Vivara Norge レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte varer 6/8, og fikk en del av varene 20/8. Jeg sendte forespÞrsel til dere(til Emma) hvor jeg etterlyste resten av ordren min. Jeg fikk ikke noe svar pÃ¥ denne henvendelsen. Resten av besti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er veldig fornÞyd med alle produktene jeg kjÞpte. Det er sÃ¥ kjekt at det finnes en nettside som hjelper deg Ã¥ ta vare pÃ¥ dyrene i hagen din. Vi har masse pinnsvin i hagen, samt ekorn og fugler og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Produktene, fuglekassene var fine, solide og bra utfÞrte. Kanskje litt vanskelig Ã¥ Ã¥pne og rense noen av kassene nÃ¥r man skal ta ut gamle reir, da tak er skrudd fast pÃ¥ og man ikke kan lukke opp bunn... もっず芋る

Fantastiske produkter for et yrende fugleliv! Fuglene er sÃ¥ fornÞyde med den nye materen. Det er god plass til flere fugler og oppsamleren er stor og fanger stort sett alt av frÞ som ellers ville... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. ガヌデン センタヌ
  3. 皮苗店

圓該䌁業による蚘述

Vivara har utviklet seg til et foretak som fremstiller og selger produkter som forenkler og forbedrer livet for dyrene i hagen. Vi samarbeider med naturvernorganisasjoner som stÃ¥r oss nÊr. Det gjenstÃ¥r mye arbeid for Ã¥ beskytte og verne om naturen i omgivelsene vÃ¥re. Men takket vÊre deres innsats kan vi sammen bidra til Ã¥ gi hjelp til naturen rundt oss. VÃ¥rt mÃ¥l er Ã¥ bidra til at dyrene som bor i hagen, fÃ¥r et sÃ¥ godt livsmiljÞ som mulig. Hos Vivara handler det hele tiden om Ã¥ forbedre, videreutvikle og fremstille produkter av hÞy kvalitet for dyrevennlige hager og balkonger. Dette gjÞr vi med kunnskap fra vÃ¥r egen forskning og ofte i samarbeid med europeiske naturvern- og dyrevernorganisasjoner. Derfor er vi overbevist om at vÃ¥re produkter er de beste bÃ¥de for mennesker og dyr – og det er vi stolte av!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

Bra kvalitet 😊,stort utvalg ,rask

Bra kvalitet 😊,stort utvalg ,rask levering.

2026幎6月17日

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss å hÞre at du er fornÞyd med både kvalitet, utvalg og rask levering, og vi håper du får mye glede av fuglene i hagen fremover.

Team Vivara

Great company and great costumer

Great company and great costumer support :). Had a delivery accidentally returned since i had not seen the message from the pickup point and they was quick to help and got it delivered agn. 0 complaints :)

2026幎1月9日

Hei,

Tusen takk for de hyggelige ordene! Det gleder oss å hÞre at kundeservice kunne hjelpe raskt slik at pakken kom trygt frem til slutt.

Konseptet er genialt😊

Konseptet er genialt😊, men taket er litt vanskelig Ã¥ feste, litt trangt. Fuglene var noe skeptiske til Ã¥ ta det i bruk, men det kan jo vÊre grunnet Ã¥rstiden, at de finner mat i naturen. Alt i alt er jeg veldig fornÞyd.

2026幎5月29日

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Så fint å hÞre at du er fornÞyd, og at fuglene allerede har begynt å utforske materen. Når naturen byr på mye mat kan det ta litt tid fÞr de blir helt trygge, men forhåpentligvis vil du snart kunne nyte enda mer liv og flaksing i hagen.

Team Vivara

Er alltid fornÞyd nÃ¥r jeg handler hos

Er alltid fornÞyd når jeg handler hos dere, fuglene elsker maten de for. Så kommer nok tilbake igjen om ikke lenge :-)

2026幎5月29日

Hei,

Tusen takk for de hyggelige ordene. Det er alltid fint å hÞre at både du og fuglene er fornÞyde, og vi håper dere får mange flotte naturopplevelser i hagen fremover.

Alt var bra

Alt var bra. Fikk den veldig rask. Likte at det ble levert til dÞra. Boksen kunne ha blitt tapet litt bedre.

2026幎5月22日

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Så fint å hÞre at leveringen kom raskt og helt frem til dÞren. Vi setter også pris på innspillet om emballasjen og tar det med oss videre, slik at pakkene våre kan tåle reisen enda bedre.

Veldig fornÞyd!

Veldig fornÞyd med produktene, fuglenmaten er helt super! Mange glade fugler på matplassen :)

2026幎5月21日

Hei,

Så fint å hÞre at du er fornÞyd, og at fuglene trives så godt med maten!

Fuglene er fornÞyd

Fuglene er fornÞyd, og da er jeg fornÞyd.

2026幎5月7日

Hei,

Så fint å hÞre at fuglene trives i hagen din! Takk for at du deler.

Hvis fuglene får velge:

Foret fra Vivara har en uovertruffen kvalitet. Tiltrekker seg meiser, finker, spurv og hakkespett i mengder.

2026幎5月1日

Hei,

Det er godt å hÞre at fuglene trives så godt i hagen din og at foret bidrar til et rikt fugleliv! Takk for at du deler opplevelsen din, og vi håper du får mange flere fine stunder med fuglene som flakser rundt.

