企業が回答しました
Fantastisk produkt. Jeg skulle ønske at neste forsendelse ble sendt til pakke boks Rema 1000 Nordkilen 1 1621 Gressvik Tusen takk for handelen. Får ikke kjøpt slike store poser med melorm i Nor... もっと見る
企業が回答しました
Produktene, fuglekassene var fine, solide og bra utførte. Kanskje litt vanskelig å åpne og rense noen av kassene når man skal ta ut gamle reir, da tak er skrudd fast på og man ikke kan lukke opp bunn... もっと見る
Vivara har utviklet seg til et foretak som fremstiller og selger produkter som forenkler og forbedrer livet for dyrene i hagen. Vi samarbeider med naturvernorganisasjoner som står oss nær. Det gjenstår mye arbeid for å beskytte og verne om naturen i omgivelsene våre. Men takket være deres innsats kan vi sammen bidra til å gi hjelp til naturen rundt oss. Vårt mål er å bidra til at dyrene som bor i hagen, får et så godt livsmiljø som mulig. Hos Vivara handler det hele tiden om å forbedre, videreutvikle og fremstille produkter av høy kvalitet for dyrevennlige hager og balkonger. Dette gjør vi med kunnskap fra vår egen forskning og ofte i samarbeid med europeiske naturvern- og dyrevernorganisasjoner. Derfor er vi overbevist om at våre produkter er de beste både for mennesker og dyr – og det er vi stolte av!
Postadresse: Roald Amundsens gate 6, 0161, Oslo, ノルウェー
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Da jeg bestilte ble jeg fik tilbudt 20% , som ikke ble registret , kanskje det ikke gjaldt denne vare , har gitt en mail om det, derfor er jeg litt skuffet, og jeg synes også den er litt for stor, jeg har brukt dere med kjøp av fugle mat så jeg er en god kunde.
Vennlig hilsen fra Inger Marie Urbye

Vivara Norge からの回答
Fuglekassen jeg kjøpte hadde mye mugg innvendig. Jeg åpnet taket for å se inni.
Det kom til en ekstra avgift, kostnad som ikke var opplyst om da jeg gjennomførte kjøpet.

Vivara Norge からの回答
Mange fine/ flotte produkter, men det tar utrolig lang tid å få varene tilsendt sammenlignet med andre varer en bestiller i nett butikk. Har nå bestilt en vare til som jeg håper å få før mai måned. Har ikke fått bekreftelse på bestillingen ennå

Rema 1000
Nordkilen 1
1621 Gressvik
Tusen takk for handelen. Får ikke kjøpt slike store poser med melorm i Norge.
Vennlig hilsen
Lisa Neumann

Rask leveranse
Svært gode varer som fuglene setter pris på, og viktig at leveransene går så raskt, særlig vinterstid når behovet for kontinuerlig tilgang på mat er størst.

Vivara Norge からの回答
Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten av både produkter og mat!

Vivara Norge からの回答
Mine små bevingede er lykkelige over endelig å få påfyll fra Vivara igjen.
Kjapp levering 👍

Vivara Norge からの回答
Vanskelig og følge pakken på telefonen. Den kom frem, levert på døren til slutt. Ga inntrykk av levering i boks eller butikk.

Vivara Norge からの回答
Veldig bra varer, så det er synd det tok en evighet å få dem tilsendt. Vivara lover at de pakker og sender samme dag eller dagen etter, men jeg ventet i tre uker på min bestilling. Ikke noen kommunikasjon om forsinkelse fra dem. Uten dette sommelet kunne jeg gitt topp score

Vivara Norge からの回答
Spesiell at man får tilsendt lenken til å vurdere sitt kjøp uten ha fått tilsendt noe. Er noen uker nå at jeg venter på en bestilling og vurderer mer å bare kansellere kjøp og kjøpe meg et annet sted.

Vivara Norge からの回答
Jeg er meget fornøyd med dere!
Men jeg er ikke fornøyd med Post Nord som satte meg til å starte bilen i 20 kalde grader og kjøre 1,5 mil for å hente denne bestilte hjem - levert vare på butikk.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。