Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezondðð»zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super snel bezorgd op verzoek
Super snel bezorgd op verzoek, Ún een heel erg leuk concept. Dank!!

Vitamine Bo ããã®åç
Gezond pakket, wat er ook nog eens mooi uit ziet
Mooi, gezond pakket besteld. De volgende dag al bezorgd bij mijn broer in het ziekenhuis. Broer stuurde er meteen een foto van, met een: bedankt ð. Nog hulp gekregen bij een kaartje.

Leuk concept.
Leuk concept.
Bedrijf dat zich richt op de relatie met de klant. Snel goed gecommuniceerd.

Producten gezond en goed
Producten gezond en goed! Het gezonde en lekkere pakket op tijd bij het juiste adres. Altijd fijn als een bedrijf zo meedenkt.

Super service!!
Deze keer was er wat mis gegaan maar vitamine bo heeft een super service verleend.
Dus ik ben zeer tevreden en vind de service helemaal top!!!

Vitamine Bo ããã®åç
Snelle levering en super leuke paasbox
Snelle levering en super leuke paasbox! Erg tevreden :)

Smoothies waren top
Smoothies waren top, ik heb ze eerst zelf ontvangen waarna ik dacht laat ik dit ook naar een zieke collega versturen. Heb je echt wat aan en het is een leuk gebaar!

Vitamine Bo ããã®åç
Super leuk cadeau voor herstel
Fijn omschreven op de website, mooie follow up met wanneer bezorgen en de ontvanger was zeer blij met de ontvangen vitamine voor zijn herstel. Dank

Top!
Snel antwoord op de vraag die ik had. En de ene dag besteld, de volgende dag al in huis! Super mooi en leuk verpakt!

Ik heb nu 2 keer de smoothies alsâŠ
Ik heb nu 2 keer de smoothies als kadootje besteld en de reacties zijn geweldig.
Zeker aan te bevelen en zal er zeker weer eens gebruik van maken! â€ïžâ€ïž

Vitamine Bo ããã®åç
De keren dat ik hier iets besteld hebt
De keren dat ik hier iets besteld hebt, was het altijd perfect geregeld, met ook nog eens een vriendelijke klantenservice!

Vitamine Bo ããã®åç
Heerlijke producten en levering gaat prima
Naar aanleiding van de ontvangst van een pakket en het versturen is dit een aan te bevelen bedrijf. Mooie en heerlijke producten levering prima.
Vandaag nog contact opgenomen om een presentje op ander tijdstip te bezorgen. En dat ging ook prima.
Dus nogmaals aan te bevelen.

Vitamine Bo ããã®åç
De smoothies zijn heerlijk en komt inâŠ
De smoothies zijn heerlijk en komt in een leuk pakketje. ð
Het product en de bezorging is helemaal goed. ð

Vitamine Bo ããã®åç
Het Valentijnpakket zag er leuk uit enâŠ
Het Valentijnpakket zag er leuk uit en verzorgd uit.
Snelle levering, goede service, ging allemaal erg soepel en makkelijk. â€ïž

Vitamine Bo ããã®åç
Top ervaring en leuke box
Top ervaring, leuke box! Het was een hele goede ervaring, alleen de leverdatum week af van de datum die ik zelf had voorgesteld zonder duidelijke communicatie vooraf, dus dit zou ik graag als feedback mee willen geven.

Vet goeie service :)
Ik vind het aanbod leuk en weer wat anders. Daarnaast had ik een fout gemaakt bij de bestelling. Ik had het zelf niet door, maar zij attendeerden mij hierop waardoor de bestelling correct gedaan kon worden. Uitstekende service!

Vitamine Bo ããã®åç
Aanrader, snel, efficiënt en bovenal persoonlijk!
Service ten top! Goed gedaan in deze drukke tijden. Snel en efficiënt werd mijn bestelling verwerkt met een persoonlijke touche zoals beloofd. De ontvangers van het 'gezonde' cadeau waren te spreken over de inhoud. Aanrader!

25 pakketjes tegelijk laten bezorgen
25 pakketjes tegelijk laten bezorgen; fijne persoonlijke service!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