レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag behövde snabb hjÀlp med en smÀrtande hÀlsena pÃ¥ grund av överbelastning. Deras "bootfitter" visade sig vara en super stjÀrna som snabbt fixade mina pjÀxor, och dessutom tre till i mitt sÀllskap... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk god kundeservice! <3 Utrolig dyktige og hjelpsomme folk, rett og slett hel ved. Fikk omfattende hjelp til bÃ¥de reparasjon av skistÞvler og spesialtilpasning av Martin sÃ¥ de nye passer perfe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KjÞpte fult alpinutstyr pÃ¥ VPG i februar. Fikk sÊrdeles god hjelp av en svÊrt hyggelig, kunnskapsrik og dyktig jente i butikken. Hele handelen var en meget god opplevelse og jeg er utrolig fornÞyd med... もっず芋る

䌁業情報

1. りィンタヌ スポヌツ甚品店
  2. 自転車屋
  3. バむク アクセサリヌ専門店
  4. ランニング甚品店

圓該䌁業による蚘述

VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt friluftsliv, med bÃ¥de butikk og nettbutikk. Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr pÃ¥ trivelige folk og spennende natur. De siste ti Ã¥rene har VPG stadig nÃ¥dd nye hÞyder. I 2006 slo vi oss sammen med engrosbedriften 7BlÃ¥ner, i 2010 med engrosbedriften Tindesport. I 2011 ble nettbutikken Park og Pudder nytt familiemedlem. I 2013 kjÞpte vi oss inn bÃ¥de i skimerket 4FRNT og skimaker Endre Hals sitt skiprosjekt EVI. Butikken har i samme periode stadig blitt utvidet, og staben av fast ansatte teller nÃ¥ over 20 Under denne veksten har det vÊrt svÊrt viktig for VPG Ã¥ holde fast pÃ¥ grunntanken som startet det hele: Å skaffe seg bra utstyr for selv Ã¥ ha det gÞy. Derfor er VPG butikken hvor ansatte har stor troverdighet fordi vi selv er aktive og entusiastiske brukere av varene som selges over disk og nett. Ingen liker Ã¥ bruke middelmÃ¥dig utstyr enten det er pÃ¥ topptur med eller uten ski, under klatring, pÃ¥ gjÞrmete sykkelstier eller i ville stryk. Derfor kjÞper VPG kun inn utstyr vi liker selv. Denne kunnskapen og entusiasmen som finnes hos vÃ¥re ansatte kommer utvilsomt kundene vÃ¥re til gode.

4.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta stÀllet för boot fitting

Jag behövde snabb hjÀlp med en smÀrtande hÀlsena på grund av överbelastning.
Snabbt, smidigt och med bÀsta tÀnkbara resultat.

2026幎2月3日

Forbilledlig service

Nok en gang: Enestående service og hjelp i forbindelse med en reklamasjonssak. En Dynafit-binding rÞk på topptur på en sÞndag, og innen dagen var omme hadde vpg.no tilbudt reparasjon og omlevering. Applaus også til Dynafit, for stålende garantiordning.

2025幎12月7日

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice! <3 Utrolig dyktige og hjelpsomme folk, rett og slett hel ved. Fikk omfattende hjelp til både reparasjon av skistÞvler og spesialtilpasning av Martin så de nye passer perfekt på millimeteren. De tar seg god tid og vet hva de driver med. God hjelp både på mail og i butikken. Tusen takk!! :D

2025幎11月28日

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice! Når jeg bestilte varene mine ble de raskt sendt. Litt over et år senere opplevde jeg at takteltet mitt plutselig lakk inn vann når det regnet. Jeg kunne ikke kontakte Thule direkte da man må gå via dem man har kjÞpt teltet i fra. Opplevde veldig rask, effektiv og god kommunikasjon hele veien. Vpg var raske med å sende inn sak til Thule, og de var flinke til å informere underveis. Det er som regel under reklamasjonssaker man virkelig får testet kundeservice, handler lett herfra igjen :)

2025幎6月30日
5぀星のうち5の評䟡

Utmerket og rask kundeservice ved reklamasjon

Bestilte sykkelhjelm, fikk varen raskt og til god pris. Varen gikk veldig fort i stykker ved vanlig bruk, antagelig produksjonsfeil - åpenbart ikke butikkens feil. Sendte inn bilder, fikk veldig raskt svar og raskt avklaring på at det var reklamasjon. VPG var utsolgt for denne modellen i riktig farge, men da fikk jeg uoppfordret tilbud om annen og enda bedre og dyrere hjelm av samme merke, uten kostnad.

Er også tidligere fornÞyd med produkt, pris og leveringstid kjÞpt fra VPG (alpinski).

2025幎6月5日

Ekstremt god service

Rask levering, og veldig god service ved innsending av skadet ski til skiverksted. Vertical playground tok jobben med reperasjon som andre verksteder ikke kunne ta, eller ikke ville ta imot som forsendelse.

2025幎1月23日

Rask levering

Rask levering. Bestilte varene på sÞndag, fikk en melding om at varene var på vei til meg allerede mandag morgen. Allerede på onsdag kunne jeg hente pakka. Veldig fornÞyd!

2024幎8月14日

vpg.no からの回答

Tusen takk for god tilbakemelding!:)

5぀星のうち1の評䟡

Utrolig treg levering

Over en uke leveringstid på lagervarer.

2024幎7月27日

vpg.no からの回答

Hei, du bestilte på lÞrdag, vi sendte på mandag. Ved sporing av pakken ser det dessverre ut til at postnord har trÞbbel med leveringen. Det er utenfor vår kontroll, men om du kontakter oss på hei@vpg.no så kan vi hjelpe deg med postnord.

Mvh
Erlend

5぀星のうち1の評䟡

A missing part of the sold product.

A missing part of my tent

Almost 1 year ago, I bought a Samaya 2.0 tent which cost me ALOT of money. They advertised the product as brand new. I trusted that the seller would have checked the product before shipping it to me! Well, to my surprise today, when I was browsing the Samaya website, I found out that a removable mesh door is included when you buy the tent- but I just realized that I do not have that mesh door when I received the product. I'm not sure if the seller can / will make this right, but I am so bummed. For a high end and expensive tent like Samaya, this shouldn't have been missed before shipment. Again, it's so disappointing and I have no idea if this case can still be salvaged... It's almost a year old now before I realised that one part of the tent is missing. Darn it!

2023幎8月13日

vpg.no からの回答

Hi, youre tent is not missing any parts. Older models were sold without the mesh door. new models do (the one youre seeing on the samaya website), but they cost more, and they are heavier.

Hope this clearifies things
Regards