Washworld レビュヌ 1,503

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

BÞrstene slo speil på fÞrerside bakover, ingen skade akkurat, men det kan virke som de er litt harde. Bilen ble ren og pen da, så jeg er fornÞyd!

5぀星のうち4の評䟡

Jeg hÃ¥per du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg Þnsker deg fortsatt lykke t... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har prÞvd Ã¥ legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men fÃ¥r ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding pÃ¥ 404 sÃ¥ det er er ikke mulig Ã¥ fÃ¥ sendt inn no... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗車

圓該䌁業による蚘述

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljÞvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besÞker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den fÞrste vaskehallen Ã¥pnet i Roskilde i 2013, mens den fÞrste lokasjonen i Sverige Ã¥pnet dÞrene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi Ã¥pnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de fÞrste i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. PÃ¥ slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv pÃ¥ en rekke av vÃ¥re lokasjoner, og vi er i dag den stÞrste aktÞren pÃ¥ det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer pÃ¥ tvers av administrasjon og drift. VÃ¥re lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sÞrger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om Ã¥ vÊre ledende pÃ¥ det nordiske bilvaskmarkedet.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Greit nok

Greit nok. Men ofte stengt når jeg kommer.

2025幎6月11日

Hei Inger Sofie,

Takk for tilbakemeldingen! Hyggelig Ã¥ hÞre at du stort sett er fornÞyd. NÃ¥r det gjelder at vaskehallen ofte er stengt, kan det skyldes midlertidig vedlikehold eller driftstopp. Jeg vil anbefale deg Ã¥ sjekke denne siden fÞr du drar – der kan du se status og informasjon for alle vaskehaller:

Gi oss gjerne beskjed via kundeservice hvis du opplever gjentatte stenginger pÃ¥ samme sted – sÃ¥ fÞlger vi opp.

Alltid ren bil

Alltid ren bil
Enkelt å billig
Veldig fornÞyd

2025幎6月7日

Hei Kate,
Tusen takk for den flotte anmeldelsen! 🌟
SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du alltid har en ren bil, og at du synes det er bÃ¥de enkelt og rimelig – akkurat slik vi Þnsker det skal vÊre.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og gleder oss til å Þnske deg velkommen igjen i vaskehallen!

HÞy kvalitet og gode avtaler

HÞy kvalitet og gode avtaler

2025幎6月6日

Hei Patrik.
Tusen takk for de flotte ordene og 5 stjerner! Det gleder meg stort Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med kvaliteten og vÃ¥re avtaler. Jeg setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din – det betyr mye!
Velkommen tilbake til oss når som helst!
Aden

5぀星のうち3の評䟡

Det lukter ofte vondt inne i

Det lukter ofte vondt inne i vaskehallen.
Og ganske ofte er ikke begge hallene er operative.

2025幎6月3日

Hei Gunnar
Det virker som om du ikke har hatt en sÊrlig god opplevelse hos oss. Det er vi selvfÞlgelig lei oss for, da vi alltid streber etter å gi den beste servicen til kundene våre. Jeg vil derfor oppfordre deg til å skrive til kundeservice og beskrive opplevelsen din, slik at vi kan gi kundene våre den beste opplevelsen.
Vennlig hilsen,
Jasmin

Vanlig vask for dårlig

Vanlig vask er bare litt vann på bilen . Blir ikke rein på vinduene engang

2025幎6月3日

Hei Marianne,

Takk for din anmeldelse og for at dele din opplevelse med oss.

Det hÞres ikke ut som det resultatet vi Þnsker Ã¥ levere. Hvis bilen – og spesielt vinduene – ikke blir ordentlig rene, vil vi gjerne undersÞke det nÊrmere. Du mÃ¥ gjerne kontakte oss via Hjelp-seksjonen pÃ¥ vÃ¥r hjemmeside og oppgi hvilken lokasjon du har brukt, sÃ¥ hjelper vi deg videre.

Vi setter pris på at du gir oss tilbakemelding – det hjelper oss med å forbedre kvaliteten.

FÞr var åpent 24/7

FÞr var åpent 24/7, litt dårlig ble ikke det noe lenger.

2025幎6月1日

Hei Ayed
Takk for din tilbakemelding.
Vi forstÃ¥r godt, at det kan vÊre skuffende, nÃ¥r Ã¥pningstidene endres – spesielt hvis man er vant til fleksibiliteten ved dÞgnÃ¥pne vaskehaller. Vi evaluerer lÞpende driftstiderne pÃ¥ vÃ¥re anlegg og tar din kommentar med videre som en del af dette arbeidet.
Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.
Med vennlig hilsen

Raskt å greit!

2025幎5月28日

Hej Tore,

Tusen takk for de 5 stjernene! 🙌

SÃ¥ godt Ã¥ hÞre at det gikk raskt og greit – akkurat slik det skal vÊre! Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen, og hÃ¥per Ã¥ se deg igjen snart. 🚗✚

De beste hilsner,

Maskinen var i orden

Maskinen var i orden, og jeg kunne kjÞre inn da den var ledig.

2025幎5月28日

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – sÃ¥ flott Ã¥ hÞre at alt fungerte som det skulle, og at du slapp ventetid! Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din.

Sophie Wash World 🚘✚

Helt elendig

Helt elendig. Den kjenner ikke igjen skiltnr. Det har hendt at jeg må da betale fordi den ikke kjenne igjen skilter selvom jeg har en aktiv abonnement.
Ofte at den ene er stengt pga teknisk feil

2025幎5月13日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din – det hÞres virkelig frustrerende ut, og det beklager jeg pÃ¥ det sterkeste. NÃ¥r skiltgjenkjenningen ikke fungerer som den skal, eller du blir feilaktig belastet, vil vi selvfÞlgelig gjerne hjelpe deg med Ã¥ fÃ¥ det rettet.

Jeg anbefaler at du tar kontakt med kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden vår, så ser vi nÊrmere på saken din og sÞrger for en god lÞsning.

Sophie Wash World 🌟

God vask

At jeg kan stikke innom når det passer

2025幎5月25日

Hei Odd,

Tusen takk for de fire stjernene. Vi streber imidlertid alltid etter fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedringer, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.
Ønsker deg en riktig god dag.

De beste hilsener,
Jasmin.

Perfekt pris og kvalitet

2025幎5月21日

Hei Bassem,

Tusen takk for de 5 stjernene og den positive kommentaren!

Det gleder oss veldig Ã¥ hÞre at du synes bÃ¥de prisen og kvaliteten er pÃ¥ plass – det er akkurat den balansen vi alltid streber etter Ã¥ levere.

Vi ser frem til å Þnske deg velkommen i vaskehallen igjen snart!

Fantastisk veldig lett Ã¥ bruke 👍🏜

Amazing I love it 😍

2025幎5月17日

Hei Dahir,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de fem stjernene! 🌟 Jeg er glad for Ã¥ hÞre at du synes systemet vÃ¥rt er veldig enkelt Ã¥ bruke – akkurat slik det skal vÊre! 👍🏜 Hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med videre, er du alltid velkommen til Ã¥ ta kontakt. Ha en fantastisk dag! ☀
Med vennlig hilsen,

Maskinen stoppet midt i

Maskinen stoppet midt i vaskeprogrammet. Noe av poenget ved å bruke Washworld er at det skal vÊre raskt og enkelt. Pga. tiden, valgte jeg å rygge ut av hallen fremfor å vente på hjelp.

2025幎5月19日

Hei Øyvind,

Takk for at du deler opplevelsen din – og vi forstår godt frustrasjonen.

Maskinen skal selvfÞlgelig ikke stoppe midt i vaskeprogrammet, og det er ikke den opplevelsen vi Þnsker Ã¥ gi. Neste gang det skjer noget uventet, vil vi anbefale deg Ã¥ ringe vÃ¥r akuttelefon, som du finner i hallen – sÃ¥ kan vi ofte lÞse problemet med det samme.

Vi har gitt besked videre til vårt tekniske team, så de kan fÞlge opp på maskinen.

Takk for tilbakemeldingen.

5぀星のうち1の評䟡

Betalt for er vask som jeg ikke fikk.

KjÞrte inn ledig vaskehall, maskin maskinen startet men stopper igjen. Ringte nummeret som står i hallen og får beskjed om å kjÞre ut og vaske i den andre hallen. Der var kÞen svÊrt lang så jeg hadde ikke tid til å stå der i timesvis. Har betalt for en vask som jeg ikke har fått.

