Vivara Norge レビュー 215

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk produkt. Jeg skulle ønske at neste forsendelse ble sendt til pakke boks Rema 1000 Nordkilen 1 1621 Gressvik Tusen takk for handelen. Får ikke kjøpt slike store poser med melorm i Nor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Produktene, fuglekassene var fine, solide og bra utførte. Kanskje litt vanskelig å åpne og rense noen av kassene når man skal ta ut gamle reir, da tak er skrudd fast på og man ikke kan lukke opp bunn... もっと見る

企業情報

1. 家畜飼料販売業者
  2. ガーデン センター
  3. 種苗店

当該企業による記述

Vivara har utviklet seg til et foretak som fremstiller og selger produkter som forenkler og forbedrer livet for dyrene i hagen. Vi samarbeider med naturvernorganisasjoner som står oss nær. Det gjenstår mye arbeid for å beskytte og verne om naturen i omgivelsene våre. Men takket være deres innsats kan vi sammen bidra til å gi hjelp til naturen rundt oss. Vårt mål er å bidra til at dyrene som bor i hagen, får et så godt livsmiljø som mulig. Hos Vivara handler det hele tiden om å forbedre, videreutvikle og fremstille produkter av høy kvalitet for dyrevennlige hager og balkonger. Dette gjør vi med kunnskap fra vår egen forskning og ofte i samarbeid med europeiske naturvern- og dyrevernorganisasjoner. Derfor er vi overbevist om at våre produkter er de beste både for mennesker og dyr – og det er vi stolte av!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Da jeg bestilte ble jeg fik tilbudt 20%…

Da jeg bestilte ble jeg fik tilbudt 20% , som ikke ble registret , kanskje det ikke gjaldt denne vare , har gitt en mail om det, derfor er jeg litt skuffet, og jeg synes også den er litt for stor, jeg har brukt dere med kjøp av fugle mat så jeg er en god kunde.
Vennlig hilsen fra Inger Marie Urbye

2026年3月30日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din, det setter vi pris på. Etter at du sendte oss en epost, sørget vi for at rabatten ble trukket fra i etterkant siden rabattkoden ikke ble lagt inn ved bestilling. Når det gjelder størrelsen, er det alltid lurt å sjekke målene nøye ved nettkjøp, slik at det passer godt i hagen og for fuglene som kommer på besøk.

5つ星のうち3の評価

Fuglekassen jeg kjøpte hadde mye mugg…

Fuglekassen jeg kjøpte hadde mye mugg innvendig. Jeg åpnet taket for å se inni.
Det kom til en ekstra avgift, kostnad som ikke var opplyst om da jeg gjennomførte kjøpet.

2026年3月20日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at fuglekassen hadde mugg innvendig, det skal selvfølgelig ikke skje. Når det gjelder ekstra kostnad, skal det kun være fraktavgiften. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så kan vi se nærmere på bestillingen og hjelpe deg videre.

Mange fine/ flotte produkter

Mange fine/ flotte produkter, men det tar utrolig lang tid å få varene tilsendt sammenlignet med andre varer en bestiller i nett butikk. Har nå bestilt en vare til som jeg håper å få før mai måned. Har ikke fått bekreftelse på bestillingen ennå

2026年3月20日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er leit å høre at leveringen og bekreftelsen tar tid, det skjønner vi godt kan være frustrerende. Et lite tips er å sjekke spam eller søppelpost, da bekreftelsen noen ganger kan havne der. Vi håper varene dine snart er på plass!

Fantastisk produkt

Rema 1000
Nordkilen 1
1621 Gressvik
Tusen takk for handelen. Får ikke kjøpt slike store poser med melorm i Norge.
Vennlig hilsen
Lisa Neumann

2026年3月6日

Hei,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd og at melormene kan bidra til mer liv og fladder i hagen. Vi forstår godt ønsket om pakke boks, men for øyeblikket leverer PostNord hjem, eller til nærmeste utleveringssted dersom det ikke lar seg gjøre. Håper du får mange fine stunder med fuglene og naturen rundt deg.

Rask og enkel

Rask og enkel å finne fram deler

2026年3月6日

Hei,

Så flott å høre at det var lett å finne fram delene!

