Eergisteren gebeld voor verstopping , klachten binnen 3 dagen opgelost, vakkundig gemaakt, dus geen prutswerk maar gelijk alles vernieuwd, Kosten Geen !!! Garantie uiteraard zij Wim. Gezel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Door wortelgroei in en rond een riool van gresbuizen liep het systeem over na aanhoudende regenval. Wim (jr en sr) inspecteerden en adviseerden op basis van ervaring en kennis. Het hele systeem werd... ãã£ãšèŠã
I.v.m. slecht doorlopende afvoer in de keuken op zoek gegaan naar een loodgieter in de regio Leiden: geen tijd, geen mensen of niet bereikbaar of niet reageren was het resultaat. Gelukkig vond ik VW R... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben tevreden over de snelheid waarop er gereageerd werd op ons telefoontje. Daarna zijn we vakkundig geholpen. Ook de buren waren tevreden nadat na de werkzaamheden hun deel van de poort keurig wa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Van spoedklus tot grondige oplossing
VW Rioolservice heeft ons goed geholpen bij een acute lekkage. Wat eerst een eenvoudige (spoed)reparatie leek, bleek een groter , letterlijk onderliggende probleem te hebben: verzakte en verstopte oude rioleringsbuizen onder en voor het huis. Na een grondige inspectie heeft een vierkoppig team â Wim, Peter, Tony en Mike â deze vervangen. De afvoer onder de keuken werkt nu goed, en zelfs de gootsteen in de schuur, die sinds onze verhuizing nooit functioneerde, doet het eindelijk. Eerdere ontstoppingspogingen hadden hier geen oplossing voor. Daarnaast is de elektra rond het keukeneiland verlegd om een fout van onze keukenmonteur te herstellen.Ze werkten zorgvuldig, lieten geen rommel achter en gingen netjes te werk. Bovendien zijn ze zeer beleefd, vrolijk , attent en maakten het hele proces aangenaam.
Top bedrijf!!
Top bedrijf!!
Zeer snelle reactie en start van de werkzaamheden. De jongens gaan door tot het opgelost is voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.
Ze laten het netjes achter en hebben zelfs de gemeente gebeld wegens de slechte staat van het riool.
Ik kan ze zeker aanbevelen.
Top bedrijf en toffe gozers kan niksâŠ
Top bedrijf en toffe gozers kan niks anders zeggen dan goeie service. Dankjewel
Monteurs leveren goed werk
Monteurs leveren goed werk en gaan niet eerder weg voordat alles opgelost en opgeruimd is. Ook wordt er 1 jaar garantie gegeven op de uitgevoerde werkzaamheden en de factuur mocht achteraf betaald worden. Kortom, een vertrouwd adres.
Top service
Gootsteen verstopping vakkundig verholpen.
Goede service, en de heren werken heel netjes.
Bodem isolatie en vervangen riool
EPS Isolatieparels in de kruipruimte onder het huis (heel fijn, zeker in combinatie met vloerverwarming) en het vervangen van het riool.
Fijne mensen en goed, betrouwbaar werk.
Top service
Wim is een man van zijn woord, dat is werderom gebleken! Ook de service tijdens de garantieperiode is top! Hij gaat niet weg tot dat hij 100% tevreden is over de geklaarde klus. Een dikke dikke aanrader!
Uitstekende service
Na eerste contact m.b.t. verstopping riool een snelle reactie en i.v.m. spoedeisend karakter de volgende dag gestart. Ze gaan door tot alles naar tevredenheid is opgelost. Letterlijk tot na middernacht! Prima service. Geen ervaring met after service/garantie. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Beste klanten
Beste klanten, de kracht van deze bedrijf begint bij afspraken, en diagnose . Zelfs na 00.00 zÃjn ze nog bezig op nette mannier zijn werk af te maken. Complimenten!!
Kortom deze bedrijf is kundig in zijn vak, dat merk je ook.
Prima uitleg, en service.
Wim, ga zo door enorm bedankt voor je service.
S.Sewlal.
