Christian spillede pÃ¥ Omsorgscenter NordhÞj den 14.1.26 til NytÃ¥rskur. Meget fin eftermiddag, Christian spiller dejligt, bÃ¥de solo og til fÊllessang. Han er meget nem at samarbejde med ang. program... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin musik og passende underholdning.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Christian spillede pÃ¥ flygel til vores sÞlvbryllup. Han leverede helt fantastisk musik under middagen og han sang et par sange - bl.a Malaga af Thomas Helmig - flere af gÊsterne sagde, at han gjorde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Christian leverede klaverspil til vores vielse d. 14 juni 2025. En absolut gennemfÞrt performance, der skabte de perfekte rammer om vores udendÞrs vielse. Christian var i forlÞbet nem at fÃ¥ fat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wandel Music tilbyder musik af hÞj kvalitet til dit arrangement... Her kan du bl.a. booke Hyggepianist, Band eller Sanger. Der er garanti for en god musikalsk oplevelse med rutinerede musikere/sangere og der er samtidig styr på alt det praktiske... Wandel Music drives af Christian Wandel, der har 25 års erfaring med at levere musik til bryllup, sÞlvbryllup, guldbryllup, konfirmation, reception, fÞdselsdag, julefrokost m.m. Christian kan bl.a. bookes som pianist til at spille afdÊmpet dinnermusik på klaver, som sanger til et musikalsk indslag med sang og med et super velspillende band til at spille op til dans... Wandel Music tilbyder også Pianist/akkompagnatÞr og sanger til vielse, dimission, årsafslutning, indstiftelse, bisÊttelse og begravelse og har også erfaring med at sammensÊtte musikprogram ud fra Þnsker og behov... Gospelkoncert/indslag eller workshop Christian Wandel underviser til daglig i gospel, og tager jÊvnligt ud og optrÊder til gospelkoncerter og varetager gospelworkshops/teambuilding for virksomheder og foreninger... God musik fortjener god lyd! Vi har altid for Þre at levere ikke blot god og velspillet musik, men også sÞrge for at lyden blir perfekt til ethvert arrangement og medbringer derfor altid professionelt high-end lydudstyr og tilpasser lyden til det lokale den vÊre i... Wandel Music har base på SjÊlland, men leverer også musik til arrangementer i resten af landet.
LÊrkevÊnget 28, Ejby , 4623, Lille Skensved, ãã³ããŒã¯
Christian spillede på Omsorgscenter NordhÞj den 14.1.26 til Nytårskur.
Meget fin eftermiddag, Christian spiller dejligt, både solo og til fÊllessang. Han er meget nem at samarbejde med ang. program og så undervejs i arrangementet. Han kan nemt improvisere så man fÞler at tingene lykkes.
De bedste anbefalinger herfra.
Lisa Nielsen - PÊdagog.

Wandel Music ããã®åç
Christian underholdt under middagen til min 70 Ã¥rs fÞdselsdagsfest som hyggepianist pÃ¥ fremragende vis: sÊrdeles dygtigt flygelspil, alsidigt og afstemt til gÊsterne. Toppen var hans âminikoncertâ med sang, hvor ogsÃ¥ hans store stemme rÞrte os alle i dybet. Christian er endvidere en meget sympatisk, fleksibel og hjÊlpsom person ðð.

Wandel Music ããã®åç
Vi havde fornÞjelsen af, at have Christian med hele dagen til vores bryllup i weekenden.
Han sang i kirken, spillede derefter klaver under middagen og til sidst som en del af 3-mands band, som fyrede op for festen. Det var en fornÞjelse! Og virkelig alle pengene vÊrd. Christian synger så godt og gÊsterne har efterfÞlgende rost ham til skyerne.
Vi er så glade for at vi valgte denne lÞsning til vores bryllup og vil uden tvivl anbefale ham til alle!

Wandel Music ããã®åç
Christian spillede på flygel til vores sÞlvbryllup. Han leverede helt fantastisk musik under middagen og han sang et par sange - bl.a Malaga af Thomas Helmig - flere af gÊsterne sagde, at han gjorde det bedre end Thomas Helmig.
Under velkomstdrink blev han akkompagneret af en saxofonist - det var en fantastisk start på festen.
KÊmpe roser herfra.

