Spullen netjes ontvangen! Ik had eerst besteld en las daarna de reviews. Ook ik heb moeten wachten en ben via WhatsApp gaan vragen waar mijn bestelling bleef. Als je de reviews leest denk je aan smoes... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Voltfiets. Door een fout van PostNL heb ik het schermpje dat ik heb besteld nooit ontvangen. Dat is vervelend, maar wat mij nog meer tegenvalt is de m... もっと見る
Ik ben erg teleurgesteld in het bedrijf ik had een bestelling geplaatst en het was elke keer voorraad is op over 3 dagen hebbe. We onze nieuwe voorraad is er over 3 dagen dus over 4 dagen heeft u hem... もっと見る
Hallo allen , ik wil ff laten weten waarom jij bij VoltFiets jou droom fiets kopen moet. Ze reageren zo snel mogelijk en echt snel nooit eerder meegemaakt bij andere fietswinkels. Ze zijn profession... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
VoltFiets, Nummer #1 voor fatbikes! Ontdek de Ouxi V8 fatbike Ouxi H9 fatbike en VoltFiets V20 fatbike series. Fatbikes met 2 jaar garantie. Officiële Ouxi fatbike distributeur. Ouxi Fatbike onderdelen en service. Snelle en gratis 24-uurs levering. Ophalen in Haarlem. Koop je fatbike vandaag!
連絡先
ネガティブなレビューの 21%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nog steeds niks binnen en geen reacties
Na een maand heb ik niks binnen. Vind het belachelijk dat er geen reactie word gegeven op de mail en dat de telefoon lijn constant zegt dat er te veel telefoontjes zijn.
Jammer dat het zo moet gaan
Na contact met de klantenservice via whatsapp ben ik blijkbaar geblokeerd.
Zelf ben ik een heel geduldig persoon, maar dit gaat mij toch echt te ver
Komt z’n woord niet na!!!!
In eerste instantie wel
Goede service, maar door miscommunicatie was er een verkeerd onderdeel geplaatst. Eigenaar heeft meer dan een maand lang beweerd het juiste onderdeel op te sturen. Na weken excuusjes blijven verzinnen, heb ik uiteindelijk een boos bericht gestuurd en nu nooit meer iets gehoord en niet meer te bereiken
Denk na voordat je hier iets besteld!
Op 4 oktober 2025 een product besteld en betaald waarvan de website zei dat het op voorraad was. Omdat het product maar niet werd geleverd heb ik mijn bestelling geannuleerd en geprobeerd ze te bereiken via telefoon (voicemail vol), Whatsapp (bot) en email (na lang wachten wel bevestiging van annulering gekregen, verder te horen gekregen dat ze er mee bezig zijn, een andere afdeling moet het afhandelen). Op 19 december werd mij zelfs gezegd geduld te hebben! Ik heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen.
Update: begin februari 2026 mijn geld uiteindelijk teruggekregen. Ik durf niet te zeggen of deze recensie hier iets mee te maken heeft gehad.
Uiteindelijk geld terug, maar alleen na formele stappen
Ik heb bij Voltfiets een bestelling geplaatst die niet werd geleverd. Na meerdere pogingen om contact te krijgen, bleef een reactie uit. Pas nadat ik formeel een claim heb ingediend en melding heb gemaakt bij de ACM en het Europees Consumenten Centrum, heb ik mijn geld terugontvangen.
Positief is dat het bedrag uiteindelijk is terugbetaald. Tegelijkertijd vond ik het proces onnodig stressvol door het gebrek aan communicatie en het uitblijven van levering zonder uitleg.
Mijn advies aan andere klanten: wees alert, documenteer alles en onderneem tijdig formele stappen als levering of communicatie uitblijft.
Geen ster waardig
Geen ster waardig, september een bestelling gedaan. Retour gestuurd, maar nu 6 mailtjes later en 4 maanden verder nog geen geld terug, telefonisch ook niet bereikbaar .
Koop hier ajb niet!
