レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroe... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... もっず芋る

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. オンラむン薬局
  4. 薬局
  5. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.

連絡先

レビュヌを曞く

Supersnel bezorgd aanrader!

2021幎12月1日

VitamineMan からの回答

Beste Marc, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn heel blij, dat het in deze drukke tijd op tijd bij je is aangekomen. Daar werken we hard aan. Mocht er een keer iets zijn, laat het ons dan weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

makkelijk bestellen.

makkelijk bestellen.
goed communicatie
vlotte levering

2021幎11月29日

VitamineMan からの回答

Beste Hans, Dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn om te lezen, dat alles goed is verlopen. Mocht er eens iets aan de hand zijn, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het op. We geven 100% tevredenheidsgarantie. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en heel goede info over

Snel geleverd en heel goede info over de bestelling en aflevering!👍

2021幎11月6日

VitamineMan からの回答

Beste Evelien, dankjewel voor je 5 sterren review. Wat fijn, dat je zo tevreden bent over onze service. Mocht er eens wat zijn, neem dan direct contact met ons op, Dan lossen we het meteen voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち2の評䟡

'Die vervelende klanten'

De producten zijn prima, maar de klant wordt genegeerd bij het formuleren van een schriftelijke klacht. Het is duidelijk : de omzet primeert, 'alleen jammer dat dat via klanten moet'.

2021幎11月1日

VitamineMan からの回答

Beste Josse, Dank voor uw review. We vinden dit erg vervelend voor u. Zoals gemeld geeft de vervoerder DPD aan, dat het pakket is afgeleverd. Maar, het is niet aangekomen bij u. We hebben u aangegeven dat te onderzoeken. We hebben gevraagd, dat te onderzoeken door onze logistieke partner. Dat neemt in deze drukke tijd helaas langer dan we willen. We zijn het met je eens, dat het te lang neemt en daar bieden we onze excuses voor aan. Morgen, vanavond lukt helaas niet meer, sturen we de bestelling nogmaals op. Onze welgemeende excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

alles altijd picobello net en zeer vlug

alles altijd picobello net en zeer vlug geleverd kortom TOP

2021幎10月26日

VitamineMan からの回答

Beste Seyen, dankjewel voor je 5 sterren review. Niet alleen deze keer, maar altijd geef je aan dat we snel en netjes leveren. Beter dan Top kan bijna niet en toch blijven we proberen het beter te doen. Mocht er dus een keer iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Lekker snel bezorgd weer

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product.
Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijke ervaring is minder pijnlijke handen (gewrichten).

Mijn dank dus ;))

Esther

2021幎10月18日

VitamineMan からの回答

Beste Esther, dankjewel voor je 5 sterren review. Dat zijn een hoop complimenten die je ons geeft. Heel fijn om te lezen! En het fijnste is om te zien, dat je er veel baat bij hebt. Daar gaat het tenslotte om. Onze dag kan niet meer stuk! Dankjewel. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Keurige en snel.

Keurige behandeling van de bestelling; razendsnel in de brievenbus!

2021幎10月16日

VitamineMan からの回答

Beste Hans, dank u wel voor uw 5 sterren review. Fijn te lezen, dat uw bestelling snel, razendsnel, is aangekomen. We geven altijd 100% tevredenheidsgarantie. Mocht er onverhoopt een keer toch iets zijn, laat het ons weten en we lossen het direct op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Wat ik besteld had was binnen 2 dagen binnen. En ik had een vraag over een produkt, email gestuurd en daar kreeg ik een heel uitgebreid en snel antwoord op. Dus heel fijn!

2021幎10月11日

VitamineMan からの回答

Beste Sandra, Dankjewel voor je 5 sterren review. We doen ons best je zo goed en snel mogelijk te informeren. Dat is gelukt, zo lezen we. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten, dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち4の評䟡

snelle levering

2021幎10月11日
自発的なレビュヌ

VitamineMan からの回答

Beste Kylian, dankjewel voor je 4 sterren review. We zijn blij te lezen, dat je onze levering snel vond. We gaan er alles aan doen een volgende keer 5 sterren te verdienen. Mocht er iets schelen aan je bestelling, laat het ons dan snel weten en we pikken het op. Op de website staan onze contact gegevens. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Bergamet

Mijn vraag werd snel en netjes behandeld, de levering is ook altijd snel. Top, ga zo door!