Wandel Music ããã®åç
Selv da vejret tvang os til at flytte vielsen fra haven til kirken få timer fÞr, håndterede Christian Êndringen fuldstÊndig professionelt, roligt og med en masse overskud.
Til reception og middag leverede han et bredt og smukt repertoire, og under middagen kunne gÊsterne koble sange relateret til deres taler op til hans anlÊg. Han var eminent til at fornemme stemningen i rummet og spille med på den.
Som prikken over iâet sang han endda en duet med en af vores gÊster (Island in the Stream), og hans sang var lige sÃ¥ imponerende som hans spil. Vi endte med at forlÊnge hans tid, fordi vi simpelthen ikke kunne fÃ¥ nok.
Vi kan VARMT anbefale Christian Wandel â han leverede langt over vores forventninger og var en uvurderlig del af vores store dagâ¥ïž Vi havde fornÞjelsen af at have Christian Wandel som pianist til vores bryllup d. 5. juli 2025, hvor han spillede til bÃ¥de vielse, reception og middag â og han gjorde det helt exceptionelt! Han skabte en eventyrlig ramme for dagen, og hans spil lÞftede virkelig stemningen til noget helt sÊrligt.
Selv da vejret tvang os til at flytte vielsen fra haven til kirken fÃ¥ timer fÞr, hÃ¥ndterede Christian Êndringen fuldstÊndig professionelt, roligt og med overskud. Til vielsen havde han arrangeret en smuk indgangsmedley med Canon in D og All You Need is Love, og til udgangen spillede han Donât Stop Believinâ. Det var bÃ¥de unikt, rÞrende og energifyldt â hans entusiasme for piano skinnede virkelig igennem og smittede af pÃ¥ bÃ¥de os og gÊsterne.
Til reception og middag leverede han et bredt og smukt repertoire, og under middagen kunne gÊsterne endda Þnske sange relateret til deres taler, hvilket gjorde det hele endnu mere personligt. Han var eminent til at fornemme stemningen i rummet og spille med på den.
Vi kan kun VARMT anbefale Christian Wandel â han leverede langt over vores forventninger og var en uvurderlig del af vores store dagâ¥ïž

Wandel Music ããã®åç
Vi havde fornÞjelsen af Christian fra gennem hele vores brullyp. Han sang til vielsen, spillede under middagen og senere på aftenen spille bandet igennem. Helt igennem fantastisk oplevelse. Nogle af de bedste penge, vi har brugt til brylluppet. Christian synger fantastisk og var bare så sÞd og rar og nem at kommunikere med. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde jeg gjort det. Vi vil helt klart booke ham igen en anden gang, hvis vi får behov for musik. Så magisk! Alle vores gÊster var helt oppe at kÞre over det. Bare tak!

Wandel Music ããã®åç
Christian Wandel spillede på terrassen på Alsik til vores kobberbryllup d 21 juni. Det var helt forrygende og vildt lÊkkert, han ramte den lige i Þjet, hverken for hÞjt eller for lavt, og folk begynde spontan at danse.
Vi har kun de varmeste anbefalinger!
Udover at Christian er en dygtig pianist, er han også et fantastisk menneske som man bare har lyst til er en del af festen. Vi vil helt sikkert ringe til Christian igen

Wandel Music ããã®åç
Christian var i forlÞbet nem at få fat i, fleksibel og altid klar med gode råd ift. hvordan vi fik det bedste setup.
Hvis vi skal bruge musik igen, vil jeg absolut kigge mod Wandel Music igen - stor anbefaling herfra!

Wandel Music ããã®åç
Christian Wandel har netop vÊret med til at vi fik en fantastisk sÞlvbryllupsfest. Han var god til at lÊse gÊsterne og stemningen. Han spiller og synger fantastisk.

Wandel Music ããã®åç
Vi havde booket Christian til vores bryllup, hvor han spillede under hele middagen.
Christian var virkelig dygtig, rar og imÞdekommende. Han spillede meget varieret musik, som skabte den helt perfekte stemning. Han fik meget ros af alle gÊsterne og vi kan klart anbefale Christian til alle!

Wandel Music ããã®åç
Vi kan varmt anbefale Christian Wandel.
Min kone og jeg holdt vores fÊlles 30 års fÞdselsdag. Han spillede solo under middagen, i en passende hÞjde så både musik og snak kunne nydes.
Efter middagen ankom to dygtige musikere (Bas-Tromme)
Dansegulvet var fyldt hele tiden, og musikken som blev spillet, passede perfekt til os og vores gÊster. Der var virkelig god musik til alle, og til alle aldre. Husk at få Christian til at synge, han har en fantastisk sangstemme!

Wandel Music ããã®åç
Vi havde booket Christian til at spille til vores bryllup; dels til selve vielsen, til den efterfÞlgende reception og under middagen om aftenen. Christian er topprofessionel og nem at arbejde sammen med, og vi var meget glade for at have booket ham til vores fest. Stor ros herfra - og fra vores gÊster, som nÞd både sang og musik fra Christian gennem hele dagen.

Fantastisk sang
Christian spillede til vores datters konfirmation. Vi havde valgt at inddrage to musiknumre i vores tale til vores datter, som Christian spillede undervejs. Den ene sang var âSlipping through my fingersâ af ABBA og den anden âFlyv fuglâ af Rasmus Seebach.
Christian leverede begge numre til perfektion og understÞttede vores tale på fineste vis.
Christian spillede også under middagen og skabte en rigtig god stemning.
Vi kan kun varmt anbefale Christian, som fremstod professionel og meget dygtig!
Jeg håber, at vi får fornÞjelsen af at hÞre ham synge en anden gang.

Wandel Music ããã®åç
Christian var helt fantastisk til vores farâs begravelse. Vi spurgte om han kunne synge en sang som er rigtig speciel for vores familie og han var 100% med pÃ¥ den og gjorde det ekstremt nemt for os ved at svare lige med det samme, kom med alt sit eget udstyr, og ordnede alt fÞr dagen sÃ¥ vi ikke skulle hÃ¥ndtere noget pÃ¥ selve dagen. Hans optrÊden var helt perfekt og hver eneste person i kirken blev ekstremt rÞrt og det var lige prÊcis det vi havde Þnsket os. Tusind tusind tak!

Wandel Music ããã®åç
Christian Wandel har spillet aldeles fremragende til vores fest i marts 2024. Dejlig hyggemusik under middagen og efterfÞlgende med band, spillede han op til dans, så dansegulvet var fyldt.

Wandel Music ããã®åç
Vi havde hyret Christian til vores bryllup, (efter at det oprindelige band meldte fra med 2 ugers varsel!), både som hyggepianist under middagen og med band om aftenen til dans. Begge opgaver blev lÞst på fremragende vis og selskabet hyggede sig under middagen og gav den MAKS gas på dansegulvet, mens Christian og de Þvrige musikere ydede en kanon indsats, som det var umuligt at sidde stille til. Og det blev leveret med smil og godt humÞr til vores gÊster, hele vejen igennem.
Under hele processen op til og under brylluppet, var der god dialog med Christian og han var meget lydhÞr overfor vores Þnsker. Vi kan ikke understrege hvor glade vi og alle gÊster var for Christian og bandet den aften. Publikum bestod af en del hobby- og professionelle musikere, så kritiske Þrer var der nok af, men dem blev der slet ikke brug for.
Der var ikke noget at sÊtte en finger på!
Varmeste anbefalinger herfra.

Wandel Music ããã®åç
Hver gang jeg tÊnker tilbage på fejringen af vores festdag, går mine positive tanker straks til Christian / Wandel Music, der med sin meget kompetente musikalske understÞttelse ydede et vÊsentlig bidrag til festen
Endnu engang mange tak.

Wandel Music ããã®åç
Med Christian Wandel på klaveret var der feststemning på Sortebro kro fra start til slut!

Wandel Music ããã®åç
Vi bookede Christian til vores bryllup, og fra fÞrste mail fÞlte vi os i virkelig gode og kyndige hÊnder. Man kunne tydeligt fornemme at Christian havde fuldstÊndig styr på det hele og på alle processerne.
Vi havde booket Christian til både at spille i kirken og til at spille under hele middagen, og senere kom to professionelle musikere og akkompagnerede Christian om aftenen. Det var virkelig en fantastisk oplevelse, både den vokalmÊssige prÊstation, men også den musikalske. Han/de gav os en uforglemmelig dag og aften.
Vi vil til hver en tid anbefale Christian til alle former for begivenheder.

Wandel Music ããã®åç
Vi havde fornÞjelsen af Christian til vores vielse og efterfÞlgende som hyggepianist til receptionen i haven.
Han har fra fÞrste kontakt vÊret yderst professionel og venlig. Han var med på alle mine "tossede" idé og tog sig tid til at kigge forbi og snakke om al det praktiske. Christian er meget imÞdekommende og smilende.
Han skabte den smukkest stemning til vores bryllup med sit klaverspil. Vi fik efterfÞlgende en masse ros fra gÊsterne om Christians prÊsentation.
Vi vil til en hver tid anbefale Christian og vi håber at kunne benytte ham en anden gang.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã