䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er bilforhandler som tager udgangspunkt i kundernes behov hÞjt, sÊtter pris og kvalitet på det Þverste. Hvis du skal kÞbe, sÊlge eller bytte din bil, så kontakt Os for at finde det du har behov for.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

14件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Jeg har for nylig handlet bil hos Viva

Jeg har for nylig handlet bil hos Viva Biler og oplevede et professionelt forlÞb. Aftaler blev overholdt, og der var god og klar kommunikation gennem hele processen fra fremvisning til endelig handel. Bilen fremstod som beskrevet, og papirarbejdet blev håndteret effektivt.
Samlet set en seriÞs bilforhandler, som leverede en tryg og ordentlig handelsoplevelse.

2026幎3月17日
自発的なレビュヌ

En bil forhandler der ikke kan handle

Polo tdi vises i annoncen hos dba med billeder og udfÞrlig beskrivelse i en uges tid.
Jeg ringer så den fÞlgende fredagen og de siger at den skal klargÞres fÞrst og kan ses på mandag.
Der skrives om al ekstra udstyr, heriblandt anhÊngerkrog som er et kriterie.
Ved kontrol med tidl. nummerplade er der ikke nogen krog på.
De bekrÊfter nu, at den ikke har krog.
Jeg spÞrger så om han Þnsker at handle?
Svaret var, at de ikke piller ved prisen. Wow !

Det startede måske godt men jeg er nu overbevist om hvor jeg ikke skal ligger mine penge.
Blot til info, så er selv en autoriseret VW forhandler til at handle med.
Deres annonce er nu rettet efter de har haft muligheden i en uge og bilen er stadig ikke mulig at se fÞr nÊste uge.
Held og lykke med den imÞdekommende måde eventuelle kunder mÞdes med. Det skal nok blive en succes.

2026幎3月13日
Vivabiler ロゎ

Vivabiler からの回答

Hej Mantana

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af, hvis forlÞbet har givet en dårlig oplevelse.

Den pågÊldende Polo var på vej ind til os og var endnu ikke klargjort til fremvisning, hvilket også fremgik af annoncen. Derfor oplyste vi, at bilen fÞrst kunne ses fra mandag, når den var klargjort.

Der var desvÊrre en fejl i udstyrslisten omkring anhÊngertrÊk. Så snart vi blev gjort opmÊrksomme på det, blev annoncen rettet med det samme. Fejl kan forekomme, når annoncer oprettes, men vi retter dem naturligvis, så snart vi opdager dem.

Angående prisen oplyste vi blot, at prisen ikke var til forhandling, hvilket vi forsÞger at kommunikere tydeligt til alle kunder.

Hvis du fortsat Þnsker hjÊlp eller har spÞrgsmÃ¥l, er du meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ telefon 31 31 49 43 – vi stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig.

Viva Biler

Kan varmt anbefales!

Jeg startede med at prÞve bilen og blev lovet, at den ville blive gjort helt klar inden aflevering og alle aftaler blev overholdt.

Alt blev ordnet som lovet, og bilen er i virkelig god stand. Fantastisk service hele vejen igennem, professionel behandling og god kommunikation. Kan varmt anbefales!

2026幎1月28日

Oplevelsen

Kan klart anbefales!
Jeg har kÞbt en bil hos Vivabiler, og hele oplevelsen var rigtig god. Personalet var venlige, professionelle og meget hjÊlpsomme. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele processen, og bilen levede fuldt op til beskrivelsen. Handlen forlÞb nemt og uden pres. Kan varmt anbefales!

2026幎1月19日

Kan klart anbefales!

Jeg har lige kÞbt en bil hos Vivabiler, og jeg er virkelig tilfreds. Personalet var imÞdekommende og Êrlige, og jeg fÞlte mig ikke presset på noget tidspunkt. Bilen svarede helt til beskrivelsen, og hele handlen gik let og trygt. De fulgte endda op bagefter for at sikre, at alt var i orden. Kan klart anbefales!

2025幎12月4日
自発的なレビュヌ

Helt klart anbefaling til jer

Jeg har kÞbt min fÞrste bil hos Vivabiler, og oplevelsen var rigtig god. Servicen var helt i top, og de tog sig tid til at forklare alt omkring, hvordan bilen fungerer – det hjalp mig virkelig meget, da det er min fÞrste bil. Personalet er utrolig sÞde og hjÊlpsomme, og jeg fÞlte mig virkelig godt behandlet. Jeg kan varmt anbefale Vivabiler!

