Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kÞbte en ID.3 Neo (nyeste model) via Mathias hos Semler i Valby og det var en meget professionel service, vi oplevede: Vi fik lovet, at bilen vil vÊre klar i slutningen af juli, og det blev den ogs... もっず芋る

䌁業が回答したした

For 6 uger siden bookede jeg tid hos VW Valby til dÊkskifte. DÊkskifte var aftalt til den 10/4, men pÃ¥ dagen var mine dÊk ikke ankommet fra dÊkhotellet. Der er nu gÃ¥et yderligere 24 dage uden at mine... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er overrasket over den ekstraordinÊre service og personlighed, som jeg oplevede ved at besÞge dem. I mit virke som hÃ¥ndvÊrker, sÃ¥ har jeg igennem anden forhandler kÞbt en Volkswagen, hvortil g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stor ros til Kasper Skovgaard! Vi havde i en lÊngere periode vÊret pÃ¥ udkig efter ny bil, og i den forbindelse overvejet om vi skulle skifte den ene dieselbil ud med elbil. Efter lang tids kiggeri... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. ・
  3. フォルクスワヌゲン ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Volkswagen Valby er autoriseret Volkswagen forhandler- og servicepartner. Vi sÊlger og servicere Volkswagen til en lang rÊkke kunder i KÞbenhavn. Vi er 19 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal vÊre yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gÞre alt for at du også oplever dette.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Min nÞgle til ID Buzz lÞb tÞr for batteri

Min nÞgle til ID Buzz lÞb tÞr for batteri. Fik hjÊlp i salgsafdelingen (kort fÞr lukketid). Med nyt batteri i nÞglen kunne jeg gå retur til min bil og låse op.
Super dejlig service pÃ¥ en kold vinter dag❄⛄ Tak

2026幎2月5日

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt at hÞre, at du selv kort fÞr lukketid fik hurtig hjÊlp i salgsafdelingen til din ID. Buzz-nÞgle, sÃ¥ du med nyt batteri kunne komme tilbage til bilen og lÃ¥se op. Det glÊder os, at den ekstra hjÊlp gjorde en forskel pÃ¥ en kold vinterdag – super dejligt, at du deler oplevelsen.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Vi er blevet de nye ejere af en ID7

Vi er blevet de nye ejere af en ID7, og det er gået helt glat med kÞbet. Både Mathias og muligvis en, der hed Simon, tog imod os, ved vores booking om en prÞvekÞrsel. De var venlig og nemme at kommunikere med. Mathias gav kompetent vejledning om muligheder for finansiering og var let tilgÊngelig for os i beslutningsprocessen og fleksibel omkring vores valg og Þnsker.
Ligeledes fik vi grundig og kompetent vejledning, da vi kom og hentede bilen i dag. Det er en oplevelse, jeg kun kan anbefale.

2026幎2月3日

Hej Merethe,

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi Þnsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil ID.7.

Vejledning i topklasse.

Vejledning i topklasse.

I forbindelse med anskaffelse af ny bil, gik vi efter anbefaling til Mathias Blauenfeldt BÌlow ved VW Valby. Mathias blev sat ind i vores behov for en ny bil. Vi havde allerede udset os to modeller ved VW, som vi skulle nÊrstudere i forbindelse med, at vi skulle privatlease.
Mathias fÞrte og vejledte os sikkert og professionelt igennem hele processen vedr. forskellene mellem modellerne samt udstyrsvarianterne og forskellene på de tekniske opsÊtninger på bilerne.
Mathias vejledte os godt igennem de Þkonomiske tal, der var forbundet med modellerne, Mathias var super til at opsÊtte tilbud med forskellige tilvalg, såsom vinterhjul - helårs dÊk / opbevaring / hjulskifte samt ekstra tilvalg på andre fÊlge og ydelser. OverkÞrte og underkÞrte kilometer i henhold til afslutningen af leasingperioden, var Mathias også skrap på at informere om.
Mathias var nÊrvÊrende ved vores to besÞg, Mathias var hurtigt på mailen, når vi spurgte til råds om forhold vi ikke havde fået uddybet tidligere i vores forlÞb.
Vi kan kun varmt anbefale Mathias Blauenfeldt BÌlow & VW Valby, når man er på udkig efter en ny bil.

Med venlig hilsen, og tak for en god oplevelse.
Camilla & Uffe

6 stjerner hvis det var muligt

2026幎1月24日

Hej Uffe,

Mange tak for jeres anmeldelse.

Det er fantastisk at lÊse, hvordan Mathias har fulgt jer hele vejen gennem processen med privatleasing.

At I oplever ham som både nÊrvÊrende, professionel, hurtig på mail og god til at forklare de ting, I havde behov for at få uddybet, er lige prÊcis den kundeoplevelse, vi Þnsker, at alle får. En sÊrlig stor tak for, at I varmt anbefaler både Mathias og VW Valby til andre.

