Slechte bereikbaarheid, geld innen en verder geen reactie of hulp met afronden. Nieuwe VOG moeten aanvragen omdat dit een commerciële partij is die je niet verder helpt. Geld is weg....ongehoorde prak... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Prima service. Binnen een kleine week vog. Je betaald 24,95 extra. Maar zij regelen het meteen. Wat ik erg lastig vond, je kunt niet telefonisch contact opnemen. Uiteindelijk wel contact gehad. Via d... もっと見る
企業が回答しました
Er was onduidelijkheid over de juiste invulling van 2 velden. Ik heb daarop een email gestuurd. Deze is snel beantwoord met bruikbare informatie plus de opmerking dat dit wellicht voor andere gebruik... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
VOG-Loket is een organisatie die zowel werknemers als bedrijven helpt bij het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze verklaring kunt u aanvragen wanneer u van werkgever wisselt en uw nieuwe werkgever om een VOG vraagt, maar ook als u een visum, emigratie of taxivergunning aan wilt vragen. Via het VOG-Loket vraagt u betrouwbaar, gemakkelijk en snel uw VOG aan!
連絡先
ネガティブなレビューの 70%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De snelheid stond 1 tot 4 Weken maar…
De snelheid stond 1 tot 4 Weken maar binnen 4 dagen had ik alles in huis

Dat ik het heel snel binnen heb gekregen
Dat ik het heel snel binnen heb gekregen

VOG-Loket からの回答
Extra kosten zonder extra toevoeging
Extra kosten zonder extra toevoeging.
Op 18 november heb ik via uw website een VOG-aanvraag ingediend en hiervoor €24,95 betaald. Ik ging ervan uit dat ik hiermee de daadwerkelijke VOG-aanvraag bij Dienst Justis had gestart. Achteraf blijkt echter dat uw dienst uitsluitend bestaat uit het doorsturen van door mij ingevulde gegevens.
Voor werkgevers kan een VOG-aanvraag gratis worden gestart via eHerkenning. Uw dienst voegt in mijn geval dus geen enkele waarde toe. De wijze waarop uw website is ingericht, wekt bovendien de indruk dat men direct een VOG aanvraagt, terwijl dit niet het geval is. Hierdoor is mijn betaling volledig onnodig geweest.
Gezien de misleidende presentatie van uw dienst verzoek ik u om terugbetaling van het volledige bedrag van €24,95.

Spoed
Alles liep vlotjes het enige was dat ik €10 extra heb betaald voor spoed maar het gewoon net zolang duurde dat was wel jammer.

VOG-Loket からの回答
Let op waarvoor je de aanvraag doet
Ging allemaal heel snel, wat misschien wel wat makkelijker zou kunnen is het sturen van de aanvrager op de juiste weg. Aanvragen voor bijvoorbeeld de schietsport zijn net weer anders dan andere aanvragen. Probeer dit meteen duidelijk te maken aan het begin.

VOG-Loket からの回答
Het loket is makkelijk toegankelijk en…
Het loket is makkelijk toegankelijk en de betaling is simple

Makkelijk en snel ,
Makkelijk en snel ,
Super makkelijk om een vof aan gevraagd te krijgen

VOG-Loket からの回答
Makkelijk zonder afspraak bij de…
Makkelijk zonder afspraak bij de gemeente.
Veilig via digiD.

Trustpilot エクスペリエンス