レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.

5つ星のうち5の評価

Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... もっと見る

企業情報

1. 青果加工

当該企業による記述

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Een unieke fruitondersteuning

Een unieke fruitondersteuning voor een zieke collega.
Bestelgemak en afgeleverd volgens afspraak. Super!!

2026年2月10日

Vitamine Bo からの回答

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze fruitlevering! We waarderen de samenwerking met jullie enorm en kijken uit naar meer gezonde pakketjes.

5つ星のうち2の評価

fruit/groeten waren niet vers

fruit/groeten waren niet vers, we hebben zelf nieuwe gekocht om aan een klant te kunnen geven

2025年12月5日

Vitamine Bo からの回答

Wat jammer om te horen dat het fruit niet meer vers was bij aankomst. We zouden graag nieuw fruit hebben opgestuurd, maar begrijpen dat dit te laat zou komen voor jullie klant. Nogmaals onze excuses hiervoor.

5つ星のうち5の評価

Snelle service en origineel gezonde…

Snelle service en origineel gezonde product

2025年12月2日

Vitamine Bo からの回答

Wat fijn om te horen! We hopen je in de toekomst van nog meer gezonde producten te mogen voorzien!

5つ星のうち1の評価

De bestelling was na een week nog niet…

De bestelling was na een week nog niet bezorgd. Als ik zelf niet had gebeld met de vraag wat er aan de hand was, had ik nu nog niets geweten. De zending bleek beschadigd te zijn wist men mij te vertellen. Op de vraag hoe zij dat wist, maar waarom ik niet op de hoogte werd gesteld kreeg ik het antwoord dat ze het zelf nog niet door hadden gekregen van de pakketdienst. Beetje vreemd dat ze het wel wist, maar nog niet had doorgekregen!

2025年11月5日

Vitamine Bo からの回答

Vervelend om te horen dat het pakket vertraging op heeft gelopen en u hier niet eerder over was geïnformeerd. We nemen uw ervaring serieus en hebben dan ook contact gehad met ons pakketbezorgbedrijf om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit uiteraard graag.

Persoonlijk, attentvol en smaakvol

Heel attent dat je een persoonlijk mailtje krijgt waarin wordt aangegeven wanneer de bestelling wordt bezorgd. Ik gaf de 4 smoothies cadeau en ik begreep dat ze heerlijk smaakten.

2025年11月5日

Vitamine Bo からの回答

Dankjewel voor deze positieve review. Wat fijn om te horen dat de smoothies goed in de smaak vielen!

Sietske | Viamine Bo

Super positieve ervaring

Betrouwbare en duurzame levering. Mijn ontvanger was erg blij met het leuke pakketje smoothies. Fijn ook dat de recepten zijn bijgevoegd. Super positieve ervaring!

2025年10月25日

Vitamine Bo からの回答

Geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt bij ons; daar doen we het voor!

Helemaal tevreden!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en leuk verpakt

2025年10月22日

Vitamine Bo からの回答

Dankjewel voor deze positieve review, heel fijn om te horen!

Super

Fijn contact, snelle service en uitstekende producten! En wat een keuze! Een echte aanrader.

2025年10月22日

Vitamine Bo からの回答

Dankjewel voor deze positieve review, dat waarderen we enorm!

Super leuke producten

Super leuke producten, snelle bezorging en fijne communicatie!

2025年10月20日

Vitamine Bo からの回答

Wat fijn om te horen dat onze producten en service zo goed bevallen zijn. Hopelijk zien we je in de toekomst weer gauw terug!

Origineel vitaminebommetje!

Na de bestelling kregen we een vriendelijke bedankmail met daarin de verwachte bezorgdatum.
Wij hebben een zieke werknemer deze originele en gezonde vitaminebom gestuurd. Een echte aanrader; is een keer wat anders!

2025年10月9日

Vitamine Bo からの回答

Wat fijn dat je je zieke collega hebt kunnen verrassen met dit gezonde cadeautje, hopelijk heeft de ontvanger ervan genoten. We hopen jullie gauw weer bij ons terug te zien voor gezonde verrassingen!

5つ星のうち4の評価

Goede ervaring

Goede ervaring, leuke attentie, snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

2025年8月13日

Vitamine Bo からの回答

Dankjewel voor deze positieve review. Fijn dat je onze service zo goed ervaren hebt. We hopen je in de toekomst weer van gezonde cadeaus te mogen voorzien!

5つ星のうち5の評価

Goede service! Er werd gemaild met de vraag of het verzendadres klopte. Ik was zelf nl vergeten het adres in te voeren.

2025年7月27日

Vitamine Bo からの回答

Fijn dat je tevreden bent over onze service, en dat hiermee het pakketje bij de juiste ontvanger terecht gekomen is. Hopelijk heeft hij/zij van het pakketje genoten!

5つ星のうち5の評価

Het werd keurig op tijd bezorgd ,al een…

Het werd keurig op tijd bezorgd ,al een paar x kado gedaan,nooit iets kapot,en altijd goed verzorgd.

2025年7月13日

Vitamine Bo からの回答

We zijn erg blij dat je deze review schrijft en onze service waardeert. Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker voorzien van gezonde cadeautjes!

Altijd amazing!

2025年7月9日

Vitamine Bo からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze pakketjes! Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker voorzien van gezonde cadeautjes.

5つ星のうち3の評価

Pakket helaas door bezorgdienst in afval container bezorgd.

Het pakketje dat ik via Vitamine Bo verstuurd heb, was een cadeautje voor iemand. De producten waren helemaal zoals op de website vermeld. Ik zou alleen een andere bezorgdienst nemen. Het pakketje was iets vertraagd, maar dat is tegenwoordig bijna normaal. Wat niet normaal is, is dat het pakketje in de afval container werd achtergelaten waar het door de ontvanger uit gevist moest worden en natuurlijk stonk. Heel jammer als het een verjaardags cadeau is.

2025年6月22日

Vitamine Bo からの回答

Wat vervelend om te horen dat het pakket in de container was beland. Als het goed is heeft mijn collega enkele tijd geleden al contact met jullie en de bezorgdienst opgenomen om dit op te lossen. We hopen je in ieder geval in de toekomst weer van een gezond cadeautje te mogen voorzien!

5つ星のうち5の評価

Lokaal, gezond en good-looking!

Een leuk relatiegeschenk of bedankje via een lokale ondernemer. Wij krijgen altijd complimenten van de ontvangers.

2025年6月14日

Vitamine Bo からの回答

Wat fijn om te horen dat de ontvangers tevreden zijn, daar doen we het voor!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。