Excellent service
Excellent service! They replaced the rear rim, rear motor, and rear tire on my Engwe Engine X, and it’s been running perfectly for a week now. Ibrahim was very helpful. Highly recommended.
Fiets
Don't believe it at all.
The service is terrible.
This company's license should be revoked.
Hollow and false promises.
They were supposed to deliver the day after the order, now it's the second week and I haven't received anything.
Bestelling geannuleerd,Geen geld terug
Nou en ik maar denken dat ik de enigste was maar nee dus.
Ik bestel al maanden terug een andere koplamp voor mijn fatbike bij voltfiets, na weken wachten toch maar eens mailen waar mijn pakketje blijft.
Kreeg ik snel, goed en een duidelijk antwoord op, ik dacht nog "zal wel een keurige shop zijn dan"
Inmiddels maanden verder heb ik zelf de bestelling maar eens geannuleerd, maar nu krijg ik helemaal geen mail meer omdat ik mijn geld ook graag terug wil 69,99,-
Dus hopen dat het dan via deze weg mij ook lukt
Mvg
J.Blauw
Onacceptabel: Al 2 maanden geen product en geen geld terug
Op 25 oktober heb ik bestelling #9705 geplaatst bij VoltFiets voor €36,98. Na ruim anderhalve maand wachten werd de bestelling op 4 december eindelijk geannuleerd.
Hoewel de wetteliike termijn van 14 dagen voor de terugbetaling inmiddels is verstreken (op 18 december), heb ik mijn geld nog steeds niet terug.
De klantenservice negeert al mijn e-mails en reageert nergens op.
Het is schandalig dat een bedrijf zo met klanten omgaat. lk heb inmiddels officieel melding gemaakt bij de ACM en het Europees Consumenten Centrum (ECC). Bestel hier niets!
Update: Na heel veel moeite, herhaaldelijk contact en een dossier bij het ECC, is het volledige bedrag van €36,98 uiteindelijk teruggestort. Het is jammer dat er eerst een negatieve review en externe hulp nodig was voordat het bedrijf hun wettelijke plicht nakwam. De communicatie bleef tot het einde onprofessioneel.
Het was werkt wel goed alleen het past…
Het was werkt wel goed alleen het past niet op mijn fatbike
Zeer slechte ervaring
In augustus een fatbike besteld die direct leverbaar zou zijn. Dat bleek totaal niet te kloppen: maanden gewacht tot november, steeds nieuwe beloftes gekregen die niet werden nagekomen. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd, maar ook daarna alleen maar vage of loze beloftes over wanneer ik mijn geld terug zou krijgen.
Ze beweren dat negatieve berichten “nep” zijn, maar mijn eerdere review is gewoon verwijderd terwijl het wél mijn echte ervaring is.
Contact krijgen is vrijwel onmogelijk: telefonisch nooit bereikbaar, alleen een robot-chat en af en toe iemand die terug appt — totaal onprofessioneel. Ik heb enorm veel spijt van mijn aankoop en wil gewoon mijn geld terug.
Ik koop hier nooit meer iets.
Update: inmiddels geld terug ontvangen na zeer lang wachten.
Fijne service en goede reparaties
Fijne service en goede reparaties. Echt een aanrader!
Wat een snelle levering en werd gelijk…
Wat een snelle levering en werd gelijk contact gezocht super services
Top service!
Ik ben zo tevreden over deze winkel. Goed geholpen en snel.
We hebben de hele fatbike laten nakijken en repareren, hij fietst weer als nieuw! Top service, bedankt en tot de volgende keer!
Super snelle service en reageren ook…
Super snelle service en reageren ook heel snel. Top
Voor de eerste bestelling die ik heb…
Voor de eerste bestelling die ik heb geplaatst is het de dag erna binngen gekomen , zonder problemen
En het product is 100% in orde
Geen fiets kopen en geld krijg je ook…
Geen fiets kopen en geld krijg je ook niet terug
Not recommended!
Ordered 23-10-2025 items listed on stock
Got them 27-11-2025 …terrible service never going to order here again …
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。