レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

MIDDELMÅDIG/HVERDAGSAGTIG MAD. ALT FOR DYRT I FORHOLD TIL KVALITET OG KVANTITET. VI VAR 8 MEN BETALTE FOR VAND TIL 12 PERSONER. 300,-KR FOR VAND. HELT I SKOVEN. IKKE ET STED VI KAN ANBEFALE.

5぀星のうち5の評䟡

Vi var 4 personer som Ã¥t middag pÃ¥ en söndag kvÀll. Vi valde lite olika smÃ¥rÀtter men skulle sÀga att tre rÀtter rÀcker för att bli bra mÀtt. Starten var ett fantastiskt hembakt bröd som bÀddade för e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sikke en aften Den 29 maj var vi gÊster til barnebarnets konfirmation pÃ¥ Vores Skotterup. Og sikke en aften med sÃ¥ mange smagsoplevelse sÃ¥ man her flere dage efter stadig kommer i tanke om nogle. Li... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vores skotterup i Snekkersten. 13-10-2019. 3 retter i passende portioner, til beskedne 298 kr. Fantastisk flot anrettet og super smag. En kalvemÞrbrad langtidsstegt ved 58 gr i 4 timer. Skulle ik... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vores Skotterup er en hyggelig restaurant i Snekkersten med fokus på nordisk gastronomi & masser af velsmag. Smuk udsigt til Øresund & venlig betjening

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

God mad men meget langsom og

God mad men meget langsom og ubehjÊlpelig betjening. Ventede halvanden time og da vi venligt gjorde opmÊrksom på der var der ingen forklaring eller imÞdekommenhed. Endte med at sluge maden da den endelig kom og vi var trÊtte og havde spist alt brÞdet i mangel af bedre. Det er for dyrt et sted til så ringe betjening.

2026幎3月7日

SIKKE EN AFTEN

Sikke en aften
Den 29 maj var vi gÊster til barnebarnets konfirmation på Vores Skotterup.
Og sikke en aften med så mange smagsoplevelse så man her flere dage efter stadig kommer i tanke om nogle. Lige fra de små appetitvÊkkere til velkomstdrink og igennem hele 5 rettes menuen. Og gode vine som passede til. Og nÊrvÊrende og hyggelig og morsomt personale, fik hele aftenen til at blive fantastisk. Giv jer selv en oplevelse og besÞg denne perle.

2025幎5月29日

Söndagmiddag

Vi var 4 personer som åt middag på en söndag kvÀll. Vi valde lite olika smårÀtter men skulle sÀga att tre rÀtter rÀcker för att bli bra mÀtt. Starten var ett fantastiskt hembakt bröd som bÀddade för en bra fortsÀttning. Vi vill lyfta kammusslan och hÀlleflundran som något alldeles extra medan blÀckfisken, tuppen och krabban inte kom långt efter. En toppenrestaurang med mysig inramning, god service och hÀrligt lÀge.

2025幎4月6日
5぀星のうち5の評䟡

Vores Skotterup - godt gået!

Vi besÞgte Vores Skotterup en sÞndag aften. Nogle tog det traditionelle valg: Rib Eye. Min mor og jeg to tre- hhv. firerettersmenuen. Vi fik os en smagsoplevelse udover det sÊdvanlige. Havtorn beurre blanc, krabbe med stuvede porre med dansk caviar og til dessert mielle fuellies. Modige kombinationer og smagssammensÊtninger, der holdt hele vejen igennem! Godt gået af det unge kokkehold! Selv det traditionelle kunne mine medgÊster ikke sÊtte en finger på.
Vi kan absolut anbefale Vores Skotterup - sikke en smagsoplevelse!

2025幎3月16日
5぀星のうち1の評䟡

Måtte gå igen på grund af dårlig service

Når man bestiller et bord over en uge i forvejen, forventer jeg ikke af få restaurantens dårligste placering i en gang ud til kÞkkenet.
FÞrst måtte vi selv gå ud i baglokalet ved ankomst, da ingen tjenere ville tage imod os. DernÊst blev vi henvist til det dårlige bord, selv om der var andre ledige.
Vi gik naturligvis igen og vil fraråde andre at besÞge stedet.

2025幎3月14日
5぀星のうち5の評䟡

Vores Skotterup er en fantastisk perle

I forbindelse med vores bryllup ledte vi efter et sted, hvor vi kunne invitere vores 80-85 gÊster til reception. Der skulle bydes på noget let mad (stående), kolde drikkevarer og så ville vi gerne servere vores bryllupskage også. Så fandt vi heldigvis Vores Skotterup.

Allerede fra starten var der god kommunikation og vi fik detaljerne og “menuen” pÃ¥ plads. Vores spÞrgsmÃ¥l blev besvaret hurtigt og Þnsker blev efterkommet. Intet at sÊtte en finger pÃ¥ der.

På selve bryllupsdagen rykkede vi arrangementet ud i deres enormt dejlige gårdhave. Personalet er hÞflige og utrolig servicemindede. Hele vejen rundt blev der sÞrget godt for både os og alle vores gÊster.

KÊmpe anbefaling til Vores Skotterup hvad end der er tale om en middag for to eller et stÞrre arrangement.

2024幎8月31日

Fantastisk middag på Skotterup

Efter en skuffende oplevelse pÃ¥ Comwell Borupgaard, fandt vi heldigvis en perle af en restaurant blot 15 minutters gang derfra – Restaurant Vores Skotterup. Dette spisested bÞd pÃ¥ en vidunderlig aften, der langt overgik vores forventninger.

Vi ankom uden bordbestilling, men blev straks mÞdt af en dygtig og venlig tjener, der hurtigt fik os til at fÞle os velkomne. Han spurgte, om vi Þnskede at sidde inde i restauranten eller ude i gårdhaven, hvor alle de andre gÊster sad. Vi valgte gårdhaven, der havde en betagende udsigt over vandet. Denne udendÞrs placering skabte en dejlig atmosfÊre, som var perfekt til en sommeraften.

Middagen bestod af tre retter, og hver enkelt ret var en kulinarisk oplevelse. Vi startede med delikate kammuslinger, der var perfekt tilberedt. Derefter fulgte en mÞr kalvefilet, der nÊrmest smeltede på tungen, og en saftig pighvar, der var sublimt krydret. Desserten, en lÊkker kombination af bÊr og creme anglaise, satte et sÞdt punktum på en fortrinlig middag.

Den mandlige tjener fortjener sÊrlig ros for sin professionalisme og opmÊrksomhed. Hans dygtighed og engagement i at sikre, at vi havde en vidunderlig aften, var bemÊrkelsesvÊrdig. Han var både venlig og imÞdekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere mindevÊrdig. Hver gang vi havde en forespÞrgsel eller et behov, blev det hurtigt og effektivt imÞdekommet med et smil.

Kontrasten mellem Restaurant Vores Skotterup og vores tidligere oplevelse på Comwell kunne ikke vÊre stÞrre. Hvor vi på hotellet blev mÞdt med en nedladende og uengageret service, oplevede vi her en Êgte interesse i at give gÊsterne en uforglemmelig aften.

Samlet set kan vi varmt anbefale Restaurant Vores Skotterup. Den fremragende mad, den skÞnne beliggenhed og den dygtige betjening gjorde vores aften helt speciel. Hvis du befinder dig i nÊrheden, er dette spisested et absolut must-visit.

2024幎7月29日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk sted! Super lÊkkert og hyggeligt. Anbefales!

Fantastisk sted! Maden er fortryllende lÊkker! En eksplosion af lÊkre smage i munden på én gang -hver gang! Dette er super klasse!
Vi var 6stk og fik 2-4 retter.
Alt smagte fantastisk!!
Betjeningen er også altid venlige og med humor.
Stedet er hyggeligt og lige ud til stranden, med et kig over til Sverige.
Vi elsker at komme her.
Favorit restaurant nr.1!
Tak!
Mvh, Elisabeth m.fam

2024幎5月28日

Vi kommer igen

Smukt beliggende og hyggelig kro det absolut levere en 100% mad oplevelse fra a til å. Betjeningen er personlig, imÞdekommemde og opmÊrksom. sÊrlige Þnsker blev levere og vi fik en 100% oplevelse. Varme anbefalinger.
Og vi kommer helt sikkert igen.

2023幎10月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