Vi kÞbte en ID.3 Neo (nyeste model) via Mathias hos Semler i Valby og det var en meget professionel service, vi oplevede: Vi fik lovet, at bilen vil vÊre klar i slutningen af juli, og det blev den ogs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For 6 uger siden bookede jeg tid hos VW Valby til dÊkskifte. DÊkskifte var aftalt til den 10/4, men pÃ¥ dagen var mine dÊk ikke ankommet fra dÊkhotellet. Der er nu gÃ¥et yderligere 24 dage uden at mine... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er overrasket over den ekstraordinÊre service og personlighed, som jeg oplevede ved at besÞge dem. I mit virke som hÃ¥ndvÊrker, sÃ¥ har jeg igennem anden forhandler kÞbt en Volkswagen, hvortil g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor ros til Kasper Skovgaard! Vi havde i en lÊngere periode vÊret pÃ¥ udkig efter ny bil, og i den forbindelse overvejet om vi skulle skifte den ene dieselbil ud med elbil. Efter lang tids kiggeri... ãã£ãšèŠã
Volkswagen Valby er autoriseret Volkswagen forhandler- og servicepartner. Vi sÊlger og servicere Volkswagen til en lang rÊkke kunder i KÞbenhavn. Vi er 19 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal vÊre yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gÞre alt for at du også oplever dette.
Spontinisvej 5, 2450, Valby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Min nÞgle til ID Buzz lÞb tÞr for batteri. Fik hjÊlp i salgsafdelingen (kort fÞr lukketid). Med nyt batteri i nÞglen kunne jeg gå retur til min bil og låse op.
Super dejlig service pÃ¥ en kold vinter dagâïžâïž Tak

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Vi er blevet de nye ejere af en ID7, og det er gået helt glat med kÞbet. Både Mathias og muligvis en, der hed Simon, tog imod os, ved vores booking om en prÞvekÞrsel. De var venlig og nemme at kommunikere med. Mathias gav kompetent vejledning om muligheder for finansiering og var let tilgÊngelig for os i beslutningsprocessen og fleksibel omkring vores valg og Þnsker.
Ligeledes fik vi grundig og kompetent vejledning, da vi kom og hentede bilen i dag. Det er en oplevelse, jeg kun kan anbefale.

Vejledning i topklasse.
I forbindelse med anskaffelse af ny bil, gik vi efter anbefaling til Mathias Blauenfeldt BÌlow ved VW Valby. Mathias blev sat ind i vores behov for en ny bil. Vi havde allerede udset os to modeller ved VW, som vi skulle nÊrstudere i forbindelse med, at vi skulle privatlease.
Mathias fÞrte og vejledte os sikkert og professionelt igennem hele processen vedr. forskellene mellem modellerne samt udstyrsvarianterne og forskellene på de tekniske opsÊtninger på bilerne.
Mathias vejledte os godt igennem de Þkonomiske tal, der var forbundet med modellerne, Mathias var super til at opsÊtte tilbud med forskellige tilvalg, såsom vinterhjul - helårs dÊk / opbevaring / hjulskifte samt ekstra tilvalg på andre fÊlge og ydelser. OverkÞrte og underkÞrte kilometer i henhold til afslutningen af leasingperioden, var Mathias også skrap på at informere om.
Mathias var nÊrvÊrende ved vores to besÞg, Mathias var hurtigt på mailen, når vi spurgte til råds om forhold vi ikke havde fået uddybet tidligere i vores forlÞb.
Vi kan kun varmt anbefale Mathias Blauenfeldt BÌlow & VW Valby, når man er på udkig efter en ny bil.
Med venlig hilsen, og tak for en god oplevelse.
Camilla & Uffe
6 stjerner hvis det var muligt

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Selv når man prÞver at komme igennem til forhandleren for at snakke med reservedel, så venter man i 20 min og er nummer 1 i kÞen i alle de 20 min. Er der andre der os er nummer 1 eller hvordan?
Lagde på da jeg også har et arbejde at tage mig af og ikke kan vente 100 år på, at medarbejderne gider at tage telefonen.

Simon skaffede den Þnskede bil
Vi blev hele tiden holdt ajour med leveringsdatoen
Vi er yderst tilfredse med salgsforlÞbet

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Simon (og VW) er bare verdensklasse. Altid super god service, smil pÃ¥ lÊben, og godt humÞr. Kan kun anbefales â€ïž

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Vi fik den bestilte bil til tiden. Ved udleveringen fik vi den allerbedste behandling med venlig, afstemt, rolig og hjÊlpsom instruktion.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
I just bought my first ever electic car from Volskswagen Valby and the experience was good throughout the whole process! from the initial contact to the day I picked up my car. I had great help from both Simon and Mathias. They were very patient and explained all the details. Thanks again and will definitely come back for my next car.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Terrible service from workshop. Took my car in over 2 weeks ago, they said they would have time to look at it. I call every day, but no-one answers and I get put through to a help desk who say they will follow up but nothing happens. I would have taken my car elsewhere if they had said they were busy. Still no car, it is coming up to Christmas and complete silence from them. Am so cross about this and will not buy another VW/Skoda again because of this.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Fin service og proaktiv salgsmedarbejder

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Super god service. Det hele gik som det skulle, og hurtigere end det burde! Ikke sidste gang vi handler her.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Meget god service, så vi er meget tilfredse bilejere!

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Vi har lige kÞbt ny elbil hos VW Semler Valby og har oplevet virkelig god service gennem hele forlÞbet - lige fra fÞrste henvendelse med prÞvekÞrsel til selve kÞbet og instruktioner mv under afhentning af bilen. Alt dialog og alle mÞder har vÊret håndteret så professionelt. Og vi er meget glade for vores nye bil, som kÞrer som en drÞm :-) Tak for hjÊlpen med det hele Simon Moreau Mortensen.

Hej
Har haft hvor bil på vÊrksted
Den kunne starte men ikke så godt.
De sagde at det var dyser, de rense dem.
Virkede en dag så to det 5 min at startede.
Jeg klaget, de to tester på.
Og nu skulle der skiftes noget helt andet.
Bruger 5500kr på ingen ting.
De er ikke dygtige nok plat firma
To bilen hjem skiftet dyser til nye alt kÞre perfekt nu.
De lytter ikke til kunden. DÃ¥rlig service

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Min mand og jeg har haft en super god oplevelse med vores fÞrste kÞb af elbil. Simon har rådgivet og svaret på alverdens spÞrgsmål fra vores side af.
Tak til Simon og teamet, og tak for kaffen.

Hej
Jeg havde en dÃ¥rlig oplevelse sidst jeg var hos VW Valby. Jeg lavet ogsÃ¥ en anmeldelse pÃ¥ det. Bagefter jeg har tÊnkt alle de andre gange jeg har vÊret der har jeg altid fÃ¥et en meget hjÊlpsom og god behandling. Og det har jeg sÃ¥ ikke lavet anmeldelse pÃ¥. SÃ¥ det synes jeg i ikke skal snydes for. Det var en dame ved fronten der var meget hjÊlpsom smilende en anden gang var der en Herre ogsÃ¥ smilende og hjÊlpsom, sÃ¥ stor ros herfra. Trods den ene dÃ¥rlig oplevelse, sÃ¥ kommer jeg igen.ð

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Venlig og imÞdekommende service, hurtig klargÞring af bil til overdragelse da den kom hjem.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Holder hvad de lover . Tager sig god tid til at forklare.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Tak for altid god service, og hjÊlpsomhed.

Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility ããã®åç
Min bil var til service (19. marts) mhp syn, hvorefter bilen kom fra vÊrkstedet med bremser der var rustne og skulle skiftes (ikke påtalt), irregulÊrt indstillede lygter (ikke påtalt).
FÞrst har jeg adskillige gange forsÞgt at ringe til VW Valby -uden held.
Ved min efterfÞlgende henvendelse til kundeservice (21. maj) kunne I ikke hjÊlpe mig, men rådede mig til at skrive direkte til VW Valbys mail. Det har jeg gjort d. 26. maj.
Min henvendelse var ikke anklagende på nogen måde, men jeg bade dem specificere emner på min regning, samt redegÞre for hvad 5+ service består af.
Jeg har efterfÞlgende måtte kontake kundeservice igen pga manglende respons fra VW.
Jeg har fÞrst nu hÞrt fra VW Valby, og jeg fÞler mig godt og grundigt ignoreret og meget lidt anerkendt som kunde. Det er simpelthen den dårligste service jeg lÊnge har oplevet.
Og nej, jeg kommer ikke igen.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã