Vooreerst goede technische uitleg. Vlugge levering. Goede prijzen. Houden hun beloftes. Kwaliteit. Technisch probleempje gehad - en is zeer vlot, vlug en goed opgelost geweest zonder problemen.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Pomp (15 maand oud) met defecte drukwachter (was eerder ook al eens blijven hangen) helemaal warm gelopen. Nieuwe pomp in garantie gekregen. Vlot en correct overleg met personen die klachten behandel... もっと見る
Snelle levering , goeie prijs. Ik had per ongeluk 2 exemplaren besteld en de tweede werd zonder problemen retour genomen en gecrediteerd . Ook te vermelden , heel vriendelijke persoon aan de telefoon... もっと見る
ik ben een onderzoek bezig als lid van een VME en de Nazorg van Het bouwbedrijf E Rombaut meld ons dat de garantie niet meer geld omdat de voorlopige oplevering is gebeurd ein feb 2025 dit is geen p... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
✅Uw waterpomp specialist ✅Waterpompen met aanbiedingen ✅Niet goed, geld terug ✅Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅Gratis verzending!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer snelle en correcte levering.
Topservice
Vorig jaar heb ik een waterpomp gekocht, die vorige week kapot is gegaan. Ik heb contact opgenomen via een garantieformulier, en de dag erna had ik al een nieuwe pomp binnen, geheel kosteloos. Service, zowel digitaal als telefonisch is top bij deze firma.
Vlotte manier van bestellen
Vlotte manier van bestellen, goede info op website, snelle levering

alles oke snelle levering
snelle levering en stevig verpakt
Top service.
Uiterst tevreden
Bestellen bij jullie is zeer gemakkelijk, correcte afhandeling. Vlotte levering, 's avonds besteld de volgende dag tegen de middag geleverd. Beter kan niet
Vlugge levering.
korrect en op tijd gelevert
Aankoop 06/2022
Aankoop 06/2022
Product Tallas D-EBOOST 1100 voldoet niet (heeft nooit goed gewerkt - zou aan opvoerbuis liggen door ontbreken van terugslagklep - vorig toestel "wel ander merk" heeft 12 jaar perfect gewerkt.
Geen service.

Zeer teleurstellend
Zoals de titel al zegt, zeer teleurstellend. Ze beloven volgende dag bezorgd. Zonder een woord te zeggen gewoon niet gedaan. Pas de volgende dag bezorgd. Ze zijn heel goed in PostNL daar de schuld van te geven. Nu is PostNL ook volledig onbetrouwbaar, helemaal in dit verhaal. Maar de shop blijft verantwoordelijk en daar doen ze helemaal NIETS mee. De bestelling is dus om te beginnen een dag te laat verstuurd. Vervolgens beweerde de bezorger dat ik niet thuis was, terwijl dit wel het geval was. Het zou naar een afhaalpunt gaan maar sommige winkels in Belgie vinden het normaal om op een doordeweekse dag gesloten te zijn. Dus ik kont het pakket niet ophalen. Een dag later kreeg ik een melding dat het afhaalpunt was aangepast en dat ik het zou horen als ik het op kon halen. Het is nu bijna 21 uur en ik heb niets gehoord dus inmiddels 3 dagen te laat en ik weet nog niets. Mijn nieuw gezaaide gras ligt te verpieteren want geen bestelling van deze shop en daar doen ze helemaal niets aan! Fijne toko!

Top klantenservice
Wat een klantenservice, steeds geholpen en correct behandeld geweest. Top!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。