Lekker snel bezorgd weer, dit uitstekende product. Ook slim verpakt in plat A4 formaat doosje, het zijn tenslotte toch altijd nog 'vloeibare' producten. Ik heb er veel baat bij, mijn persoonlijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles ging mis verkeerde product gekregen .geen pakking bon gekregen in de doos ik heb gemailt over de klacht niemand heeft tot nu toe gereageerd vrijdag 21 april besteld woensdag 26 april mijn react... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling gedaan. Mail gekregen van de vitamineman dat het verstuurd is met dhl met een traceringsnummer. Maar die vermeld dat het teruggestuurd is naar de verstuurder. Nog even met dhl gebeld en die... ãã£ãšèŠã
VitamineMan levert de hoogste kwaliteit levensverbeterende voedingssupplementen. VitamineMan verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt alleen de beste kwaliteit supplementen en de best werkende varianten. Snelle levering, schappelijke prijzen en aandacht voor u zijn onze speerpunten.
Rollandstraat 12, 2013SP, Haarlem, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik heb afgelopen dinsdag 9 augustus 2022 een bestelling geplaatst voor magnesium bisbglycinaat Vcaps en nog niets ontvangen op 14 augustus 2022, ook geen email dat de bestelling is verzonden of aangekomen is, niets. Ik heb ze via hun contactformulier gemaild en hopelijk wordt er snel gereageerd. Ik ben deze slechte service niet gewend van hen, jammer! Met vriendelijke gr. E. I.

VitamineMan ããã®åç
Ik heb 17 juli 2022 een bestelling geplaatst nog niks ontvangen. Terwijl er gezegd word snelle levering. En niemand reageerd, mail niet chat online niet facebook niet instagram niet. Als je belt krijg je de voice mail.
Vandaag email ontvangen, en dan word er gezegd dat mijn email al die tijd niet werkte, dat is echt onzin, anders had ik die allang van andere ook gehoord, dit is gewoon liegen!!
Als ik bel krijg ik een voice mail, waarom is dit??
Het bedrijf heeft zijn verontschuldiging aangeboden, en snapte dat ik gefrustreerd was. Wederzijdse begrip getoond.

VitamineMan ããã®åç
Overzichtelijke webshop. Goede informatie over de producten. Mijn bestelde product werd snel geleverd.

VitamineMan ããã®åç
I haven't gotten my order nor an email to track my order.
Edit: they have given me my money back and gave me a discount, so was handled nicely.

VitamineMan ããã®åç
Supersnel geleverd .......zondag besteld ...maandag geleverd !!!
Toppers !!

VitamineMan ããã®åç
300 pillen (5 zakjes) gekocht bij Vitamineman: genoeg voor bijna een jaar. Pillen zijn lang houdbaar, maar bij levering bleek dat de THT datum al volgende maand was. Wilde gebruik maken van het herroepingsrecht. Telefonisch geïnformeerd of levering van langer houdbare pillen mogelijk was. Hoefde de reeds geleverde pillen niet te retourneren en kreeg zonder verdere kosten 240 nieuwe pillen geleverd die nog twee jaar houdbaar zijn.

VitamineMan ããã®åç
Binnen 24 uur geleverd, keurig geseald en verpakt. Mijn cholesterol is 8.5 dus ga ik over ca 3 maanden bloedwaarden prikken en vertel ik dan hoe ik er voor sta. Voor mij is een natuurproduct nummer één ! Ik heb absoluut niks met farmaceutische producten.

VitamineMan ããã®åç
Schreef review in het verkeerde vakje. Zoals ik al schreef ben ik zeer tevreden over deze online shop. Nadat ik een foutje had gemaakt in mijn adres, kreeg ik snel een mail en nog sneller een antwoord. Geweldig. Ga zo door. vijf sterren van mij.

VitamineMan ããã®åç
altijd super service! snelle afhandeling van je bestelde goederen.

VitamineMan ããã®åç
1 punt aftrek: past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis blijven klopt niet. Het was in een doos verpakt.

VitamineMan ããã®åç
Capsules zien er uit zoals ik gewend ben van duurdere merken. Binnen een dag geleverd... uitstekend!

VitamineMan ããã®åç
Goede kwaliteit - redelijke prijsstelling - altijd super snelle levering.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã