Ik ben dit jaar na 13 jaar terug begonnen met de vaste hengel. Ik heb een groot deel materiaal besteld bij visdeal en ik moet zeggen om 17u besteld de dag nadien om 12u geleverd in België. 1 artik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
WAARSCHUWING, slechte eerste ervaring met deze webshop, pakket van GLS komt niet aan, vervolgens word je terug verwezen naar Visdeal.nl en daar kom je terecht in een onnozele discussie met een digita... ãã£ãšèŠã
visdeal is en top bedrijf. mijn bestelling was terug gestuurd door postnl weet eigenlijk nog niet waarom. heb en mail gestuurd naar visdeal over de fout van postnl. zeer snel beantwoord door visdeal e... ãã£ãšèŠã
Mijn bestelde voerboot functioneerde niet zoals het zou moeten. Hun konden hier niks aan doen. Hoe ze dit hebben opgelost is meer dan 5 sterren waard. Weinig bedrijven die nog zoân service hanteren. S... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Visdeal.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Visdeal!
Welkom bij Visdeal, dé webshop voor alle hengelsporters van jong tot oud en van beginnend tot ervaren. Samen met miljoenen anderen delen wij één passie: vissen. De afgelopen jaren is Visdeal uitgegroeid tot één van de grootste hengelsportwebshops van Europa. Inmiddels hebben we al honderdduizenden hengelsporters naar tevredenheid mogen bedienen en hen op de hoogte weten te houden van nieuwe producten en kortingsacties via onze social mediakanalen en nieuwsbrieven.
Snelle hulp en service
Indien je een vraag of een opmerking hebt, staat ons klantenserviceteam paraat om je zo snel mogelijk te helpen. Met een score van 9+ uit meer dan 35.000 beoordelingen, kunnen wij je verzekeren van een gepaste en goede service en wij nemen dit dan ook uiterst serieus. Op onze klantenservice pagina vind je alle manieren om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw visdag niet in het water valt!.
Werken bij Visdeal?
Visdeal is een van de grootste hengelsportwebshops in Europa, met dagelijkse scherpe deals en acties. We streven naar marktleiderschap in heel Europa en hebben een sterke positie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Polen, Italië, Spanje, Ierland en Denemarken. Visdeal kenmerkt zich als een snelgroeiende organisatie die internationaal hard aan de weg timmert. Om de aanhoudende groei te ondersteunen is er de mogelijkheid om onderdeel te worden van een team van gedreven collegaâs met veel vrijheid voor eigen initiatieven, en waar werkplezier uiteraard erg belangrijk is. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slechte ervaring gister wat besteld viaâŠ
Slechte ervaring gister wat besteld via klarna gelijk betalen en ze doen net of ze nergens wat van weten weg 360,- klarna staat op betaald de rekening zegt betaald maar zei zien geen bestelling maak dat de kat wijs en omdat ze nauwelijks terug reageren dan maar op deze manier

Visdeal.nl ããã®åç
Product was zoals aangegeven en snelleâŠ
Product was zoals aangegeven en snelle bezorging.
Ik ben zeer tevreden over visdeal
Ik ben zeer tevreden over visdeal. Nog nooit problemen gehad. 1 keer was mijn bestelling niet compleet, daar heb ik een bericht over gestuurd en kreeg snel reactie dat het product meteen opgestuurd werd. De volgende dag had ik het al binnen. Al met al een fijne webshop met een enorm aanbod en scherpe prijzen.
Shit shop
Shit shop, uncompleted orders and then you never get the rest... they were convicing me for 6 weeks that they wait for supplier and then they cacnel you after that.

Visdeal.nl ããã®åç
Veel te duur betaald voor bestelling
Pijnlijk om te zien dat je bestelling nog geen dag later 25% goedkoper wordt aangeboden. Visdeal zegt niets voor me te kunnen doen. Jammer.

Visdeal.nl ããã®åç
Waadpak besteld zogezegd waterdicht naâŠ
Waadpak besteld zogezegd waterdicht na 5 min in het water loopt het waadpak vol met water ik stuur een e-mail ze zeggen tegen mij verstuur terug naar ons vermeld er bij defect en het is garantie eenmaal het pak is aangekomen krijg ik een e-mail dat dit niet opgelost kan worden omdat ik het pak gebruikt heb halloooooo wat een andwoord is dit nooit koop ik nog iets

Bezorging net nix
De afspraak dat mijn bestelling binnen 1 á 2 dagen er zou zijn is totaal niet gelukt. Visdeal had de bestelling op de mail binnen 12 uur op de mail klaar. De bezorgdienst dacht hier heel anders over en na 5 dagen werd het op een heel ander adres bezorgd.