20 min ventetid

Selv når man prÞver at komme igennem til forhandleren for at snakke med reservedel, så venter man i 20 min og er nummer 1 i kÞen i alle de 20 min. Er der andre der os er nummer 1 eller hvordan?

Lagde på da jeg også har et arbejde at tage mig af og ikke kan vente 100 år på, at medarbejderne gider at tage telefonen.

2026幎1月23日

Hej Ahmad,

Tak for din anmeldelse - det er naturligvis ikke den oplevelse vi Þnsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine oplysninger (navn, reg. nr. og tlf. nr) til kontooprettelser@semler.dk så opretter vi en sag og så vil forretningen kontakte dig efterfÞlgende.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility

Simon fandt den Þnskede bil

Simon skaffede den Þnskede bil
Vi blev hele tiden holdt ajour med leveringsdatoen
Vi er yderst tilfredse med salgsforlÞbet

2025幎12月17日

Hej JÞrgen,

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi Þnsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil!

Simon (og VW) er bare verdensklasse

Simon (og VW) er bare verdensklasse. Altid super god service, smil på lÊben, og godt humÞr. Kan kun anbefales ❀

2025幎12月19日

Hej Robert,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at hÞre at du har haft en god oplevelse hos os, hvor alt forlÞb prÊcis som det skulle, og vores medarbejdere leverede en fÞrsteklasses betjening.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Meget fin betjening

Vi fik den bestilte bil til tiden. Ved udleveringen fik vi den allerbedste behandling med venlig, afstemt, rolig og hjÊlpsom instruktion.

2025幎12月18日

Hej Vibeke,

Tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi Þnsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Volskswagen Valby

I just bought my first ever electic car from Volskswagen Valby and the experience was good throughout the whole process! from the initial contact to the day I picked up my car. I had great help from both Simon and Mathias. They were very patient and explained all the details. Thanks again and will definitely come back for my next car.

2025幎12月4日

Hi Yasmine,

Thank you for your review. We really appreciate it.

We're incredibly happy you had a great experience with us and that the process was smooth from start to finish.
Congratulations again on your new car!

Thank you for visiting us, and we look forward to seeing you again!

Kind regards and have a great day,

Volkswagen Valby – part of Semler Mobility

Terrible service from workshop

Terrible service from workshop. Took my car in over 2 weeks ago, they said they would have time to look at it. I call every day, but no-one answers and I get put through to a help desk who say they will follow up but nothing happens. I would have taken my car elsewhere if they had said they were busy. Still no car, it is coming up to Christmas and complete silence from them. Am so cross about this and will not buy another VW/Skoda again because of this.

2025幎12月9日

Hi Nicola,

Thank you for taking the time to share your experience.

We’re truly sorry to read about the lack of updates and the difficulty in getting in touch with our workshop. That is not the level of service or communication we want to deliver, and we fully understand your frustration.

If you would like us to investigate the case further and make sure you receive the information you’ve been missing, you’re very welcome to contact us at kontooprettelser@semler.dk, and we will ensure your inquiry is followed up properly.

Thank you again for bringing this to our attention.

Kind regards,
Volkswagen Valby – part of Semler Mobility

Fin service og proaktiv salgsmedarbejder

Fin service og proaktiv salgsmedarbejder

2025幎11月17日

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet fin service og en proaktiv salgsmedarbejder. Det betyder meget for os, at du fÞler dig godt hjulpet i processen, og vi står altid klar til at assistere dig igen, hvis du får brug for det fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Super god service

Super god service. Det hele gik som det skulle, og hurtigere end det burde! Ikke sidste gang vi handler her.

2025幎11月7日

Hej Benjamin,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at alt forlÞb som det skulle – og endda hurtigere end forventet. Det betyder meget for os, at du har lyst til at komme igen. Du er altid velkommen hos os!

Meget god service

Meget god service, så vi er meget tilfredse bilejere!

2025幎11月7日

Hej Ida,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service, og vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Volkswagen Valby – en del af Semler Mobility

Super professionel oplevelse ifm bilkÞb

Vi har lige kÞbt ny elbil hos VW Semler Valby og har oplevet virkelig god service gennem hele forlÞbet - lige fra fÞrste henvendelse med prÞvekÞrsel til selve kÞbet og instruktioner mv under afhentning af bilen. Alt dialog og alle mÞder har vÊret håndteret så professionelt. Og vi er meget glade for vores nye bil, som kÞrer som en drÞm :-) Tak for hjÊlpen med det hele Simon Moreau Mortensen.

2025幎10月10日

Hej Connie,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du har haft en super professionel oplevelse hos VW Semler Valby i forbindelse med dit bilkÞb. Vi vÊrdsÊtter, at du fremhÊver den gode service gennem hele processen – fra prÞvekÞrsel til afhentning og instruktion – samt den professionelle dialog med Simon Moreau Mortensen.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

Hej meget dårligt firma

Hej
Har haft hvor bil på vÊrksted
Den kunne starte men ikke så godt.
De sagde at det var dyser, de rense dem.
Virkede en dag så to det 5 min at startede.
Jeg klaget, de to tester på.
Og nu skulle der skiftes noget helt andet.
Bruger 5500kr på ingen ting.
De er ikke dygtige nok plat firma
To bilen hjem skiftet dyser til nye alt kÞre perfekt nu.
De lytter ikke til kunden. DÃ¥rlig service

2025幎10月8日

Hej Jarl,

Tak fordi du har delt din oplevelse.
Vi er kede af at hÞre, at du har haft et forlÞb, som ikke har levet op til dine forventninger, og at du står tilbage med en fÞlelse af, at problemet ikke blev lÞst tilfredsstillende. Det er naturligvis langt fra den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have.

Vi forstår din frustration og beklager, at du ikke fÞler dig hÞrt i processen. Hvis du Þnsker, at vi ser nÊrmere på sagen, er du meget velkommen til at sende en mail til kontooprettelser@semler.dk, så kontakter vi dig direkte.

Volkswagen Valby – en del af Semler Mobility

God oplevelse - endda med kaffe

Min mand og jeg har haft en super god oplevelse med vores fÞrste kÞb af elbil. Simon har rådgivet og svaret på alverdens spÞrgsmål fra vores side af.
Tak til Simon og teamet, og tak for kaffen.

2025幎10月10日

Hej Josefine,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med kÞbet af jeres fÞrste elbil, og at Simon har kunnet rÃ¥dgive og hjÊlpe jer undervejs med alle spÞrgsmÃ¥l. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres feedback – og det var sÃ¥ lidt med kaffen! vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

Smilende og hjalpsom

Hej
Jeg havde en dÃ¥rlig oplevelse sidst jeg var hos VW Valby. Jeg lavet ogsÃ¥ en anmeldelse pÃ¥ det. Bagefter jeg har tÊnkt alle de andre gange jeg har vÊret der har jeg altid fÃ¥et en meget hjÊlpsom og god behandling. Og det har jeg sÃ¥ ikke lavet anmeldelse pÃ¥. SÃ¥ det synes jeg i ikke skal snydes for. Det var en dame ved fronten der var meget hjÊlpsom smilende en anden gang var der en Herre ogsÃ¥ smilende og hjÊlpsom, sÃ¥ stor ros herfra. Trods den ene dÃ¥rlig oplevelse, sÃ¥ kommer jeg igen.🙂

2025幎10月9日

Hej Aqeel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og ikke mindst fordi du har taget dig tid til at dele din nye oplevelse med os.

Det betyder virkelig meget, at du har valgt at give os en ny chance, og at vores team denne gang har leveret den service og imÞdekommenhed, du som kunde skal kunne forvente.

Vi sÊtter stor pris på din tillid og glÊder os til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

God oplevelse

Venlig og imÞdekommende service, hurtig klargÞring af bil til overdragelse da den kom hjem.

2025幎7月23日

Hej,

Tak for den flotte anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover . Tager sig god tid til at forklare.

2025幎8月18日

Hej Jan,

Tak for den flotte anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Volkswagen Valby – en del af Semler Mobility

Tak for altid god service

Tak for altid god service, og hjÊlpsomhed.

2025幎7月24日

Hej Sussi,

Mange tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besÞget, hvor det glÊder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

DÃ¥rlig service

Min bil var til service (19. marts) mhp syn, hvorefter bilen kom fra vÊrkstedet med bremser der var rustne og skulle skiftes (ikke påtalt), irregulÊrt indstillede lygter (ikke påtalt).
FÞrst har jeg adskillige gange forsÞgt at ringe til VW Valby -uden held.
Ved min efterfÞlgende henvendelse til kundeservice (21. maj) kunne I ikke hjÊlpe mig, men rådede mig til at skrive direkte til VW Valbys mail. Det har jeg gjort d. 26. maj.
Min henvendelse var ikke anklagende på nogen måde, men jeg bade dem specificere emner på min regning, samt redegÞre for hvad 5+ service består af.

Jeg har efterfÞlgende måtte kontake kundeservice igen pga manglende respons fra VW.

Jeg har fÞrst nu hÞrt fra VW Valby, og jeg fÞler mig godt og grundigt ignoreret og meget lidt anerkendt som kunde. Det er simpelthen den dårligste service jeg lÊnge har oplevet.
Og nej, jeg kommer ikke igen.

2025幎3月19日

Hej Peter,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os – bÃ¥de omkring selve vÊrkstedsbesÞget og den efterfÞlgende kontakt. Jeg er meget ked af at hÞre om det utilfredsstillende forlÞb samt den manglende respons fra vores side, bÃ¥de pÃ¥ telefon og mail.

Vi beklager, at dine spÞrgsmål om regning og serviceforlÞb ikke er blevet besvaret rettidigt, og at du har måtte fÞlge op flere gang.

Vores kunder betyder alt for os, og vi strÊber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.