Vivara Norge レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Jeg bestilte varer 6/8, og fikk en del av varene 20/8. Jeg sendte forespÞrsel til dere(til Emma) hvor jeg etterlyste resten av ordren min. Jeg fikk ikke noe svar pÃ¥ denne henvendelsen. Resten av besti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med alle produktene jeg kjÞpte. Det er sÃ¥ kjekt at det finnes en nettside som hjelper deg Ã¥ ta vare pÃ¥ dyrene i hagen din. Vi har masse pinnsvin i hagen, samt ekorn og fugler og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Produktene, fuglekassene var fine, solide og bra utfÞrte. Kanskje litt vanskelig Ã¥ Ã¥pne og rense noen av kassene nÃ¥r man skal ta ut gamle reir, da tak er skrudd fast pÃ¥ og man ikke kan lukke opp bunn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiske produkter for et yrende fugleliv! Fuglene er sÃ¥ fornÞyde med den nye materen. Det er god plass til flere fugler og oppsamleren er stor og fanger stort sett alt av frÞ som ellers ville... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. ガヌデン センタヌ
  3. 皮苗店

圓該䌁業による蚘述

Vivara har utviklet seg til et foretak som fremstiller og selger produkter som forenkler og forbedrer livet for dyrene i hagen. Vi samarbeider med naturvernorganisasjoner som stÃ¥r oss nÊr. Det gjenstÃ¥r mye arbeid for Ã¥ beskytte og verne om naturen i omgivelsene vÃ¥re. Men takket vÊre deres innsats kan vi sammen bidra til Ã¥ gi hjelp til naturen rundt oss. VÃ¥rt mÃ¥l er Ã¥ bidra til at dyrene som bor i hagen, fÃ¥r et sÃ¥ godt livsmiljÞ som mulig. Hos Vivara handler det hele tiden om Ã¥ forbedre, videreutvikle og fremstille produkter av hÞy kvalitet for dyrevennlige hager og balkonger. Dette gjÞr vi med kunnskap fra vÃ¥r egen forskning og ofte i samarbeid med europeiske naturvern- og dyrevernorganisasjoner. Derfor er vi overbevist om at vÃ¥re produkter er de beste bÃ¥de for mennesker og dyr – og det er vi stolte av!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 95ä»¶

レビュヌを曞く

Rask og enkel

Rask og enkel å finne fram deler

2026幎3月6日

Hei,

Så flott å hÞre at det var lett å finne fram delene!

Rask leveranse

Rask leveranse
SvÊrt gode varer som fuglene setter pris på, og viktig at leveransene går så raskt, sÊrlig vinterstid når behovet for kontinuerlig tilgang på mat er stÞrst.

2026幎2月27日

Hei,

Så hyggelig å hÞre! Rask levering er ekstra viktig om vinteren når fuglene trenger jevn tilgang på mat, så det er fint å vite at både varene og tempoet faller i smak hos både deg og fuglene.

Flott trekryperkasse

Flott trekryperkasse til en fornuftig pris. Lett å henge opp.

2026幎2月20日

Hei,

Så fint å hÞre at trekryperkassen falt i smak, og at den var enkel å henge opp.

5぀星のうち5の評䟡

Mine små bevingede er lykkelige over

Mine små bevingede er lykkelige over endelig å få påfyll fra Vivara igjen.
Kjapp levering 👍

2026幎2月13日

Hei,

Så hyggelig å hÞre at de små bevingede vennene dine er fornÞyde igjen, og at påfyllet kom raskt frem!

Alt ok

Alt ok, fornÞyd

2026幎1月30日

Hei,

Så godt å hÞre at alt er ok og at du er fornÞyd!

5぀星のうち3の評䟡

Vanskelig og fÞlge pakken på telefonen

Vanskelig og fÞlge pakken på telefonen. Den kom frem, levert på dÞren til slutt. Ga inntrykk av levering i boks eller butikk.

2026幎1月30日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Så fint at pakken til slutt kom frem til dÞren. Vi skjÞnner at sporingen kan vÊre litt forvirrende noen ganger, vi håper det blir enklere neste gang.

5぀星のうち2の評䟡

Veldig bra varer men sen levering

Veldig bra varer, så det er synd det tok en evighet å få dem tilsendt. Vivara lover at de pakker og sender samme dag eller dagen etter, men jeg ventet i tre uker på min bestilling. Ikke noen kommunikasjon om forsinkelse fra dem. Uten dette sommelet kunne jeg gitt topp score

2026幎1月16日

Hei,

Tusen takk for at du deler både ros og frustrasjon, det setter vi pris på. Det er ekstra hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med varene, og desto kjedeligere at ventetiden ble så lang denne gangen.

