レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Eergisteren gebeld voor verstopping , klachten binnen 3 dagen opgelost, vakkundig gemaakt, dus geen prutswerk maar gelijk alles vernieuwd, Kosten Geen !!! Garantie uiteraard zij Wim. Gezel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Door wortelgroei in en rond een riool van gresbuizen liep het systeem over na aanhoudende regenval. Wim (jr en sr) inspecteerden en adviseerden op basis van ervaring en kennis. Het hele systeem werd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I.v.m. slecht doorlopende afvoer in de keuken op zoek gegaan naar een loodgieter in de regio Leiden: geen tijd, geen mensen of niet bereikbaar of niet reageren was het resultaat. Gelukkig vond ik VW R... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben tevreden over de snelheid waarop er gereageerd werd op ons telefoontje. Daarna zijn we vakkundig geholpen. Ook de buren waren tevreden nadat na de werkzaamheden hun deel van de poort keurig wa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 配管工

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Weekend

En natuurlijk gebeurt zoiets altijd in het weekend! Maar gelukkig konden de manmen van VW Rioolservice de rioolverstopping oplossen. Vakkundig, vriendelijk en harde werkers. Ook nog even de regenton aangesloten en de puntjes op de i gezet. Aanrader!

2025幎6月9日
5぀星のうち5の評䟡

Snel contact en goede service!

Op 2e pinksterdag contact gehad met Wim over een ‘vermoedelijke’ verstopping die alleen even doorgespoten hoefde te worden. Dezelfde dag kon hij nog langskomen. Na inspectie bleek er geen kleine verstopping te zijn, maar een serieuze breuk in de rioolbuis onder de woning. De volgende dag stonden ze om 8:00 uur op de stoep om alles te repareren/te vervangen. Dat is gelukt!
Super blij met de snelle service en het prettige contact!

2025幎6月10日

VW Rioolservice ingeschakeld via
werkspot

VW Rioolservice ingeschakeld via Werkspot en dat is uitstekend bevallen. Ze reageerden snel, waren vlot ter plaatse en hebben het probleem vakkundig én vriendelijk opgelost. Prettige en duidelijke communicatie, alles netjes achtergelaten. Zeer professioneel, behulpzaam en betrouwbaar – een echte aanrader!

2025幎5月28日

VW Klus en Onderhoudsbedrijf heeft ons geholpen met een verza

VW Klus en Onderhoudsbedrijf heeft fantastisch werk geleverd. Ze stoppen niet voordat het probleem écht is opgelost, wat tegenwoordig zeldzaam is. De heren zijn vriendelijk, professioneel en denken goed mee. De communicatie verliep soepel en afspraken werden netjes nagekomen.
Ik ben zeer tevreden over hun service en raad ze dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en kundig kluswerk!

2025幎4月29日

Verstopping tandartspraktijk

Wij hadden een grote verstopping in onze tandartspraktijk en Wim was meteen bereid om dit in het weekend voor ons op te lossen met een heel team. Harde werkers, zeer betrouwbaar en snel. Alles doet het weer en ziet er top uit. Zou Wim zeker aanraden!

2025幎5月4日

Prima service, snelle uitvoering

Wim heeft heel snel gereageerd toen ik een kapotte rioolbuis had. Hij is meteen gekomen voor een inspectie en de offerte volde meteen. Hij was ook onmiddellijk beschikbaar om de reparatie uit te voeren, wat een hele geruststelling is als je een dringend probleem hebt. De werken zijn goed uitgevoerd en je kan op hem rekenen als er achteraf nog wat nazorg nodig is. Ook wat prijs betreft, geen verassing, zoals afgesproken.

2025幎4月30日

Vakkundig en snelle service

Wij zijn heel tevreden met de service die Wim heeft geleverd. Hij nam in eerste instantie snel contact op met ons. Op de dag dat hij zou komen, gaf hij ook regelmatig updates over hoelang het zou duren tot hij bij ons zou zijn. Eenmaal bij ons, kwam hij al snel met de oplossing voor ons probleem en was hij ook in staat om het gelijk uit te voeren. Naast het uitvoeren van de handelingen, heeft hij ons (nieuwelingen in ons eerste huis) ook het een en ander bijgeleerd over handelingen die we zelf kunnen uitvoeren om alles optimaal schoon te houden. Al met al raden wij VE rioolservice zeker aan :).

2025幎4月30日

Supergoed

Supergoed! De 3 mannen hebben heel hard gewerkt. Motto: we maken het werk af! En dat deden ze. Ook toen het meer werd dan eerst ingeschat. Aanbeveling voor dit bedrijf zou ik zeggen.
Ze zijn de eerste keer zeer snel komen kijken wat de werkzaamheden waren en binnen een week gerepareerd (volledige riool!)
Daarbij bleven ze vrolijk ondanks dat het veel werk was en behoorlijke tijd vergde. Er werd me steeds verteld wat ze zagen en tegenkwamen, hoe ze het gingen oplossen. En ik heb nog wat goede tips gekregen. Prima ervaring met dit bedrijf.

2025幎4月23日
5぀星のうち5の評䟡

Mocht je een probleem hebben met de riolering

Mocht je een probleem hebben met de riolering van je woning dan kan ik je dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. Ze maken op korte termijn een afspraak en kunnen dan meteen tot herstel overgaan. Er wordt duidelijk verteld wat ze precies gaan doen en spreken vooraf een prijs af die zeer redelijk is. Goede communicatie en leveren uitstekend werk. Top bedrijf!

2025幎4月19日

Super service!

Ondanks dat de situatie veel erger was dan verwacht, bleven de mannen doorgaan tot het probleem klaar was. Omdat het een verborgen gebrek was, hebben zij ook geholpen met het documenteren om de schade te kunnen verhalen. Top!

2025幎4月17日

Een 10 met een griffel!

Thuis een zeer hardnekkige verstopping in de keuken gehad. Gebeld met Wim van VW Rioolservice. Na mij geduldig te hebben aangehoord hebben wij een afspraak gemaakt voor 2 uurtjes later op de dag. Net voor de afspraak belde hij keurig op dat hij iets verlaat was. Eenmaal aangekomen zich netjes voorgesteld en verteld wat hij ging doen. Tijdens het proces keurig stap voor stap uitgelegd wat er aan de hand was en hoe hij dit zou oplossen. Nadat hij de verstopping had verholpen heeft hij alle rommel die ik zelf in het weekend had gemaakt voor mij opgeruimd, alles schoongeveegd en geholpen om de kasjes weer terug te zetten. Wim is professioneel, kundig, vriendelijk en service gericht! Een 10 met een griffel!

2025幎4月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス