Vanaf moment van aankoop tot aan de levering was het meer dan prima. De levering zelf was om te huilen. Geen berichtgeving vooraf gekregen van de transporteur, dus die stond onaangekondigd voor de deu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het is makkelijk met iets uit te pakken met een goedkopere prijs om vervolgens 159 euro levering aan te rekenen voor 2 emmers Kh plus en gh plus 15000ml twv ongeveer 120 euro (vijver) En dan nog je ge... ãã£ãšèŠã
Ik heb 3 jaar geleden een aluminium bankje gekocht. Deze vertoont nu zichtbare gebreken. Een aluminium bankje gaat 10 â 15 jaar mee, maar ze willen in deze kwestie niets voor mij doen. Ze blijven... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dit bedrijf heeft het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt. Wij hebben een prachtige boom bij het bedrijf gekocht in 2023 en nu bij het opzetten ontbrak door onverklaarbare wijze de adopter en snoer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Warentuin het grootste online tuincentrum van Nederland. Alles voor huis, tuin en dier
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
prima service
Goede communicatie / kwaliteitsvol product / scherpe prijs / snelle levering
tijdige levering zoals vermeld.
tijdige levering zoals vermeld.
Product zeer OK
Goede prijs.
Tuinbank
Bij warentuin een tuinbank besteld. Na meer dan een week krijg ik een mail dat ze de bank toch niet op voorraad hebben. Ik krijg een alternatief aangeboden of ik mag de order annuleren. Na annulering zal mijn geld binnen maximaal 14 dagen worden teruggestort. Helaas zijn we meer dan een maand verder en nog steeds geen geld terug. Na 34 dagen krijg ik een mail waarin ze aangegeven dat mijn order geannuleerd is en dat het nog maximaal 14 dagen gaat duren voordat ik mijn geld terug krijg.Bovendien vermelden ze in hun mail het bedrag van de aankoop dat ze zullen terug storten, de verzendkosten worden niet terug gestort , terwijl het artikel nooit verstuurd is. Ben benieuwd. Voor mij nooit meer WARENTUIN!!!! Wat een slecht georganiseerde bende, wat ook blijkt uit de vele vergelijkbare reviews. Hier niet bestellen !!

Warentuin ããã®åç
problemen levering jacuzzi en terugbetaling
update met reactie op antwoord van Warentuin:
als dat verhaal al waar zou zijn dan zou het handig zijn klanten actief te informeren en niet te wachten tot ze zelf eens contact met jullie gaan opnemen. en zodra ik besteld heb (en ook al veel geld betaald) hoort een product gewoon gereserveerd te worden!
Nu moet ik maar wachten op de terugbetaling (ja wettelijk moet binnen 14 dagen maar als jullie verkloten zou fijn zijn als gewoon per omgaande gebeurd) voor ik weer ergens anders een nieuwe bestelling kan plaatsen.
jacuzzi besteld. nadat ik na aantal dagen even geinformeerd had waneer geleverd zou worden kreeg ik dag later reactie dat degene die zou moeten versturen (hebben ze daar maar 1 medewerker die spullen verstuurd?) een ongeluk zou hebben gehad en dat andere medewerkers daarvan overstuur zouden zijn en daarom de keuze had om te annuleren of week te wachten. oke, dan wacht ik even, maar gevraagd of bekend was wanneer zou zijn of dat ik ook kon ophalen. maar dat wisten ze niet en kon niet.
Uiteindelijk bijna week nadat ik besteld heb krijg ik mail dat jacuzzi toch niet op voorraad is en of ik dan maar ander goedkoper model wil met kleine terugbetaling of wil annuleren.
knap dat je pas na week merkt dat niet op voorraad is, zal andere ook wel smoes geweest zijn dus geannuleerd.
en dan doodleuk zeggen dat tot wel 14 dagen kan duren voordat terugbetaald is, dat kan ook per omgaande!

Warentuin ããã®åç
Leveren dode boom, verwijzen naar leverancier en beiden nemen geen verantwoordelijkheid
Vorig jaar een boom ontvangen die er bij levering al slecht en kaal uitzag. Bij navraag te horen gekregen dat dit niet ongebruikelijk is en tot voorjaar/mei moet wachten want zou dan waarschijnlijk uitlopen. Toen dit niet het geval bleek contact gezocht waarna verwezen werd naar een toeleverancier bomenbezorgd.nl door wie eindeloos informatie, fotoâs en formulieren gevraagd werden. Als blijkt dat de boom inderdaad dood is, wordt er opeens verwezen naar een garantie termijn die op geen enkele wijze mondeling noch schriftelijk gecommuniceerd is. Geen idee waarom dat pas na eindeloze informatie verzoeken gemeld wordt. Als coulance wordt na nog enkele mails 25% korting geboden op een nieuw te bestellen boom. Na het plaatsen van een 1 ster review volgt een reactie met uitnodiging contact op te nemen. Aanvankelijk volgt na ruim een week een antwoord met soortgelijke strekking als eerdere. Pas na mijn zeer teleurgestelde reactie daar op pakt het afdelingshoofd het op, geeft mij gelijk en biedt aan het geld terug te storten. Dat is mooi maar de enorme hoeveelheid tijd en energie alsmede benodigde vasthoudendheid blijft onacceptabel.

Ongevraagd aangemeld voor nieuwsbrief
Ik krijg zomaar uit het niets een e-mail dat ik mij aangemeld zou hebben voor de nieuwsbrief. Dat klopt niet.

Warentuin ããã®åç
Snelle levering, precies wat ik nodig heb en een redelijke prijs.
Leuke plant
Leuke plant, mooi op tijd bezorgd en plant kwam er heelhuids uit.
Snelle levering en goede prijs
Snelle levering en goede prijs
Intex bad via bol.com besteld
Intex bad via bol.com besteld. Bad bleek bij inloop water direct lek. Dit conform de garantie direct gemeld. Doorgestuurd naar Intex waar een case aangemaakt dient te worden. Conclusie: hele bad moet uit elkaar enkel voor de liner, liner moet eerst kapot geknipt worden voor de nieuwe toegestuurd wordt, daar waar een levertijd op een nieuwe liner zit. Dit gaat ten koste van het hele frame! Warentuin heeft een zeer slechte service welke ingezet wordt als afschuifsysteem.

Snelle levering, interessant assortiment
Betreft : Klapstoel, teak, "Susan", L90 x B60 x H70,5 cm, zitting: D43,5 x H33 cm, Buitengewoon de Boet.
Levering binnen 1.5 werkdag, zeker conform belofte. De geleverde artikelen waren niet goedkoop, maar voldoen aan onze verwachtingen; Ook onze complimenten voor het geboden assortiment, deze tuinstoelen waren precies wat we zochten, en nergens anders verkrijgbaar.
Dat ze onbeschadigd zijn aangekomen is puur de verdienste van de expediteur, aangezien een verpakking van een paar zware tuinstoelen van tropisch hardhout van bubbeltjesplastic nauwelijks bescherming biedt tegen mechanische beschadigingen.
Prima tuinslang!
Snel geleverd, goed verpakt.
Snelle levering, goed verpakt, degelijk materiaal voor deze prijs.
De balconbakken zijn echt heel mooi
De balconbakken zijn echt heel mooi, ook de kleur! Heel blij mee!!
Waardeloos bedrijf
Na ontvangst van mijn bestelling. Zag ik dat ze mij niet het juiste artikel hadden gestuurd. Contact liep via email. Ik moest een foto toesturen met het artikel nummer. Dat gedaan en als reactie kreeg ik de mededeling dat het nummer klopte bij mijn bestelling. Dus kon ik het alleen terug sturen op mijn kosten. Wat jammer dat ze niet verder kijken naar de tekst op de site, daar zal de fout staan betreffende het artikel. Ik heb niks aan dit product kokos inleg van 80 cm terwijl er 71 cm op de site staat. Wat een waardeloos bedrijf. Verantwoordelijkheid niet nemen en de schuld bij de klant in de schoenen schuiven. Ik vermoed dat ze de maat 71 cm niet meer in voorraad hadden en ons de grotere maar hebben toe gestuurd. Wij bestellen hier niets meer. Weer een klant minder.

hi heb een Garden Impressions BiolaâŠ
hi heb een Garden Impressions Biola verstelbare tuinstoel - aluminium - donker grijs/licht grijs besteld wat een Ramp het was in een doos kapotgescheurd met Tape an elkaar geplakt en ja de onderdelen war je de Stoel in elkaar vastzet ontbraken dus hopeloos en was ook nog verzonden door Dropshipper en klantenservice niet brijkbaar

Meer gezeik dan het 10tje geld besparing waard was
Echt heel irritante non-communicatie. Ik heb iets besteld wat op voorraad was, komt niet binnen, moet ik zelf over mailen, ze zeggen wacht maar af, ik vertel ze dat ondertussen het product op hun website als niet op voorraad staat beschreven en ik betwijfel of het binnen gaat komen. Ze gaan het checken en komen bij me terug... vervolgens hoor ik niks meer, ook niet op mijn reminder. Het zou me zeer verbazen als ik mijn product ooit nog ga ontvangen en ik zal er wel weer zelf actief achteraan moeten om mijn geld terug te krijgen.

Warentuin ããã®åç
Geen product geleverd en nu ook geen terugbetaling
Je besteld iets op hun website en de levertijd staat erbij vermeld. Na 1 dag krijg ik een mail waarin in een trackingcode staat, maar deze code doet niets. Ik stel hun hierover een vraag. Het antwoord is dat ze dit niet kunnen zien want het product komt rechtstreeks van de fabrikant. Dus na een tijd niet gehoord te hebben annuleer ik deze bestelling en vraag om terug betaling zoals op hun website staat beschreven. Ik krijg melding dat dit OK is. Na meer dan 2 weken niets ontvangen te hebben van hen stel ik de vraag wanneer de terugbetaling zal gebeuren. Ik krijg als antwoord: we hebben dit aan Productpine doorgegeven. Ga het daar maar navragen. Dus ze kunnen het product niet leveren en nu mijn geld ook niet terug geven.

Warentuin ããã®åç
Op 26 december een bestelling gedaan, 3 dagen later een mail krijgen dat de bestelling geannuleerd is!!!!
Op 26 december een bestelling gedaan, en vervolgens 3 dagen later een mail krijgen dat de bestelling geannuleerd is vanwege een voorraadfout!
Kan je zeggen dat is overmacht maar nu ik de ervaringen teruglees is dit niet de eerste keer dat dit dus gebeurt.
Artikelen zijn dus gewoon niet op voorraad geweest, dit was voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier dus iets besteld heb.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