Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og stÞtte lokale og virksomheder i konfliktramte omrÃ¥der. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sÊlger warfair virkelig lÊkre... ãã£ãšèŠã
Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at kÞbet tjener et godt formÃ¥l. Lad mig isÊr anbefale de tÞrrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldnât have. My boyfriend and I got different beans and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har nu igen igen kÞbt nye forsyninger fra warfair. Nok fÞrst og fremmest fordi jeg der kan fÃ¥ varer af meget hÞj kvalitet. Men selvfÞlgelig ogsÃ¥ fordi jeg gerne vil stÞtte mennesker, der er r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tÞr handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmÊnd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sÞrger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.
Svinemosevej 7 , 3670, VeksÞ Sj, ãã³ããŒã¯
- mail@warfair.org
- warfair.org
Fantastisk koncept, fremragende eksekveret
Fantastisk koncept at stÞtte civilbefolkningen i konfliktområder ved at aftage deres produkter. Det er bistand på den mest konstrkutive måde - som nÊsten ikke opleves som bistand. Langt de fleste af de produkter, jeg har prÞvet, har vÊret hÞj kvalitet til ok pris og med en god fortÊlling som ekstra bonus. Service og levering er pletfri.

Hurtig expedition
Hurtig expedition, de fik også hurtigt rettet rabatten.
ForelÞbig er det jeg smagt rigtig godt

Cashew's from Burkina FasoâŠ
As a former resident of Zambia my greatest respect for these private companies, NGO's and other organizations dealing with developing countries.
When I look at the goods on Warfair's webshop, however, I find that the prices are on the high side, and it has made me wonder why shipment from e.g. Africa is significantly higher compared to China, so the last star is missing due to high price's
But to WarFair "keep up the good work"

warfair ããã®åç
God service og hurtig levering
Warfair er et godt initiativ. God hjemmeside med lÊkre varer.

Gode varer
Gode varer. Hurtig levering. SkÞnt koncept for fred og stÞtte til mennesker i krig.

Smukke og spÊndende produkter
Smukke og spÊndende produkter, der stÞtter et godt formål.
Og en super god service.

warfair ããã®åç
en god virksomheder der gÞre deres kunder gode
har nogle produkter som mere end lever op til det som de bliver solgt på. sender varen hurtigt og prÊcis.

Flotte varer !
Flotte varer og fin kontakt til warfair. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Hurtigt og stabilt
Det var enkelt at bestille de varer, jeg Þnskede og pakken kom som forventet.

warfair ããã®åç
LÊkre madvarer og hurtig leveringâŠ
Warfair har rigtigt lÊkre madvarer og leverer hurtigt, når jeg er ved at lÞbe tÞr for afghanske rosiner eller cashewnÞdder fra Burkina Faso mmm

warfair ããã®åç
Just find out today that (Warfair) haveâŠ
Just find out today that (Warfair) have shifted the delivery date for one of my order to next year 19 January 2024 This company have made my Christmas and new year miserable I place order of Mattress Bed frame including display cupboard so far only the Mattress have been delivered and the rest still hanging

warfair ããã®åç
Hurtig levering og ikke mindst etâŠ
Hurtig levering og ikke mindst et rigtig godt initiativ at etablere en virksomhed på det grundlag - jeg nyder mine afghanske glas hver dag.

warfair ããã®åç
Pakningen af varen var utilstrÊkkelig
Pakningen af varen var utilstrÊkkelig, så det modtagne var defekt

warfair ããã®åç
Meget let at bestille og meget hurtigâŠ
Meget let at bestille og meget hurtig leverance.

warfair ããã®åç
StÞt de fattigste mennesker..
LÊkre produkter og hvor er det skÞnt at kunne stÞtte mennesker i krigsramte lande. Jeg kÞber snart mere chokolade fra Congo og rosiner fra Afghanistan â€ïž