Visdeal.nl ããã®åç
Netjes verpakt op tijd geleverd.
Netjes verpakt op tijd geleverd.
Ervaring met DHL erg slecht, pakket werd niet afgeleverd waar was afgesproken .
Moest 20 km rijden om het op te halen !!!
Erg slecht
Levering belofte niet nakomen
Levering belofte niet nakomen, geven de optie voor volgende dag levering maar komt uiteindelijk 4 dagen later aan terwijl alle producten direct leverbaar waren.
(En extra betaald voor die snellere levering)
Update op antwoord hieronder:
Ik heb meerdere email communicatie gehad met visdeal support. Die konden weinig doen behalve excuses aanbieden.

Niet goed, geld terug.
Zonder problemen goederen die niet de juiste waren retour gedaan. Vlotte afhandeling. Overige producten zijn wel ok, zoals ik altijd gewend ben.
Voor de 2de keer oprij niet allesâŠ
Voor de 2de keer oprij niet alles binnen gekregen.
16-06zou de viskar binnen komen track-trace gekregen, bezorger ook gekomen had alleen niks in de wagen bel je transport bedrijf hebben niks binnen gekregen.
17-06 zouden de 6 producten binnen komen mis ik er 2, 1 er van een 19l0 kilo zak bollies dat mis je toch niet.
Heel jammer volgende keer bestel ik wel ergens anders

Opgelost
Na 3 keer 5 sterren nu 1 heb een kapot product terug gestuurd omdat garantie was kapotte product is daar ontvangen en daarna hoor je een week lang helemaal en houden ze je aan het lijntje via mail top service. Inmiddels goed opgelost. Was door omstandigheden iets mis gegaan daarom duurde het wat langer.
Ik bestel regelmatig bij Visdeal en benâŠ
Ik bestel regelmatig bij Visdeal en ben normaal gesproken tevreden over het assortiment. Helaas is er met dezelfde bestelling inmiddels al drie keer iets misgegaan. Daardoor heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
De klantenservice heeft uiteindelijk toegezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar tot op heden is dat nog niet gebeurd. Dat vind ik erg teleurstellend, zeker omdat dit probleem al langere tijd speelt.
Ik hoop dat Visdeal dit alsnog netjes oplost, maar mijn ervaring met deze bestelling is helaas erg negatief.

Visdeal.nl ããã®åç
Ik ben al jarenlang zeer tevreden overâŠ
Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de kwaliteit van de visspullen die ik bij Visdeal haal. Het assortiment is betrouwbaar, degelijk en altijd goed afgestemd op wat je in de praktijk op het water nodig hebt. Alles wat ik er heb aangeschaft presteert zoals het hoort, wat veel vertrouwen geeft tijdens het vissen.
Wat daarnaast echt opvalt is de uitstekende service. Er wordt altijd met je meegedacht, vragen worden snel en deskundig beantwoord en je merkt dat er oprechte passie voor de hengelsport achter zit. Die combinatie van kwaliteit en service maakt dat ik hier al jaren met veel plezier klant ben en dat ook zeker zal blijven.
Topzaak!
Levering gaat duidelijk niet lekker
Levering gaat duidelijk niet lekker. Lees het hierboven ook terug van recente leveringen deze week.
Heel snel krijg je een tracking, maar dan... Blijft steeds status hangen dat het pakket (bijna) bij PostNL is. Alles zou volgende dag geleverd worden maar als dat door drukte niet lukt, beloof het dan ook niet op voorhand. Dagje extra of 2 geen probleem maar dit is inmiddels 4 werkdagen. Jammer.

Visdeal.nl ããã®åç
Op 27 mei 2026 een fisfinder besteld.
Op 27 mei 2026 een fisfinder besteld.
Er stond bij voor 11:59 uur besteld dan de volgende dag in geleverd.
Na mailtjes met vragen krijg je een automatisch gegenereerde antwoorden die niet beantwoorden wat ik vraag.
Nu 2 juni nog geen duidelijkheid.
Dit is geen manier van zaken doen en geen afspraak volgens levering.
Slechte service.

Product nooit ontvangen
Product nooit ontvangen, klantenservice reageert niet meer. Echt waardeloos. Ikzelf bestel hier niets meer.

Visdeal.nl verdient 4 1/2 *
Ik wil eigenlijk vier 1/2 ster geven omdat ik vind dat dat beter tot zijn recht komt dan vier. Vijf sterren geef ik eigenlijk nooit omdat een bedrijf, op wat voor manier dan ook, zichzelf en/of de website altijd kan verbeteren.
Nu ruim enkele weken al klant bij Visdeal.nl en ik ben over het algemeen zeer tevreden. Helaas is het voorgekomen dat een pakket later bezorgd wordt dan de beloofde tijd. Helaas ligt dit niet aan Visdeal.nl zelf maar aan de leverancier.
Als ik ergens vragen over heb dan word ik altijd binnen 24 uur teruggemaild maar vaak zelfs nog sneller.
Mocht je op zoek zijn naar een online hengelsport winkel die betrouwbaar en betaalbaar is dan raad ik visdeal.nl zeker aan!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã