Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... もっと見る
企業が回答しました
In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... もっと見る
企業が回答しました
Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!
連絡先
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bezorging wordt steeds uitgesteld
Denk niet dat wij weer bij u bestellen.
Een unieke fruitondersteuning
Een unieke fruitondersteuning voor een zieke collega.
Bestelgemak en afgeleverd volgens afspraak. Super!!

Vitamine Bo からの回答
Vitamine Bo heeft een ruime veelzijdige…
Vitamine Bo heeft een ruime veelzijdige keuze wat ik zeer prettig vind.

fruit/groeten waren niet vers
fruit/groeten waren niet vers, we hebben zelf nieuwe gekocht om aan een klant te kunnen geven

Vitamine Bo からの回答
De bestelling was na een week nog niet…
De bestelling was na een week nog niet bezorgd. Als ik zelf niet had gebeld met de vraag wat er aan de hand was, had ik nu nog niets geweten. De zending bleek beschadigd te zijn wist men mij te vertellen. Op de vraag hoe zij dat wist, maar waarom ik niet op de hoogte werd gesteld kreeg ik het antwoord dat ze het zelf nog niet door hadden gekregen van de pakketdienst. Beetje vreemd dat ze het wel wist, maar nog niet had doorgekregen!

Persoonlijk, attentvol en smaakvol
Heel attent dat je een persoonlijk mailtje krijgt waarin wordt aangegeven wanneer de bestelling wordt bezorgd. Ik gaf de 4 smoothies cadeau en ik begreep dat ze heerlijk smaakten.

Super positieve ervaring
Betrouwbare en duurzame levering. Mijn ontvanger was erg blij met het leuke pakketje smoothies. Fijn ook dat de recepten zijn bijgevoegd. Super positieve ervaring!

Super
Fijn contact, snelle service en uitstekende producten! En wat een keuze! Een echte aanrader.

Origineel vitaminebommetje!
Na de bestelling kregen we een vriendelijke bedankmail met daarin de verwachte bezorgdatum.
Wij hebben een zieke werknemer deze originele en gezonde vitaminebom gestuurd. Een echte aanrader; is een keer wat anders!

Goede ervaring
Goede ervaring, leuke attentie, snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Vitamine Bo からの回答
Goede service! Er werd gemaild met de vraag of het verzendadres klopte. Ik was zelf nl vergeten het adres in te voeren.

Vitamine Bo からの回答
Het werd keurig op tijd bezorgd ,al een…
Het werd keurig op tijd bezorgd ,al een paar x kado gedaan,nooit iets kapot,en altijd goed verzorgd.

Vitamine Bo からの回答
Pakket helaas door bezorgdienst in afval container bezorgd.
Het pakketje dat ik via Vitamine Bo verstuurd heb, was een cadeautje voor iemand. De producten waren helemaal zoals op de website vermeld. Ik zou alleen een andere bezorgdienst nemen. Het pakketje was iets vertraagd, maar dat is tegenwoordig bijna normaal. Wat niet normaal is, is dat het pakketje in de afval container werd achtergelaten waar het door de ontvanger uit gevist moest worden en natuurlijk stonk. Heel jammer als het een verjaardags cadeau is.

Vitamine Bo からの回答
Lokaal, gezond en good-looking!
Een leuk relatiegeschenk of bedankje via een lokale ondernemer. Wij krijgen altijd complimenten van de ontvangers.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。