÞnneste lille forretning, med super service.. Lingeri der bare er lÊkkertâ€ïžâ€ïžâ€ïž

violasky.com ããã®åç
Fantastiske produkter og meget fintâŠ
Fantastiske produkter og meget fint pakket ind :)!

violasky.com ããã®åç
Top-lÊkkert undertÞj og meget hurtigâŠ
Top-lÊkkert undertÞj og meget hurtig afsendelse. GlÊder mig til at bruge undertÞjet for at glÊde mig selv, og til at sÞde min kÊreste âskal pakke mig udâ, ifÞrt lÊkkert nyt undertÞj.

violasky.com ããã®åç
Altid skÞn og grundig vejledning ogâŠ
Altid skÞn og grundig vejledning og fantastiske produkter.

hurtig levering
lÊkre farver på pyjamassen, og hurtig levering samt pakket ind på en delikat måde.

Jeg elsker Viola Sky
Jeg elsker Viola Sky, så god kvalitet, det holder sig pÊnt i så mange år, elsker deres trusser, silkeundertrÞjer og natkjoler. Også super god betjening og hurtig levering.

Super lÊkkert
Super lÊkkert, blÞdt og velsiddende undertÞj. Passer i stÞrrelse til hvad jeg vanligt bruger.
Smuk og indbydende indpakning med et håndskrevet kort.

violasky.com ããã®åç
God kvalitet og god service samt hurtigâŠ
God kvalitet og god service samt hurtig levering

HÞj kvalitet
HÞj kvalitet - super service. Her får man sÊrlig kvalitet til priser som i et stormagasin.

violasky.com ããã®åç
Behagelig og professionel service i enâŠ
Behagelig og professionel service i en pen butik. Gode produkter til realistiske priser

Dejlig oplevelse
Hurtig levering, lÊkker indpakning og skÞnne produkter. En dejlig oplevelse som altid.â€ïž