Som det står på produktsidene våre er normal leveringstid 5-10 virkedager, men av og til kan det dessverre dra ut i tid på grunn av forhold utenfor vår kontroll, som vÊr eller forsinkelser hos transportÞren.

Vi håper likevel at produktene nå gjÞr nytte for seg ute i naturen, og at både du og de ville gjestene får glede av dem fremover. Takk for at du hjelper oss å bli bedre.

5぀星のうち1の評䟡

Spesiell at man får tilsendt lenken til

Spesiell at man får tilsendt lenken til å vurdere sitt kjÞp uten ha fått tilsendt noe. Er noen uker nå at jeg venter på en bestilling og vurderer mer å bare kansellere kjÞp og kjÞpe meg et annet sted.

2026幎1月16日

Hei,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din! De e-poster som ber om vurdering sendes automatisk en stund etter at bestillingen har forlatt lageret vårt, så det kan hende den kom litt tidlig i forhold til leveransen.

Vi anbefaler at du sender en liten melding til kundeservice, så kan vi sjekke nÞyere hva som har skjedd med bestillingen din og hjelpe deg videre.

FornÞyd

FornÞyd med varene jeg bestilte og rask levering

2026幎1月9日

Hei,

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd! Det gjÞr oss alltid glade å vite at varene våre finner veien hjem til noen som gleder seg over dem.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er meget fornÞyd med dere

Jeg er meget fornÞyd med dere!
Men jeg er ikke fornÞyd med Post Nord som satte meg til å starte bilen i 20 kalde grader og kjÞre 1,5 mil for å hente denne bestilte hjem - levert vare på butikk.

2026幎1月2日

Hei,

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med oss! Vi forstår frustrasjonen med PostNord, å måtte starte bilen i 20 kalde grader og kjÞre så langt hÞres virkelig ikke hyggelig ut. Vi skulle Þnske leveringen hadde gått mye smidigere.

Tusen takk for at du deler opplevelsen din, det hjelper oss å bli bedre!

5぀星のうち5の評䟡

God kvalitet og rask levering

Meget god og solid konstruksjon og rask levering

2026幎1月2日

Hei,

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både kvaliteten og leveringen! Det gjÞr oss alltid glade å vite at produktene våre finner veien til noen som setter pris på dem.

5぀星のうち1の評䟡

Ekstremt treg levering

Ekstremt treg levering, dårlig kommunikasjon. materen og maten synes jeg var dyr

2025幎12月5日

Hei Jan,

Takk for tilbakemeldingen din!. Vi beklager at leveringen opplevdes treg og at kommunikasjonen ikke var tilfredsstillende. Våre normale leveringstider er 5-10 virkedager, noe som også fremgår på alle produktsidene våre. I perioder med ekstra stor pågang, som Black Friday og jul, kan levering dessverre ta lengre tid på grunn av mange pakker i omlÞp.

Når det gjelder prisene, prÞver vi å tilby produkter av hÞy kvalitet og variasjon som reflekterer verdien. Vi setter pris på at du deler dine erfaringer, og tar det med oss videre for å forbedre oss.

5぀星のうち5の評䟡

Utrolig godt og spennende utvalg

Utrolig godt og spennende utvalg, jeg kjÞpte fuglematere og en ekornmater. De fungerer som en femstjerners restaurant for flokken «vår», og kvaliteten er på Þverste hylle. I tillegg er de enkle å fylle på med mat og holde rene, og er skikkelig fine også når fuglene er opptatt med andre ting.
Enkelt å bestille. Det tok kanskje litt lang tid fÞr pakken ble sendt, men det gjÞr meg veldig lite- en uke fra eller til betyr ingenting. Har handlet her fÞr, så jeg var trygg på at varene ville komme trygt frem.

2025幎11月28日

Uakseptabel lang leveransetid

Postnord Þdelegger meget mye. Pakken var lovet levert på dÞren for noen dsger siden, men dette ble ikke noe av. De begrunnet dette med feil i leveringsadressen, og dette har også sjedd fÞr. Adressen stemmer.

Tar alt for lang tid å motta pakken fra dere, dessverre !

Ikke levert pr 8/12-25

2025幎11月28日