Website is great. They have an amazing variety of wallpapers available and also at cheaper price than other websites. They sell matching paint colors as well so you can buy the whole package. Ordering... もっと見る
企業が回答しました
Erg blij met het behang wat nergens meer te verkrijgen was, uiteindelijk bij Wallpassion alsnog gevonden. Levering duurde wel even, maar dan heb je ook wat 😉
企業が回答しました
Reageren erg snel. Staan je vriendelijk te woord. Ik had het behang ergens anders goedkoper gezien. Na dit te hebben gecommuniceerd kreeg ik zonder twijfel het verschil op mijn rekening gestort. En mo... もっと見る
企業が回答しました
Betaald voor spoedlevering maar tot op heden niks ontvangen Op basis van het gegeven antwoord: de stelling 2-4 werkdagen klopt niet, er staat dat de express bezorging binnen 1-2 werkdagen wordt g... もっと見る
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nou ik heb geen idee want ik heb nog niets ontvangen maar wel al betaald , beetje jammer dit

Wallpassion からの回答
Aangezien ik nog 1 rol behang te weinig had, die had besteld, maar geen batch nummer. Ik kreeg batch nr,maar de andere rol was al verstuurd. Toen is zonder problemen een rol met de juiste batch nr verstuurd en mocht ik andere zonder kosten retour sturen. Elk mailtje met een vraag wordt keurig beantwoord
Prachtig behang . We zijn heel tevreden . Levering liet iets op zich wachten maar kwam toch ruim op tijd.
Eerste levering netjes op tijd.
Ik dacht net te kort te hebben dus nieuwe bestelling geplaatst. Halve dag later bleek het toch genoeg.
Bestelling zonder problemen kunnen annuleren.
Outlet behang gekocht, goede kwaliteit voor een kleine prijs. Levering was prima, en de communicatie duidelijk.
Ga hier zeker nog meer bestellen!
Aanrader hoor!
Kwalitatief heel mooi behang voor een fantastische prijs. De levertijd was wel wat langer maar het scheelde me 50€ per rol dus dat was het wachten wel waard.
Eerst een bestelling geplaatst die kwam netjes binnen. Vervolgens nog 2 rollen van dezelfde behang besteld omdat ik nog een andere muur met het behang wilde doen. Behangrollen zijn toen niet verzonden kan gebeuren als je er overheen kijkt. Vervolgens werd er beloofd de rollen zo snel mogelijk te verzenden dat was op zaterdag, waarna op woensdag de rollen nogsteeds niet verzonden zijn. Ik denk niet dat ik de overige rollen nog ga ontvangen.
Ik heb de rollen op 24 December besteld en op 7 januari nog steeds niks ontvangen.

Wallpassion からの回答
+Goede indruk online van duurzaamheid, hoe behang eruit ziet.
- Dag voor bezorging al verzoek om beoordeling. DHL is prima, waarom advies voor betaald bezorgen?
Product is goed. Systeem van levertijd is waardeloos. Extra betalen voor korte levertijd en dan dan het nog 4-6 dagen.

Wallpassion からの回答
Het fotobehang is van goede kwaliteit en super makkelijk te plakken, mits de ondergrond natuurlijk vlak is. Het is makkelijk op maat te maken en het uitlijnen van de verschillende stroken behang gaat ook goed. De naden zijn bijna niet meer zichtbaar! Het lijmpoeder wat ik erbij bestelde is makkelijk te gebruiken, het verbaasde me hoeveel lijm je ermee kunt maken. De levering was daarnaast snel. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Netjes verpakt en binnen de afgesproken termijn geleverd.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。