レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Beslist geen eigen ontwerp daar bestellen. Zelf een wimpel ontworpen en me gehouden aan de maatvoering. Bij bezorging bleek de wimpel verkeerd bedrukt. Volgens VlagOnline.nl had ik mijn bestand... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De handystick die ik besteld had werd keurig op tijd geleverd, alleen het product is compleet waardeloos en niet te gebruiken. Het hard kunststof deel glijd alleen maar over de vlaggenstok heen, en he... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

(1) vlag eigen ontwerp ging goed, IS ok echter: (2) 3 vlaggen Europese Unie kloppen geheel niet qua kleur (niet met kleur op de site van Vlagonline en van de EU-site zelf). Ad (2): de 3 vl... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

圓該䌁業による蚘述

Uw vlag online kopen? Bij Vlagonline.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw vlag kopen. U kunt bij ons vrijwel alle vlaggen online bestellen en binnen 24 uur in huis hebben. Van de Nederlandse vlag tot de vlag van Australie en van Themavlaggen tot de vlag van Friesland. Makkelijk en snel een vlag kopen doet u bij Vlagonline.nl. Onze 24 uurs levering, scherpe prijzen en persoonlijke service maken Vlagonline.nl tot een uniek concept. Waarom vlag online kopen bij Vlagonline? - Grootste vlaggenwinkel van het web met meer dan 10.000+ vlaggen - Scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar - Binnen 24 uur bij u thuis - Veilig betalen met uw eigen bank - Bestellingen boven de 50 euro gratis thuisbezorgd De grootste vlaggenwinkel van het web. Vlagonline.nl is de grootste online vlaggenwinkel van Nederland. Dankzij de snelle levertijd en scherpe prijzen krijgt Vlagonline.nl het voor elkaar om klanten blij te verrassen met het assortiment en de levertijd. Als u een vlag koopt wilt u de zekerheid dat deze lang meegaat. Onze vlaggen zijn kwalitatief hoogstaand. Zo zijn de vlaggen licht-, water- en wasecht en dubbelnaads gezoomd. De kwaliteit van onze vlaggen is daarmee gewaarborgd. Het resultaat is dat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe vlag. Vlagonline vindt het belangrijk om de klanttevredenheid hoog te houden, heeft u daarom vragen, tips of ideeën? Dan staan wij altijd klaar met een luisterend oor. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen. Vlaggen kopen doet u bij Vlagonline.nl.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Slechte service

Na vorig jaar mijn vlag rond september te hebben ontvangen, heb ik dit jaar iets langer dan gebruikelijk mijn vlag buiten gehangen (ivm boerenprotesten).
Echter is het koord van de vlag gebroken en vond ik mijn vlag op de grond.
Na telefonisch contact werd mij gevraagd een mail te sturen waar ze vervolgens naar zouden kijken na 2 weken nog geen reactie gehad..
Telefonisch werd mij gezegd dat er een terugbel verzoek zou komen voor de dag na mijn telefoontje en dat kwam er ook niet en vandaag weer gebeld en ging iemand kijken naar de mail is het geen garantie..
Kortom slechte service en kwaliteit, hier bestel ik niks meer!

2022幎9月29日

Vreemd bedrijf

Vreemd bedrijf, hun markt is toch verkoop van vlaggen? Als je in deze markt zit, moet je toch bekend zijn met de vlaggen?

Vlag van Nederland met linksboven de provincie vlag Noord-Holland besteld. Na 7 dagen wachten, wat eigenlijk in deze tijd toch langer is dan gebruikelijk.

Ontvang en we de Nederlandse vlag met in de linkerbovenhoek de provincie Zuid-Holland? Voor een Haarlemmer is dit wel een bijzondere ervaring.

Vreemd bedrijf als men de provincies niet uit elkaar kunnen houden. Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland, het adres waar u deze Zuid-Hollandse vlag nu toe heeft gestuurd.

Geen kwaliteitscontrole.

2021幎7月26日

Vlag besteld

Vlag besteld, email ontvangen dat verzending bij vervoerder is aangemeld.
Dat was 6 dagen geleden
Bij vervoerder is geen aanmelding bekend.
Gisteren email gestuurd, maar nog geen reactie.

Vorm zelf je mening om hier te bestellen. Ik in ieder geval niet meer.

2021幎5月4日
5぀星のうち1の評䟡

Bestelling is te laat en foutief geleverd

Bestelling is te laat geleverd. Dit was niet volgens de afspraak. Had namelijk vooraf contact gehad omdat ik de vlag met spoed nodig had.
Heb daarover vervolgens over gebeld omdat de vlag op de afgesproken dag niet geleverd was. En wat bleek omdat het nu een superspoed bestelling zou worden (vlag moest nu immers de volgende dag geleverd worden) moest ik extra verzendkosten bij betalen. Terwijl ik deze kosten niet zou hebben als vlagonline gewoon direct de vlaggen op tijd verzonden had.

Daarnaast is in mijn bestelling ook nog eens de verkeerde vlag verzonden. Dit alles samen is zeer slordig en zeker niet professioneel.

Geen aanrader om hier te bestellen. Zou adviseren om voor een ander bedrijf dat vlaggen levert te kiezen.

2020幎6月26日

Heel slecht.

Heel slecht.. Twee vlaggen besteld en betaald. Slechts één vlag geleverd. Diverse mails naar het bedrijf gestuurd maar men doet niet eens de moeite om ze te beantwoorden. Triest.

2020幎5月25日

Een zeer tevereden klant

Kan niet anders zeggen dat alles goed snel en precies zoals de site heeft aangeven geleverd is. Het is nu de tweede keer dat ik iets besteld heb bij vlag online en nu weer naar tevredenheid alles geleverd.

2018幎7月17日
5぀星のうち5の評䟡

Pakket vlaggen was zoekgeraakt bij koerier en beschadigd bij openen.

Pakket vlaggen was zoekgeraakt bij koerier, Vlagonline heeft gelijk een tweede pakket gestuurd. Daar de doos nogal vol zat is bij het openen door mij een vlag (2 x 3 m.) beschadigd, vlagonline heeft direct kosteloos een nieuwe gestuurd! Om met RADAR terminologie te spreken: een ZEER WARME DOUCHE voor vlagonline.

2018幎7月17日
5぀星のうち5の評䟡

U had leveringsproblemen met uw

U had leveringsproblemen met uw bezorgbedrijf. Hierdoor moest ik na 6 werkdagen zekf met u bellen vanwege urgentie vakantie en benodigde vlaggen. U wist mij alzmog binnen 24u daaraan te helpen: Supet! Klant zeer tevree! Naast een prima online bestelmethodiek/system. Dank

2018幎7月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス