レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Vanaf moment van aankoop tot aan de levering was het meer dan prima. De levering zelf was om te huilen. Geen berichtgeving vooraf gekregen van de transporteur, dus die stond onaangekondigd voor de deu... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het is makkelijk met iets uit te pakken met een goedkopere prijs om vervolgens 159 euro levering aan te rekenen voor 2 emmers Kh plus en gh plus 15000ml twv ongeveer 120 euro (vijver) En dan nog je ge... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 3 jaar geleden een aluminium bankje gekocht. Deze vertoont nu zichtbare gebreken. Een aluminium bankje gaat 10 â 15 jaar mee, maar ze willen in deze kwestie niets voor mij doen. Ze blijven... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Dit bedrijf heeft het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt. Wij hebben een prachtige boom bij het bedrijf gekocht in 2023 en nu bij het opzetten ontbrak door onverklaarbare wijze de adopter en snoer... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Warentuin het grootste online tuincentrum van Nederland. Alles voor huis, tuin en dier

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Duidelijk dat de artikelen niet

Duidelijk dat de artikelen niet voorradig zijn en het is maar de vraag of en wanneer ik mijn bestelling ga aankrijgen (kerstverlichting).

2025幎11月23日

Beste klant,

Dank u wel voor uw feedback. Wat jammer om te lezen dat u twijfelt over de levertijd van uw bestelling. Tijdens de kerstperiode is het bij zowel onze tuincentra als de bezorgdiensten extra druk, waardoor de levertijd momenteel gemiddeld 5 werkdagen bedraagt. Uw bestelling is wel degelijk op voorraad; het duurt alleen iets langer voordat deze wordt verwerkt en geleverd.

Onze excuses voor de vertraging. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen, ook tijdens de piekperiode. Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Voel me belazerd

Helaas ontving ik maar de helft van de bestelling en het ontvangen product voldeed niet. Om het ontvangen product te retourneren moet je nogmaals zelf voor de kosten opdraaien ondanks dat er iets geleverd is wat niet deugd. Er zijn witte kerstballen besteld waarvan sommige een parelmoer glans hebben. Bij warentuin.nl betekent dit dat je geel tot bruine ballen ontvangt. Deze zijn totaal verkleurd. Volgens hun hoort dit zo, echter heb ik dezelfde ballen reeds in de boom hangen en deze zijn gewoon wit. Onzin dus. Zij werken verder niet mee en zeggen dat dit zo hoort. Over het ontbrekende deel zeggen ze helemaal niets. Weggegooid geld dus! Ik zou dus niemand aanbevelen hier ooit iets te kopen!
Update: De niet ontvangen artikelen zijn terugbetaald. Over de kleur van de kerstballen blijven ze vinden dat ze gelijk hebben en dat het aan mijn scherm of interpretatie ligt. Als de afwijking van kleur zelfs zichtbaar is in de doos zelf tussen de ballen onderling, ligt het dus niet aan mijn scherm of interpretatie maar aan het geleverde product. En nogmaals, ik heb exact dezelfde ballen al in huis dus ik wist wat ik bestelde en dat is niet wat ik ontvangen heb. Wat dat betreft jammer dat er geen foto geplaatst kan worden want daarop is het heel duidelijk zichtbaar. En dat het geleverde product niet deugd, kan nog gebeuren, maar erken het als je bewijs krijgt aangeleverd en los het op. Dat is namelijk wat je mag verwachten als klant en dat is dan ook de reden waarom ik het niemand aanbeveel om bij jullie iets te bestellen.

2025幎11月22日

Beste klant,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling niet volledig en naar tevredenheid is ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Een deel van uw order is vanuit een ander aangesloten tuincentrum verzonden, omdat niet ieder tuincentrum alle artikelen op voorraad heeft. Hierdoor kan het gebeuren dat bestellingen in meerdere zendingen worden geleverd. Onze excuses dat dit niet duidelijk voor u was.

Wat betreft de kleur van de kerstballen: wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. De kleurweergave op een computer- of telefoonscherm kan altijd afwijken van de werkelijkheid, onder andere door scherminstellingen en lichtinval. Natuurlijk kijken we graag met u mee of het product daadwerkelijk afwijkt van wat u mag verwachten.

Wij zijn blij dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dat de terugbetaling is verwerkt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

5぀星のうち2の評䟡

Ander artikel geleverd dan besteld

We hadden veel kaarsen besteld in 2 kleuren. 1 kleur bleek niet meer leverbaar. Krijgen een optie voor een mengeling van zwart-grijs-creme. Waarbij we helaas geen voorkeur aan kunnen geven. Hiermee akkoord gegaan. Krijgen we 20 sets roze aangeleverd. Na veel heen en weer gemail is het enige antwoord dat zij hierin afhankelijk zijn van wat de leverancier op voorraad heeft.

2025幎11月15日

Teleurgesteld

Mooie picknickmand uit de ‘super outlet’ besteld voor een scherpe prijs, maar een paar dagen later wordt mijn bestelling geannuleerd vanwege een “voorraadfout”. Ik begrijp dat waar mensen werken worden fouten gemaakt, maar ben wel erg teleurgesteld.

2025幎9月27日

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat uw bestelling is geannuleerd vanwege een voorraadfout, dat is natuurlijk een teleurstelling. Zeker als u zich had verheugd op de picknickmand. Onze excuses hiervoor.

De picknickmand was vanwege de scherpe prijs erg populair en snel uitverkocht. Daardoor hebben we uw bestelling helaas niet meer kunnen leveren. We begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is en nemen uw ervaring mee om dit in de toekomst beter te voorkomen.

Hopelijk mogen we u in de toekomst nog eens wél blij maken met een bestelling.

Op 4 september 2025 filtermatten

Op 4 september 2025 filtermatten besteld. Mail gekregen ter bevestiging van de bestelling. Daarna stilte. Op 9 september maar een e-mail gestuurd met de vraag, wanneer de bestelling verzonden zou worden. 10 september mail terug dat dat 3 werkdagen zou duren. (lees, het was al de 4e werkdag). Teruggestuurd dat het al de 4e werkdag was en dat ik dit weekend graag het filter wilde installeren. Geen reactie meer. Inmiddels 6e werkdag en nog steeds stilte.
Wat een waardeloze webshop. Nooit meer!

Update na reactie Warentuin.
Jullie excuses zijn van geen enkele waarde. Ik lees hier op trustpilot veel van dezelfde reacties, klaarblijkelijk leren jullie helemaal niks van de feedback die gegeven wordt, want het blijft gebeuren. Stom ook vanuit mij, ik had eerst reviews moeten lezen voor ik jullie vertrouwde met een bestelling. Dom vanuit mij. Maar een 2e keer maak ik die fout niet. Jullie staan op de zwarte lijst.

2025幎9月12日

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. U heeft helemaal gelijk dat dit niet goed is verlopen. Uw bestelling had op tijd geleverd moeten worden en wij hadden u hierover beter moeten informeren. Dat dit niet is gebeurd, spijt ons zeer.

Op uw verzoek hebben wij de bestelling inmiddels voor u geannuleerd en wordt het bedrag aan u terugbetaald. We begrijpen dat dit niet de oplossing is waarop u had gehoopt en dat dit erg teleurstellend voor u is.

Onze excuses voor het ongemak en voor de slechte indruk die dit bij u heeft achtergelaten. We nemen uw feedback serieus en doen ons best om dit in de toekomst beter te laten verlopen.

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf heeft meermaals inbreuk

Dit bedrijf heeft meermaals inbreuk gemaakt op ons merkrecht / IP en heeft hier totale lak aan.

Als ze erop aangesproken worden reageren ze alsof het de normaalste zaak van de wereld is terwijl ze wel de fout toekennen. Het eraf halen hebben ze totaal geen haast mee en zien het probleem ook niet in.

Geen zaken mee doen, niet te vertrouwen.

2025幎8月28日

Goedemiddag meneer Bies,

Bedankt voor uw reactie.

Ik begrijp van mijn collega's dat u geen klant van ons bent, maar een concullega. Uw beschuldigingen hebben bovendien geen betrekking op onze webshop Warentuin.nl, maar op verkoop via het platform bol.com.

Mijn collega's hebben uw opmerkingen ontvangen, maar delen uw mening niet en hebben uw case inmiddels bij bol.com neergelegd. Meer informatie hierover hebben wij niet. Voor verdere vragen of afhandeling verwijs ik u daarom graag door naar bol.com.

5぀星のうち2の評䟡

Duur en trage reactie op retour

Te duur. Exact hetzelfde artikel was bij Intratuin te vinden voor minder dan de helft van de prijs. Artikel retour gezonden. Pas na opnieuw mailen kwam bericht dat retour niet geaccepteerd werd. (Daarover geen discussie. Ik had de kleine lettertjes beter moeten lezen). Ik ga voortaan gewoon naar een echte winkel. Jammer van 90 euro. Nu geld weg en geen artikel meer.

2025幎7月25日

Beste meneer Den Boer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent.

Wij willen wel graag (opnieuw) toelichten waarom uw retourzending helaas niet is geaccepteerd. Bij ontvangst bleek dat er gaten in de bloempot waren geboord. Hierdoor was het artikel niet meer in originele staat en daarom niet opnieuw verkoopbaar. Volgens onze retourvoorwaarden en die van bol.com kunnen wij in zo’n geval geen terugbetaling doen.

We begrijpen dat dit vervelend is en dat u het anders had verwacht. We zullen uw feedback zeker meenemen om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken.

5぀星のうち4の評䟡

Tevreden

Er was intern iets mis gegaan met een bestelling, het contact hierover was snel en vriendelijk
Een paar dagen later is de rest van de bestelling keurig afgeleverd !
Ben zeer tevreden over hoe er met dit foutje keurig, vriendelijk en direct is omgegaan.

2025幎8月22日
5぀星のうち5の評䟡

TOP klantenservice

Mijn bloempot kwam zwaar beschadigd binnen. De klantenservice was alleen per mail bereikbaar. Ik verwachtte dat een reactie lang zou gaan duren maar niets was minder waar.....een snelle, vriendelijke reactie en een fijne oplossing voor mijn probleem. Wat een TOP klantenservice !

2025幎8月12日

Beste Colinda,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de geboden oplossing. We doen ons best om iedereen snel en vriendelijk te helpen, en het is erg leuk om terug te krijgen dat dit gewaardeerd wordt.

Bedankt voor uw mooie review!

Dreigement Warentuin na klacht

Ik heb een geschil met Warentuin over een binnen anderhalf jaar afbladderend tuinbeeld. Ik heb het onderhouden met blanke lak, maar volgens Warentuin is dit een aanpassing van het product waardoor de garantie vervalt.

Ik heb hier uitvoerig met argumenten en bewijzen over teruggemaild en ook Thuiswinkel.org ingeschakeld. Maar Warentuin houdt vast aan zijn standpunt en Thuiswinkel conformeert zich daar aan zonder mijn tegenargumenten hierin te betrekken.
Ik kan nu naar de geschillencommissie stappen, maar dan ben ik aan klachtengeld ruim 50 euro kwijt en er is altijd de onzekerheid dat deze commissie voor mij negatief besluit en dan ben ik inclusief de aanschafwaarde van het beeld 177,50 euro kwijt.

Je moet geen goed geld naar kwaad geld gooien.

Hoewel ik het een onrechtvaardige gang van zaken vind, neem ik mijn verlies.
Wat moet je anders als consument?

Maar wat misschien nog erger is, is het dreigement van Warentuin.

Letterlijk: Uiteraard bent u vrij om een zaak aanhangig te maken bij de Geschillencommissie. U kunt uw klacht indienen via Warentuin.nl.
Indien wij in het gelijk worden gesteld, behouden wij ons het recht voor onze gemaakte kosten aan tijd die wij in deze onnodige zaak steken op u te verhalen.

Zo kun je ook -ongestraft- met de consument omgaan.

U bent gewaarschuwd: tuin er niet in.

2025幎8月13日

Beste Hennie,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het oprecht vervelend dat u teleurgesteld bent in de afhandeling van uw klacht en begrijpen dat dit voor u een onbevredigende situatie is.

We willen graag benadrukken dat we alle klachten zorgvuldig bekijken en beoordelen volgens de geldende garantievoorwaarden. In dit geval hebben wij, samen met Thuiswinkel.org, geoordeeld dat het gebruik van blanke lak een aanpassing van het product is die invloed heeft op de garantie. We begrijpen dat u het hier niet mee eens bent, maar we hebben ons te houden aan deze voorwaarden.

Het is zeker niet onze bedoeling geweest om dreigend over te komen in onze communicatie. Onze intentie was om transparant te zijn over de vervolgstappen en de mogelijke procedure bij de Geschillencommissie. Mocht onze formulering anders zijn overgekomen, dan spijt ons dat.

We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren.

5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice die weinig moeite doet en artikelen na 2 weken wachten ineens niet leverbaar!?

Wij hadden een loungeset besteld welke 5 dagen levertijd zou hebben. Na een week gebeld wat de status was aangezien we nog niks hadden gehoord kon de klantenservice ons niet verder helpen want de order was nog in behandeling bij het depot dachten ze, maar ze konden het ook niet echt zien. Na weer 2x gebeld in de week erna is er eindelijk een mail gestuurd naar het depot waarin we te horen kregen dat de set toch niet meer leverbaar was... 'er was iets intern misgegaan'. Erg jammer dat dit pas na 3x bellen en ruim 2 weken wachten bekend werd gemaakt! Ik bel er niet voor niets achteraan en heb enorm het gevoel aan het lijntje gehouden te worden om alsnog teleurgesteld te worden. Nu krijgen we ons geld terug, dit duurt ook weer 2 weken... Geen andere oplossing of tegemoetkoming. Erg jammer dat dit niet beter wordt opgepakt, zeker omdat we er inmiddels 3x achteraan hadden gebeld en er steeds geen update kon komen. Daarnaast in de klantenservice maar 2 uur per dag telefonisch bereikbaar, ook apart. Nu kunnen wij weer op zoek gaan naar iets anders terwijl ik eigenlijk al heerlijk op een lounge set had willen zitten in de tuin. Geen aanrader om via deze website te bestellen!!!!!

2025幎8月8日

Beste Rogier en Isabelle,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat de bestelling van uw loungeset zo is verlopen en dat u pas na meerdere keren bellen te horen kreeg dat het product helaas niet meer leverbaar was. Dat is uiteraard niet de service en communicatie die wij willen bieden.

We begrijpen goed dat dit voor veel teleurstelling heeft gezorgd, zeker gezien u al had uitgekeken naar het gebruik van de loungeset in uw tuin. Dat u het gevoel heeft aan het lijntje te zijn gehouden, nemen wij ons zeer aan. We hadden u eerder en duidelijker moeten informeren.

De terugbetaling is inmiddels uitgevoerd. We hopen dat het bedrag inmiddels bij u is bijgeschreven. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。