Aanrader
Heel snel verstopping verholpen met de juiste apparaten! Makelijk te betalen en geen verborgen kosten! Recht voor zn raap!
Job well done!
Beleefde heren die ons snel en vakkundig hebben geholpen! Voor we het wisten was de klus geklaard en we zijn zeer tevreden met het eindproduct. Regelmatig nam meneer contact op om te vragen of alles naar wens was. Alle verbeterpunten waren opgepakt door de heren en werden bij oplevering nabesproken. Kosten waren iets hoger uitgevallen, maar gezien de kwaliteit van het werk en service hadden we het er wel voor over. Bedankt!
Zeer betrouwbare partij en superâŠ
Zeer betrouwbare partij en super kundig! Vriendelijk en beleefd ook. Communicatie verliep ook erg soepel. Jaren '30 woning hebben wij en de riolering moest ipv op de andere rijtjeshuizen zoals vroeger, op de straat-/gemeente riolering aangesloten worden. Hebben zij geweldig gedaan!
Snelle reactie en komt afspraken na. Vriendelijke en beleefde medewerkers. Probleem goed verholpen tegen een nette prijs.
Ik geef een dikke 10.
Ik geef een dikke 10, euh dat kan niet. Dan wel de 5 sterren. Top gedaan en snel. Redelijke prijs ook, geen woeker prijzen zoals je wel is hoort. Kortom goed werk geleverd voor een eerlijke prijs. Thanks.
Ooh vergeet ik bijna. Een jaar garantie .....
Vanwege riool problemen contactâŠ
Vanwege riool problemen contact opgenomen met VW Rioolservice. Zijn langs geweest voor inspectie en hebben geconstateerd dat er water in het riool bleef staan vanwege verzakking. De inspectie koste wel geld maar als ze de opdracht kregen zouden ze het bedrag verrekenen. Uiteraard heb ik hier gebruik van gemaakt. Ze zijn een dag bezig geweest, eerst aan aan de buitenkant van het huis gekeken maar daar zat het probleem niet, maar aan de binnenkant. De kosten welke ze hebben gemaakt voor het uitgraven aan de buitenkant hebben ze NIET in rekening gebracht. Hebben het riool weer in orde gemaakt (en foto's doorgestuurd) en alles netjes opgeruimd. Zelfs de stofzuiger werd erbij gehaald. Constant ook contact gehad met wat ze gingen doen. Echt wel een aanrader. Achteraf hebben ze alles weer netjes achtergelaten. Zo zie je er niet veel meer. Misschien één heel klein minpuntje. Als ze afspreken om op een bepaalde tijd te komen, komen ze iets later, maar dat vind ik geen probleem in deze. Ze maken het netjes af en gaan niet weg. Harde werkers. Tot slot geven ze ook nog 1 jaar garantie op de verrichte werkzaamheden
In eerste instantie goed geholpen
In eerste instantie goed geholpen, maar toen er daarna nog iets moest gebeuren, kwam die gewoon niet meer langs. Wel heel veel afspraken ingepland waarbij die elke keer niet kwam opdagen. Kan een keer gebeuren, maar niet elke keer. Uiteindelijk hoefde ik hun hulp niet meer. Hun garantie is zo ook weinig waard.
Goed en Grondig
Kwam snel, stuk van de afvoer meteen vervangen en loopt nu als een trein.
Deze toppers hebben ons enorm geholpenâŠ
Deze toppers hebben ons enorm geholpen nog wel op een zaterdagavond met een kapotte riolering respect voor deze mannen en als service ook nog me keuken geplopt
En 1 jaar garantie gegeven
Denkt mee aan een goede oplossing
Denkt mee aan een goede oplossing, vakkundig werk top.
Vervangen riool
Het riool is bij ons vervangen. Reageert snel en geeft goed advies. Je wordt meegenomen in alle stappen en legt goed uit wat er moet gebeuren. Kreeg zelfs filmpjes (in kruipruimte gemaakt) van wat er gedaan is. Kon op korte termijn komen en fijne communicatie. Betrouwbaar, vriendelijk, professioneel en kwaliteit. Een aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