Jeg sÞgte en reservedel til min varmeinstallation. Det viste sig at producenten var gÃ¥et konkurs, men jeg fandt dimsen hos VVS.dk, og to dage efter kunne jeg hente den hos mit nÊrmeste pakke center.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering og super service. Vi havde lavet en fejl i ordren som de spottede og ringede os op for at sikre at vi ikke havde bestilt mere end vi havde brug for. Mega god stil, sÃ¥ stor anbefaling h... ãã£ãšèŠã
Den varer jeg kÞbte blev leveret meget hurtigt, derudover var den billig. -Jeg kÞbte emnet pÃ¥ tilbud til 360 kr, hvor den pÃ¥ andre hjemmesider kunne findes til ca 1300 kr og det var prÊcis samme mÊrke... ãã£ãšèŠã
Kan ikke give stjerner for varen, fordi vi ikke har modtaget varen endnu. Har betalt for levering nÊste dag som er fredag, men fik besked om at vi fÞrst vil modtage varen mandag. Har kontaktet vvs pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Blokken 69, 3460, BirkerÞd
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fik det jeg havde bestilt. SÃ¥ er der vel ikke noget at brokke sig overð
Der gik lidt lang tid fra bestilling indtil varen var hos mig.
Jeg har fået en meget hurtig forklaring for at påsken havde vÊret travl. Derfor har jeg Êndret min bedÞmmelse.

Prisen og hurtig levering
Vi kommer igen

VVS.dk ããã®åç
Hurtig levering og varerne var som bestiltð

VVS.dk ããã®åç
Kan ikke give stjerner for varen, fordi vi ikke har modtaget varen endnu. Har betalt for levering nÊste dag som er fredag, men fik besked om at vi fÞrst vil modtage varen mandag. Har kontaktet vvs på mail, men ikke fået svar.

VVS.dk ããã®åç
Fin hjemmeside og hurtig ekspedition og levering
Virksomheden lovede en leveringstid som de ikke kunne overholde. Jeg måtte selv ringe og rykke op til flere gange, og de overholdt ikke de nye tidshorisonter de gav i telefonen. Ingen kommunikation til mig når leveringen endnu engang blev udskudt.

VVS.dk ããã®åç
Hurtig levering og super service. Vi havde lavet en fejl i ordren som de spottede og ringede os op for at sikre at vi ikke havde bestilt mere end vi havde brug for. Mega god stil, så stor anbefaling herfra.
super hurtig og prÊcis - 5 ud af 5!!!!
Nem Hjemmeside, godt produkt Jeg har kÞbt en gas-regulator. prisen er god. kan nemt anbefale VVS.dk jeg har handlet der fÞr. Hurtig levering Tak for jer!
Den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet.
Samme dag jeg bestilte varen. Sikkert fordi jeg bor i samme by som VVS.dk men alligevel så flot. TAK
Hold op en service ,,, magen til hjÊlpsomhed og imÞdekommende professionel hjÊlp skal man lede lÊnge efter ,,,havde bestilt en redervedel til vores megatherm ,,, kom efter 2 dage ,, vi havde udfordringer og kÞrte op til deres fysiske butik og fik den bedste service ,,, hurra for der stadig er butikker i Danmark der udÞver god service