2021幎9月19日

VitamineMan からの回答

Beste mijnheer, mevrouw Blommers, dank voor uw 5 sterren review. We proberen altijd snel te reageren bij verzoeken om informatie en dan is het extra fijn te zien dat het is gelukt. Dank u wel voor uw complimenten, dat motiveert ons enorm! Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Je word prima geholpen als zich wat

Je word prima geholpen als zich wat voor doet. De communicatie verloopt dan ook prima

2021幎9月3日

VitamineMan からの回答

Beste Henk, dankjewel voor je 5 sterren review. We helpen je natuurlijk graag. 100% tevredenheid, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Guter service...

Super Service, schnelle Lieferung. Top QualitÀt..

2021幎8月29日

VitamineMan からの回答

Liebe Marion, vielen Dank fÃŒr deine 5 Sterne Bewertung. Schnelles, gutes Produkt und Top-Service. Darauf sind wir stolz. Wenn es etwas gibt, lassen Sie es uns wissen und wir werden es lösen. Mit freundlichen GrÌßen, VitamineMan

Snelle levering!

2021幎8月2日

VitamineMan からの回答

Beste Monique, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat alles goed en snel gelukt is. Mocht er eens iets zijn, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Perfect

Perfect. Mega snelle levering in handige verpakking.

2021幎7月5日

VitamineMan からの回答

Beste Dieuwke, dankjewel voor je 5 sterren review. Mega snel, dat zijn we graag. Doen we ook alles aan. Gelukkig leveren onze partners snel uit en dat is best een uitdaging in deze drukke tijd. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snel, zorgvuldig, kwaliteit

Super snelle levering en goede vitaminepillen. Dank!

2021幎7月4日

VitamineMan からの回答

Beste Machteld, dankjewel voor je 5 sterren review. We waarderen het natuurlijk enorm zo'n compliment. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, bestelling was vrijdag geplaatst en het was zaterdag geleverd.

2021幎6月30日

VitamineMan からの回答

Beste Tamer, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn, dat je bestelling op tijd is gekomen. We proberen de volgende werkdag te leveren en dat lukt ook heel vaak. Met de extra drukte de sinds vorig jaar blijft dat een uitdaging. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten. Dan lossen we het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち1の評䟡

Er was een verkeerde levering

Er was een verkeerde levering. Ik heb hiervoor een melding op de site van gedaan met de vraag hoe nu te handelen. Geen reactie. Daarna heb ik tweemaal telefonisch de voicemail ingesproken, geen reactie.

2021幎6月20日

VitamineMan からの回答

Beste Andrea, gisteravond hebben we telefonisch contact gehad en geconstateerd, dat je iets anders hebt besteld, dan de bedoeling was. Lossen we op. Een en ander is voor ons niet op een zondag te regelen en dat doen we vandaag (maandag). We gaan altijd voor 100% tevreden klanten en we hopen, dat je dat weer bent na vandaag. Mocht er toch nog iets aan schorten, laat het ons weten. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Alles bestens

2021幎6月2日

VitamineMan からの回答

Liebe Nadine, vielen Dank fÃŒr Ihre 5-Sterne-Bewertung. Alles bestens, darauf sind wir stolz. Sollte es einmal nicht nach Plan laufen, teilen Sie uns dies bitte umgehend mit. Dann lösen wir es fÃŒr Sie. Mit freundlichen GrÌßen, VitamineMan

prima service

2021幎4月29日

VitamineMan からの回答

Beste Erwin, dankjewel voor je 5 sterren review. Kort en krachtig, prima service, gaf je aan. Daar zijn we blij mee. Mocht er een keer iets niet lekker gaan, laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。