Team Vivara

Perfekt sted å handle til pinnsvin, ekorn og fugler

Jeg er veldig fornÞyd med alle produktene jeg kjÞpte. Det er så kjekt at det finnes en nettside som hjelper deg å ta vare på dyrene i hagen din. Vi har masse pinnsvin i hagen, samt ekorn og fugler og da er det kjekt å finne en nettside som tar dyr på alvor ;)
FÞler meg trygg når jeg handler mat til dyrene i hagen. Jeg fÞler jeg kan stole på maten jeg kjÞper til dem. God informasjon og trygg side.

2026幎2月20日

Hei,

Tusen takk for de fine ordene dine. Det er herlig å hÞre at hagen deres er full av pinnsvin, ekorn og fugler som dere får glede av å ta vare på. Så fint at dere fÞler dere trygge når dere utforsker og velger mat til dyrene som fladder og lever i naturen rundt dere.

Tar laaaaaang tid.

Man fÃ¥r ingen ordrebekreftelse pÃ¥ bestilling eller at den er sendt og etter laaaaaaaaaang tid fÃ¥r man sms av postnord ar den er pÃ¥ vei for levering. Men nÃ¥ har jeg bestillt der sÃ¥ mye, sÃ¥ vet at det tar nÊrmere 10 dager eller mer fÞr man mottar varen. Men prisene deres er bra 👍.

2026幎5月1日

Hei,

Takk for at du deler erfaringen din, vi forstår godt at ventetid kan oppleves lenge når man gleder seg til noe til hagen og fuglene. Leveringstiden vår er 5 til 10 virkedager.

Kvaliteten er enestående

Kvaliteten er enestående, og selv om det er litt dyrere (sammenlignet med dårligere produkter) så handler jeg igjen og igjen. VÊrt i kontakt med kundeservice én gang, og det gikk helt knirkefritt for seg. Fikk nytt produkt i posten etter noen dager, Så glad jeg fant dere!

2026幎4月30日
自発的なレビュヌ

Hei,

Det er så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med kvaliteten og at alt ble lÞst knirkefritt da du tok kontakt. Vi håper alltid å gjÞre ting så enkelt som mulig, slik at du kan nyte fuglene og dyrelivet i hagen din uten noe styr. Det betyr mye å vite at du fÞler deg trygg på å komme tilbake igjen.

Hilsen,

Goed product

Goed product. Eekhoorn feeder en eekhoorn voedsel gekocht. De volgende dag na aflevering zaten de eekhoorns al te eten

2026幎4月17日

Hei,

Så hyggelig å hÞre at både materen og fÎret falt i smak hos ekornene så raskt!

Da jeg bestilte ble jeg fik tilbudt 20%

Da jeg bestilte ble jeg fik tilbudt 20% , som ikke ble registret , kanskje det ikke gjaldt denne vare , har gitt en mail om det, derfor er jeg litt skuffet, og jeg synes også den er litt for stor, jeg har brukt dere med kjÞp av fugle mat så jeg er en god kunde.
Vennlig hilsen fra Inger Marie Urbye

2026幎3月30日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din, det setter vi pris på. Etter at du sendte oss en epost, sÞrget vi for at rabatten ble trukket fra i etterkant siden rabattkoden ikke ble lagt inn ved bestilling. Når det gjelder stÞrrelsen, er det alltid lurt å sjekke målene nÞye ved nettkjÞp, slik at det passer godt i hagen og for fuglene som kommer på besÞk.

Team Vivara

Fuglekassen jeg kjÞpte hadde mye mugg

Fuglekassen jeg kjÞpte hadde mye mugg innvendig. Jeg åpnet taket for å se inni.
Det kom til en ekstra avgift, kostnad som ikke var opplyst om da jeg gjennomfÞrte kjÞpet.

2026幎3月20日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at fuglekassen hadde mugg innvendig, det skal selvfÞlgelig ikke skje. Når det gjelder ekstra kostnad, skal det kun vÊre fraktavgiften. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så kan vi se nÊrmere på bestillingen og hjelpe deg videre.

Mange fine/ flotte produkter

Mange fine/ flotte produkter, men det tar utrolig lang tid å få varene tilsendt sammenlignet med andre varer en bestiller i nett butikk. Har nå bestilt en vare til som jeg håper å få fÞr mai måned. Har ikke fått bekreftelse på bestillingen ennå

2026幎3月20日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er leit å hÞre at leveringen og bekreftelsen tar tid, det skjÞnner vi godt kan vÊre frustrerende. Et lite tips er å sjekke spam eller sÞppelpost, da bekreftelsen noen ganger kan havne der. Vi håper varene dine snart er på plass!

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Jeg skulle Þnske at neste forsendelse ble sendt til pakke boks
Rema 1000
Nordkilen 1
1621 Gressvik
Tusen takk for handelen. Får ikke kjÞpt slike store poser med melorm i Norge.
Vennlig hilsen
Lisa Neumann

2026幎3月6日

Hei,

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd og at melormene kan bidra til mer liv og fladder i hagen. Vi forstår godt Þnsket om pakke boks, men for Þyeblikket leverer PostNord hjem, eller til nÊrmeste utleveringssted dersom det ikke lar seg gjÞre. Håper du får mange fine stunder med fuglene og naturen rundt deg.