Wagnerfashion レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Bolaget kunde inte tala om vem som var leverantör i Sverige. Det skickades med GLS och levererades med Schenker. Det gav mig problem dÃ¥ ingen visste var paketet var. Tog lÃ¥ng tid att fÃ¥ ut paketet. W... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Customer service was very helpful when I had issues picking up parcel due to surgey. Product is of great quality and packaging well done.

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill helst se varan i affÀren innan jag köper den. I detta fall sÃ¥g jag pÃ¥ nÀtet det jag ville ha. Inte sÃ¥ van med att handla sÃ¥. Gjorde nÃ¥got galet, vilket blev att jag bestÀllde 2 istÀllet för e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KlÀder av bra kvalitet, ser snygga ut, saker och ting ser bra ut under lÃ¥ng tid nÀr de bÀrs. Vi köper skjortor, T-shirts, tröjor, kappor till min man i den hÀr butiken. Det senaste köpet gjordes pÃ¥ nÀ... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店

圓該䌁業による蚘述

Stort utbud av herrklÀder på Wagner.dk. Fri frakt v/ 499kr. 1-2 dagars leverans och fri retur.

優良

Trevliga och hjÀlpsamma

2025幎2月13日

Hej Walid,

Tack för din recension.

Vi Àr verkligen glada att du tycker det.

Med vÀnliga hÀlsningar

Bra kvalité

Snabbare leverans Àn vad som angavs som preliminÀrtid (2 dagar). Bra kvalité på de varor som levererades.

2025幎2月11日

Hej Daniel

Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.

Det glÊder os, at både vores produkter og levering har opfyldt dine forventninger. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen fremover.

Med venlig hilsen,

5぀星のうち5の評䟡

Kvalitet och snabb leverans :-)

Kvalitet och snabb leverans.

2025幎2月3日

Hej Caroline

Vi sÊtter stor pris på din anmeldelse.

Med venlig hilsen,

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans ock bra pris dock delade

Snabb leverans och bra pris dock delade dragkedjan sig på den ena jackan men det verkar som att det rÀckte att trycka ihop slÀden eller löparen som jag också hört att den kallas för att den skulle hålla ihop ordentligt.

2025幎2月10日

Hej Benny,

Tack för din recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både vår leveranstid och priser. Vi beklagar dock att det var ett problem med dragkedjan på den ena jackan, men det Àr bra att höra att du hittade en lösning. Jag skickar vidare din feedback till vårt lager.

Med vÀnlig hÀlsning
Ida

5぀星のうち1の評䟡

Jag skulle göra en retur men fick ingen

Jag skulle göra en retur men fick ingen kvitto på det att jag har gjort det sedan har jag försökt kontakta er 3 gånger men ingen svarade sÀmsta affÀren som jag nånsin har handlat på

2025幎2月9日

Hej Dimitar,

Tack för din recension.

Ett kvitto på inlÀmning av din returförsÀndelse Àr paketshopens ansvar och skyldighet, tyvÀrr Àr det inte något vi kan tillhandahålla hÀrifrån.

Vi har inga förfrågningar angående din bestÀllning registrerade i vårt system, vi får vår kundtjÀnst att kontakta dig.

Med vÀnlig hÀlsning.
Wagner Fashion

Helt ok godkÀnd

2025幎1月29日

Hej

Vi Àr verkligen glada att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen i framtiden.

Snabb och problemfri leverans

Snabb och problemfri leverans. Schyssta produkter som överensstÀmmer med bilderna på hemsidan!

2025幎2月5日

Hej Joakim,

Tack för din recension.

Vi Àr glada att våra produkter och leverans har levt upp till dina förvÀntningar. Vi ser fram emot att få betjÀna dig igen i framtiden.

Med vÀnlig hÀlsning,
Simon

Enda negativt Àr att storlekarna XL Àr

Enda negativt Àr att storlekarna XL Àr olika

2025幎2月4日

Hej

Vi Àr glada att du har haft en övergripande bra upplevelse hos oss. Vi beklagar sjÀlvklart om du har upplevt olika storlekar. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst om du behöver hjÀlp.

5぀星のうち5の評䟡

Bra snabb leverans och rimliga priser

Bra snabb leverans och rimliga priser till bra kvalitet på klÀderna.

2025幎2月4日

Hej Dennis,

Stort tack för din recension.

Vi Àr glada att du Àr nöjd med leveranstiden för din bestÀllning. Dina berömmande ord har nu vidarebefordrats till vårt lager.

Med vÀnlig hÀlsning,
Simon

Service och kvalitet på varor

Service och kvalitet på varor

2025幎2月1日

Hej Anton,

Tusen tack för de fem stjÀrnorna! Vi Àr glada att höra att du har haft en bra upplevelse i samband med ditt köp hos oss.

Ida

Bra klÀder

Bra klÀder, snabb leverans. Riktigt bra kvalitet.

2025幎1月19日

Hej Patrik,

Vi uppskattar verkligen din recension.

Det glÀder oss att både våra produkter och leveransen har motsvarat dina förvÀntningar. Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen i framtiden.

Snygga och sköna klÀder!

2025幎1月19日

Hej Anders,

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med din vara. Vi hoppas att du får mycket glÀdje av ditt köp. Vi ser fram emot att få hjÀlpa dig igen i framtiden!

De bÀsta hÀlsningar,

Good service

Good service

2025幎1月6日

Hello Jeremy,

Thank you very much for your feedback! We are happy to hear that you had a great experience with our service.

Best regards,

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

2025幎1月5日

Hej Kim,

Tack för din recension.

Vi Àr jÀtteglada att du tycker så.

Alltid bra service & klockrena

Alltid bra service & klockrena leveranser!

2025幎1月12日

Hej Marius,

Tack för din recension.

Vi Àr glada att du haft en positiv upplevelse och att vi lever upp till dina förvÀntningar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。