Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og stÞtte lokale og virksomheder i konfliktramte omrÃ¥der. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sÊlger warfair virkelig lÊkre... ãã£ãšèŠã
Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at kÞbet tjener et godt formÃ¥l. Lad mig isÊr anbefale de tÞrrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldnât have. My boyfriend and I got different beans and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har nu igen igen kÞbt nye forsyninger fra warfair. Nok fÞrst og fremmest fordi jeg der kan fÃ¥ varer af meget hÞj kvalitet. Men selvfÞlgelig ogsÃ¥ fordi jeg gerne vil stÞtte mennesker, der er r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tÞr handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmÊnd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sÞrger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.
Svinemosevej 7 , 3670, VeksÞ Sj, ãã³ããŒã¯
- mail@warfair.org
- warfair.org
Fantastic service ð€â€ïž
Fin og hurtig betjening ð¹ð¹
Kvalitetsvarer fra områder der trÊnger til handel.
Jeg har nu igen igen kÞbt nye forsyninger fra warfair.
Nok fÞrst og fremmest fordi jeg der kan få varer af meget hÞj kvalitet.
Men selvfÞlgelig også fordi jeg gerne vil stÞtte mennesker, der er ramt af krigshandlinger, med at udvikle deres livsgrundlag.
Bitter eftersmag
Jeg kan godt lide konceptet og produkterne er der ikke noget galt med. Faktisk er de palÊstinensiske Þl fra Taybeh virkelig gode. Men når man så finder ud af at det er er venstre-manden Christian Friis Bach som står bag. Ja så får det hele en lidt bitter eftersmag. Warfair er sikkert idealistisk og velment. Men for mig er det bare svÊrt at se hvordan det hÊnger sammen.
Christian og Warfair har fat i denâŠ
Christian og Warfair har fat i den rigtige ende, det er meningsfuldt at handle hos dem
LÊkre produkter og hurtig levering
LÊkre produkter og hurtig levering. Kan kun anbefale warfair.
En fantastisk god ide
En fantastisk god ide - lÊkre varer som samtidigt giver så god mening. At hjÊlpe lokalbefolkningen i krigsramte lande.
LÊkre varer
LÊkre varer, perfekt service, formålet at stÞtte virksomheder i konfliktramte lande, med Sà gode varer, elsker jeg.
Det er altid god kvalitet
Det er altid god kvalitet, og så er det positivt at salget stÞtter folk i urohÊrgede områder.
Gode varer. Godt formål
God måde at stÞtte civil produktion i krigsramte områder på.
Gode varer - hÞj kvalitet
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, prima varer og så er det rart at vide af man stÞtter bÞnder fra konfliktområder
Jeg har handlet hos Warfair i flere Ã¥râŠ
Jeg har handlet hos Warfair i flere år og er altid super tilfreds , både med varerne, deres hjemmeside og forsendelserne af disse
Let at finde rundt pÃ¥ hjemmesiden ogâŠ
Let at finde rundt på hjemmesiden og bestille og betale. Hurtig levering.
Jeg er helt vild med konceptet
Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og stÞtte lokale og virksomheder i konfliktramte områder. Alene det fortjener en masse stjerner!
Derudover sÊlger warfair virkelig lÊkre produkter og kÞbsoplevelsen var alt i alt bare rigtig god. Jeg handler her gerne igen. ð
Jeg er fan.
Fine produkter. Gode forretnings ide.
Jeg er ganske enkelt fan.
Hurtig levering hvis man ikke kan finde produkterne i sit område.
Warfair har altid spÊndende ogâŠ
Warfair har altid spÊndende og smagfulde tÞrrede frugter, som man ikke kan få andre steder.
Det nyeste 'hit', som jeg har smagt, er chapa namak. HÞj kvalitet, god hjemmeside og en effektiv levering.
God kvalitet og en god samvittighed.