レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... もっず芋る

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. オンラむン薬局
  4. 薬局
  5. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Ik heb afgelopen dinsdag 9 augustus

Ik heb afgelopen dinsdag 9 augustus 2022 een bestelling geplaatst voor magnesium bisbglycinaat Vcaps en nog niets ontvangen op 14 augustus 2022, ook geen email dat de bestelling is verzonden of aangekomen is, niets. Ik heb ze via hun contactformulier gemaild en hopelijk wordt er snel gereageerd. Ik ben deze slechte service niet gewend van hen, jammer! Met vriendelijke gr. E. I.

2022幎8月14日
自発的なレビュヌ

VitamineMan からの回答

Beste Ilse, dank voor uw bericht. We hebben via mail dit weekend doorgegeven, dat we aan een oplossing werken. Zojuist is het bedrag teruggestort en heeft u uw aanschafbedrag retour ontvangen. De Magnesium is erg hard verkocht, uitverkocht en daarmee is een voorraad probleem ontstaan. U heeft verder een kortingscode ontvangen, om te gebruiken een hopelijk volgende keer. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling niet ontvangen, en nergens krijg je contact

Ik heb 17 juli 2022 een bestelling geplaatst nog niks ontvangen. Terwijl er gezegd word snelle levering. En niemand reageerd, mail niet chat online niet facebook niet instagram niet. Als je belt krijg je de voice mail.

Vandaag email ontvangen, en dan word er gezegd dat mijn email al die tijd niet werkte, dat is echt onzin, anders had ik die allang van andere ook gehoord, dit is gewoon liegen!!
Als ik bel krijg ik een voice mail, waarom is dit??

Het bedrijf heeft zijn verontschuldiging aangeboden, en snapte dat ik gefrustreerd was. Wederzijdse begrip getoond.

2022幎7月22日
自発的なレビュヌ

VitamineMan からの回答

Naschrift, Beste mevrouw Vogel, we hebben wederzijds begrip getoond. U voor onze tijdelijke slechte bereikbaarheid, wij voor uw heftige reacties. E-mails komen niet altijd aan, of worden door servers geweigerd. Dat gebeurt en daar zijn we duidelijk en eerlijk over geweest. We zijn er gelukkig uitgekomen en ik hoop u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Beste mevrouw Vogel, erg vervelend dit te lezen. Onze excuses voor het ongemak. We hebben u geprobeerd te bereiken, maar uw email adres werd telkens geweigerd. Het product is niet verkrijgbaar en uw aanschafbedrag is teruggestort. We lijken inmiddels wel een mail succesvol te hebben kunnen afleveren. Daar staat de uitleg en een kortingscode in voor een toekomstige aanschaf, om het leed te verzachten. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons dan svp per email weten, liefst vanaf een ander emailadres. Fijne zondag nog, VitamineMan

Overzichtelijke webshop

Overzichtelijke webshop. Goede informatie over de producten. Mijn bestelde product werd snel geleverd.

2022幎7月17日

VitamineMan からの回答

Beste mevrouw van Gemert, dank U wel voor uw 5 sterren review. We doen ons best u goed te informeren en uiteraard snel te leveren. We zijn daarom blij, dat beiden gelukt zijn. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten en we lossen het voor u op. Met vriendelijke groeten, VitamineMan

5぀星のうち4の評䟡

I haven't gotten my order nor an email

I haven't gotten my order nor an email to track my order.

Edit: they have given me my money back and gave me a discount, so was handled nicely.

2022幎7月15日

VitamineMan からの回答

Naschift. Dear mrs. De Saá Fernández, as agreed in email all has been cleared and you have received the code recently. All is settled. If you have any other issues, just let us know and we will solve them. Kind regards, VitamineMan

Dear mrs. de Saá Fernández, thank you for your notification. We will help you immediatley. We are sorry to see your order placed Sunday night did not arrive. Next time, please contact us directly through our website, email or phone. That will save you time. Unfortunately the product you ordered is out of stock and because of a technical order it did not show in the shop. We do apologise for this mistake, it rarely happens. We have paid back your money and we will adjust the website. Via mail we will send you a voucher code for future purchases, because we feel we failed in your case. Again, our sincere apologies and we hope we have corrected this error in the right way. If we can help you in any other way, please let us know directly and we will pick it up accordingly. Kind regards, VitimaneMan

Dear Mrs De Saa, we have a personal code ready for you, but emails to you bounced twice. We are investigating the matter and will try again forward it to you tomorrow. My apologies for the delay, we will get it done tomorrow. Kind regards, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Prima levering altijd snel.

2022幎7月13日

VitamineMan からの回答

Beste Antonie, Dank u wel voor uw 5 sterren review. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! We gaan onze uiterste best doen dat niveau vast te houden. Nogmaals dank! Met vriendelijke groet, VitamineMan

Top winkel !!

Supersnel geleverd .......zondag besteld ...maandag geleverd !!!

Toppers !!

2022幎7月8日

VitamineMan からの回答

Beste Patrichk, dank u wel voor uw 5 sterren review. Wat goed, dat het de volgende dag er al was. Daar werken we natuurlijk hard aan en dan is het fijn te lezen, dat het is gelukt. Mocht er eens iets niet soepel gaan, laat het ons dan svp weten. Dan lossen we het graag voor u op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snelle levering !

2022幎7月8日

VitamineMan からの回答

Beste Belinda, dank u wel voor uw 5 sterren review. We zijn blij, dat het zo vlot is aangekomen. Mocht er een keer iets niet goed gaan, laat het ons dan svp direct weten en we lossen het voor u op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

gewoon correct

2022幎6月27日

VitamineMan からの回答

Beste meneer/ mevrouw van Dijk, Dank u wel voor uw 4 sterren review. We gaan ons best doen er een 5 sterren van te maken. Mocht er eens iets zijn, dat niet goed is gegaan, laat het ons dan svp weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snel ontvangen!

2022幎5月31日

VitamineMan からの回答

Beste Ineke, dankjewel voor je positieve 5 sterren review. We zijn blij, dat het er snel was. Mocht er eens iets zijn, dat niet lekker loopt. Laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en lever info

2022幎4月3日

VitamineMan からの回答

Beste Frederique, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn blij te lezen, dat onze leveringssnelheid en informatie voorziening je tevreden stellen. Mocht er toch eens iets aan de hand zijn, laat het ons weten en we lossen het op. 100% tevredenheid, daar gaan we voor. Met vriendelijke groet, VitamineMan.

Uitstekende service

300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroepingsrecht. Telefonisch geïnformeerd of levering van langer houdbare pillen mogelijk was. Hoefde de reeds geleverde pillen niet te retourneren en kreeg zonder verdere kosten 240 nieuwe pillen geleverd die nog twee jaar houdbaar zijn.

VitamineMan からの回答

Beste Paul, dankjewel voor je 5 sterren review. We vonden het alleen maar vervelend, dat dit gebeurde en we zijn blij, dat we het snel konden oplossen. We werken eraan dit in de toekomst te voorkomen. Dank voor je hulp in deze. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Prima service

VitamineMan からの回答

Beste Eelko, dankuwel voor deze 5 sterren review. Kort en bondig. Mocht er eens iets niet gaan, zoals u verwacht, laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Binnen 24 uur geleverd

Binnen 24 uur geleverd, keurig geseald en verpakt. Mijn cholesterol is 8.5 dus ga ik over ca 3 maanden bloedwaarden prikken en vertel ik dan hoe ik er voor sta. Voor mij is een natuurproduct nummer één ! Ik heb absoluut niks met farmaceutische producten.

VitamineMan からの回答

Beste Lenie, dankjewel voor je 5 sterren review. We verzenden alles dezelfde dag, als het vóór 22:30 uur is besteld. In de meeste gevallen leveren onze vervoerders dan ook de volgende dag. Fijn, dat het gelukt is. Als er eens wat is, benader ons dan svp direct. Dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

verrast tevreden.... alles is prima gegaan en na een foutje mijnerzijds werd ik snel en betrouwbaar geeholpen. Prima onlineshop beste mensen

Schreef review in het verkeerde vakje. Zoals ik al schreef ben ik zeer tevreden over deze online shop. Nadat ik een foutje had gemaakt in mijn adres, kreeg ik snel een mail en nog sneller een antwoord. Geweldig. Ga zo door. vijf sterren van mij.

2022幎3月1日

VitamineMan からの回答

Beste Tineke, Dank u wel voor deze prachtige 5 sterren review. We blozen er van. We zijn pas blij en tevreden, als u het bent. Gelukkig was alles snel opgelost en konden we leveren. Als er weer eens wat is, laat het ons weten en lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Snelle service

Snelle service, goed verpakt

2022幎2月2日

VitamineMan からの回答

Beste Jona, Dank u wel voor uw 5 sterren review. Goed te zien, dat onze service u bevalt. Het kan erg druk zijn in het logistiek centrum en onze vervoerders hebben het ook razend druk. Dan is het fijn hen uw compliment te mogen doorgeven. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten. Dan lossen we het graag voor u op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

altijd super service

altijd super service! snelle afhandeling van je bestelde goederen.

2022幎1月24日

VitamineMan からの回答

Beste Tessa, dankjewel voor je 5 sterren review! Fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent over onze service. Waarderen we enorm. Mocht er eens iets zijn, laat het ons weten, dan lossen we het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

1 punt aftrek

1 punt aftrek: past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis blijven klopt niet. Het was in een doos verpakt.

2022幎1月3日

VitamineMan からの回答

Hi, dank u wel voor uw 4 sterren review en uw opmerking. Dat helpt ons te verbeteren. We hebben ons logistiek centrum (wederom) erop aangesproken. In alle drukte van de afgelopen weken zijn er pakketten verzonden in een te grote doos. Met als gevolg, dat het genoemde ongemak is ontstaan. Onze excuses hiervoor. We proberen dit in de toekomst te voorkomen. Gelukkig is alles goed aangekomen. We gaan eraan werken om de doos grootte ook op 5 sterren niveau te krijgen in alle gevallen. Met vriendelijke groet, VitamineMan

5぀星のうち5の評䟡

Capsules zien er uit zoals ik gewend

Capsules zien er uit zoals ik gewend ben van duurdere merken. Binnen een dag geleverd... uitstekend!

2022幎1月2日

VitamineMan からの回答

Beste Chris, dankjewel voor je 5 sterren review. We zijn erg blij, dat je bestelling in een dag geleverd is, terwijl het toch erg druk is bij onze partners. Mocht er een keer iets zijn, laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Goed product

Goed product. Snelle levering.

2021幎12月29日

VitamineMan からの回答

Beste Jack, dankjewel voor je 5 sterren review. Kort en krachtig. We zijn er trots op. Mocht er eens iets met je bestelling zijn, laat het ons weten en we lossen het voor je op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit - redelijke prijsstelling - altijd super snelle levering.

2021幎12月28日

VitamineMan からの回答

Beste Floris, dankjewel voor je 5 sterren review. Fijn te lezen, dat we het 3 vlakken goed doen. Daar werken we hard aan. Mocht er eens iets niet gaan, zoals je verwacht, laat het ons weten en we lossen het op. Met vriendelijke groet, VitamineMan

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。