Rask leveranse

Rask leveranse
Svært gode varer som fuglene setter pris på, og viktig at leveransene går så raskt, særlig vinterstid når behovet for kontinuerlig tilgang på mat er størst.

2026年2月27日

Hei,

Så hyggelig å høre! Rask levering er ekstra viktig om vinteren når fuglene trenger jevn tilgang på mat, så det er fint å vite at både varene og tempoet faller i smak hos både deg og fuglene.

Flott trekryperkasse

Flott trekryperkasse til en fornuftig pris. Lett å henge opp.

2026年2月20日

Hei,

Så fint å høre at trekryperkassen falt i smak, og at den var enkel å henge opp.

5つ星のうち5の評価

Mine små bevingede er lykkelige over…

Mine små bevingede er lykkelige over endelig å få påfyll fra Vivara igjen.
Kjapp levering 👍

2026年2月13日

Hei,

Så hyggelig å høre at de små bevingede vennene dine er fornøyde igjen, og at påfyllet kom raskt frem!

Alt ok

Alt ok, fornøyd

2026年1月30日

Hei,

Så godt å høre at alt er ok og at du er fornøyd!

5つ星のうち3の評価

Vanskelig og følge pakken på telefonen

Vanskelig og følge pakken på telefonen. Den kom frem, levert på døren til slutt. Ga inntrykk av levering i boks eller butikk.

2026年1月30日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Så fint at pakken til slutt kom frem til døren. Vi skjønner at sporingen kan være litt forvirrende noen ganger, vi håper det blir enklere neste gang.

5つ星のうち2の評価

Veldig bra varer men sen levering

Veldig bra varer, så det er synd det tok en evighet å få dem tilsendt. Vivara lover at de pakker og sender samme dag eller dagen etter, men jeg ventet i tre uker på min bestilling. Ikke noen kommunikasjon om forsinkelse fra dem. Uten dette sommelet kunne jeg gitt topp score

2026年1月16日

Hei,

Tusen takk for at du deler både ros og frustrasjon, det setter vi pris på. Det er ekstra hyggelig å høre at du er fornøyd med varene, og desto kjedeligere at ventetiden ble så lang denne gangen.

Som det står på produktsidene våre er normal leveringstid 5-10 virkedager, men av og til kan det dessverre dra ut i tid på grunn av forhold utenfor vår kontroll, som vær eller forsinkelser hos transportøren.

Vi håper likevel at produktene nå gjør nytte for seg ute i naturen, og at både du og de ville gjestene får glede av dem fremover. Takk for at du hjelper oss å bli bedre.

5つ星のうち1の評価

Spesiell at man får tilsendt lenken til…

Spesiell at man får tilsendt lenken til å vurdere sitt kjøp uten ha fått tilsendt noe. Er noen uker nå at jeg venter på en bestilling og vurderer mer å bare kansellere kjøp og kjøpe meg et annet sted.

2026年1月16日

Hei,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din! De e-poster som ber om vurdering sendes automatisk en stund etter at bestillingen har forlatt lageret vårt, så det kan hende den kom litt tidlig i forhold til leveransen.

Vi anbefaler at du sender en liten melding til kundeservice, så kan vi sjekke nøyere hva som har skjedd med bestillingen din og hjelpe deg videre.

Fornøyd

Fornøyd med varene jeg bestilte og rask levering

2026年1月9日

Hei,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd! Det gjør oss alltid glade å vite at varene våre finner veien hjem til noen som gleder seg over dem.

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget fornøyd med dere

Jeg er meget fornøyd med dere!
Men jeg er ikke fornøyd med Post Nord som satte meg til å starte bilen i 20 kalde grader og kjøre 1,5 mil for å hente denne bestilte hjem - levert vare på butikk.

2026年1月2日

Hei,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss! Vi forstår frustrasjonen med PostNord, å måtte starte bilen i 20 kalde grader og kjøre så langt høres virkelig ikke hyggelig ut. Vi skulle ønske leveringen hadde gått mye smidigere.

Tusen takk for at du deler opplevelsen din, det hjelper oss å bli bedre!

5つ星のうち5の評価

God kvalitet og rask levering

Meget god og solid konstruksjon og rask levering

2026年1月2日

Hei,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og leveringen! Det gjør oss alltid glade å vite at produktene våre finner veien til noen som setter pris på dem.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。