2025幎11月19日

Pas på !!!

Pas pÃ¥ – utrovÊrdig og sjusket bilhandel
Jeg kÞbte en brugt Nissan hos Viva Biler i august 2025, og det har vÊret en meget dÃ¥rlig oplevelse. Bilen havde ridser pÃ¥ ruder og spejle, som jeg opdagede kort efter kÞbet. Jeg kontaktede sÊlgeren inden for 30 dage – han sÃ¥ skaderne og indrÞmmede det mundtligt, men afviste min reklamation.

Et uafhÊngigt syn bekrÊftede skaderne. Bilen vil ikke bestå syn uden at ruderne og spejlene bliver skiftet!!!

Derudover var der en mindre bule ( som sÊlgeren har sagt) på dÞren, som jeg selv måtte få udbedret for egne penge hos en maler, som sÊlgeren anbefalede. Maleren fortalte, at bulen sad så uheldigt, at bilen aldrig burde vÊre solgt i den stand !!!
Det hele fremstår uÊrligt og uprofessionelt.
Hold jer vÊk fra Viva Biler– der findes mange mere professionele bilforhandler i omrÃ¥det.

2025幎9月15日
Vivabiler ロゎ

Vivabiler からの回答

Hej Svetlana,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af, at du fÞler dig skuffet over dit kÞb.

Vi vil gerne gÞre det klart, at vi altid står klar til at hjÊlpe vores kunder og aldrig afviser en reklamation, hvis der er tale om en reel fejl. I denne sag var bilens stand ved kÞb som aftalt, og du havde mulighed for både at se og prÞvekÞre bilen grundigt. Du godkendte den lille bule, som senere blev udbedret.

Vi har flere gange tilbudt dig hjÊlp – ogsÃ¥ selvom der ikke er tale om en reklamationssag. Det tilbud gÊlder stadig, og du er altid velkommen til at kontakte os pÃ¥ 31 31 49 43, sÃ¥ finder vi en lÞsning sammen.

Vi gÞr altid vores bedste for vores kunder og står stadig klar til at hjÊlpe dig.

Viva Biler

Super

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Viva Biler i forbindelse med kÞb af brugt bil. Hele forlÞbet var professionelt og trygt – lige fra fÞrste kontakt til overdragelsen af bilen. Kommunikation og aftaler blev overholdt, og jeg fÞlte mig godt vejledt gennem hele processen. Der var gennemsigtighed omkring bÃ¥de pris og bilens stand, hvilket gav stor tryghed.

Jeg kan varmt anbefale Viva Biler til andre, der leder efter en pålidelig forhandler og en god oplevelse ved kÞb af brugt bil.

2025幎9月19日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte en bil hos dem.

Jeg kÞbte en bil hos dem.
ForlÞbet inden handlen var god.
Efter kÞb, fandt jeg en defekt på bilen, de dÊkkede det med det samme uden spÞrgsmål.
Samtidig er de meget kundevenlige.
5/5!

Der har efterfÞlgende vÊret noget med bilen (stop-start som satte ud), de var hurtige og flinke til at fikse det på garantien (fikset samme dag).
Jeg fastholder min 5/5!

2025幎8月25日
自発的なレビュヌ

Dårlig service hold jer vÊk

Jeg havde booket tid til en prÞvetur med henblik på kÞb.
Jeg ankommer til tiden mÞder en lukket dÞr ok ringer til det nummer der står på dÞren. Får af vide han sidder i kÞ på motorvejen men er på vej ok.
5 minutter efter ringer han og siger at den bil jeg ville kÞbe var solgt No go

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

**Tak for en god service** Jeg vil gerne takke Vivabiler for den fantastisk gode service, jeg modtog. Hele oplevelsen fra start til slut var professionel og venlig. De tog sig tid til at besvare alle

**Tak for en god service**

Jeg vil gerne takke Vivabiler for den fantastisk gode service, jeg modtog. Hele oplevelsen fra start til slut var professionel og venlig. De tog sig tid til at besvare alle mine spÞrgsmål og var meget hjÊlpsomme under hele processen.

Tak for at gÞre det til en positiv oplevelse!

2025幎1月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。