2025幎5月16日

Hei Leif,

Takk for at du deler opplevelsen din – og vi beklager virkelig det som skjedde.

Det er selvfÞlgelig ikke i orden at du har betalt for en vask du ikke fikk gjennomfÞrt, og vi forstår godt frustrasjonen over både tekniske problemer og lang ventetid.

For at vi kan hjelpe deg videre og behandle saken korrekt, ber vi deg sende en e-post til kundeservice@washworld.no med informasjon om tidspunkt, sted og eventuelt registreringsnummer, så ser vi nÊrmere på det og finner en lÞsning.

Ren og blank bil.

2025幎5月15日

Washworld からの回答

Hei Dossar – tusen takk for de fine ordene og for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! ⭐
SÃ¥ godt Ã¥ hÞre at bilen ble bÃ¥de ren og blank – akkurat slik det skal vÊre! 💧✚
Gi gjerne beskjed hvis du noen gang trenger hjelp eller har spÞrsmÃ¥l – jeg hjelper deg mer enn gjerne.
Mvh Andreas

Bilen blir ikke ren

2025幎5月14日

Hei Roy,
Takk for tilbakemeldingen – det er leit Ã¥ hÞre at bilen ikke ble ordentlig ren etter vasken.
Jeg vil gjerne hjelpe deg videre, så ta gjerne kontakt med kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden, så ser vi nÊrmere på saken og finner en lÞsning.
Med vennlig hilsen

Greit med vask abonnement

Greit med vask abonnement, men bilen blir ikke vasket på Þvre del av bakruten. Har BMW X1, som er helt vanlig.

2025幎5月8日

Hei Anne,

Takk for din tilbakemelding og de 3 stjernene.

Vi forstÃ¥r godt, at det er frustrerende, nÃ¥r bilen ikke blir helt ren – spesielt pÃ¥ Þvre del av bakruten.

Du er veldig velkommen til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@washworld.no og sende med bilder av vaskeresultatet. Så vil vi vurdere vasken nÊrmere og se, hvordan vi kan hjelpe deg videre.

Takk for at du gir oss muligheten til å se nÊrmere på det.

5぀星のうち3の評䟡

Savner melding/beskjed når anlegget er

Savner melding/beskjed når anlegget er ute av drift.

2025幎5月3日

Hei Hans,

Takk for at du deler din opplevelse! Vi forstår godt frustrasjonen ved å mÞte en vaskehall som er ute av drift uten forvarsel.

Du kan alltid sjekke status på våre vaskehaller i sanntid via vår nettside – bare gå inn på washworld.no og klikk på "Finn vaskehall", så ser du om anlegget er åpent.

Vi jobber lÞpende med Ã¥ forbedre informasjonen og driftsstabiliteten – takk for din tÃ¥lmodighet!

Bruker dere hele tiden

Bruker dere hele tiden, har et abonnement. Vasker da bilen ofte.
Bilen blir veldig ren og pen, så vi er veldig fornÞyde.
Vasker både i Fredrikstad og Sarpsborg.

2025幎5月2日

Hei Tom,

Tusen takk for den strålende tilbakemeldingen! 🌟

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at dere bruker abonnementet ofte og er fornÞyde med resultatet – bÃ¥de i Fredrikstad og Sarpsborg. Vi setter stor pris pÃ¥ tilliten og hÃ¥per dere fortsetter Ã¥ nyte en skinnende ren bil hver gang! 🚗✚
De beste hilsner,

Blir aldri helt ren

Bilen blir aldri helt ren

2025幎5月3日

Hei Anne Sofie,
Takk for din anmeldelse – jeg er lei meg for Ã¥ hÞre at bilen ikke blir helt ren etter vask, og det vil jeg selvfÞlgelig gjerne hjelpe deg med.
Hvis du opplever at resultatet konsekvent ikke lever opp til forventningene, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice via Hjelp-seksjonen på nettsiden. Her kan du gi litt flere detaljer, så vi kan se nÊrmere på saken og finne en lÞsning til deg.
Takk for at du gjÞr oss oppmerksomme pÃ¥ det – vi vil gjerne gi deg en bedre opplevelse fremover!
De beste hilsener,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス