レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Als gevolg van een korte internet-storing tijdens betaling, werd het artikel dubbel besteld en werd het bedrag 2x afgeschreven. Dit werd opgelost. Verder alles naar tevredenheid en zonder problemen ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dompelpomp maakte na 1 jaar alleen nog een brommend geluid maar werkte niet meer. Er werd gelijk een nieuwe afgestuurd zonder kosten. Defecte pomp hoefde niet retour.

5つ星のうち5の評価

Vorig jaar heb ik een SCALA-2 pomp aangeschaft, deze begon na een half jaar te lekken en dat bleek een productie fout te zijn. Contact opgenomen met de waterpompshop en men heeft direct een nieuwe... もっと見る

企業情報

1. 送水ポンプ提供業者

当該企業による記述

✅ Uw waterpomp specialist ✅ Waterpompen met aanbiedingen ✅ Niet goed, geld terug ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅ Gratis verzending ✅ Spoedlevering ook mogelijk !

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Alles OK.

Als gevolg van een korte internet-storing tijdens betaling, werd het artikel dubbel besteld en werd het bedrag 2x afgeschreven. Dit werd opgelost. Verder alles naar tevredenheid en zonder problemen verlopen.

2026年4月13日

Beste Hans,

Hartelijk dank voor deze aanvulling op uw eerdere bericht.uw review. Een internetstoring tijdens het betaalproces is natuurlijk ontzettend vervelend en kan voor de nodige verwarring zorgen. We zijn dan ook blij te horen dat onze administratie dit snel voor u heeft kunnen rechtzetten en dat het dubbel afgeschreven bedrag correct is afgehandeld.

Fijn dat de rest van het proces naar volledige tevredenheid is verlopen. We danken u hartelijk voor uw geduld en het delen van deze positieve ervaring!

5つ星のうち5の評価

Geweldige service bestaat echt nog!

Geweldige service bestaat echt nog! Ik had een pomp besteld die helaas af-fabriek defect bleek, vlak voor een lang weekend. Zonder gedoe met retourneren of opnieuw bestellen heeft Waterpompshop.nl direct een nieuwe opgestuurd, zodat ik het weekend gewoon door kon.
Dat is uitzonderlijk klantgericht en zegt veel over de kwaliteit van deze webshop, complimenten Waterpompshop.nl!

2026年4月7日

Beste S,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

Het is natuurlijk altijd vervelend als een product bij binnenkomst niet naar behoren werkt. Wij doen graag ons uiterste best om direct een passende oplossing te bieden. We zijn dan ook erg blij dat de nieuwe pomp op tijd bij u was.

Bedankt voor het vertrouwen en de complimenten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Goede klantenservice

Goede service, gemakkelijk bereikbare klantenservice met snel antwoord en oplossingen.

2026年4月3日

Beste Djoeke,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u onze service als goed ervaart en dat u tevreden bent over de bereikbaarheid van onze klantenservice. We streven ernaar om onze klanten snel en duidelijk te helpen, dus het is prettig om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.

5つ星のうち5の評価

Heel snel geleverd en prima prijs!

2026年4月2日

Beste Ron,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze prijsstelling. We doen ons best om kwaliteit en service te combineren met een scherpe prijs, dus uw feedback waarderen wij enorm.

Graag tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Ter zake kundig.

2026年3月23日

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u onze deskundigheid zo waardeert. Wij streven ernaar om u altijd zo goed en professioneel mogelijk van dienst te zijn.

5つ星のうち5の評価

Dompelpomp maakte na 1 jaar alleen nog…

2026年3月21日

Beste Harry,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat de dompelpomp na een jaar niet meer naar behoren werkte. Fijn dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen door direct een vervangend exemplaar toe te sturen.

Wij vinden het belangrijk dat u kunt rekenen op een goede service en een passende oplossing wanneer er iets misgaat. Dank voor uw vertrouwen en uw feedback.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, goede klantenservice. Onderdeel kapot gegaan bij transport, wat altijd kan gebeuren. Direct vervanging gestuurd.

2026年3月26日

Beste Chris,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en klantenservice. Uiteraard is het vervelend dat een onderdeel tijdens het transport beschadigd is geraakt, maar goed om te lezen dat we dit direct voor u hebben kunnen oplossen met een vervanging.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen. We staan graag weer voor u klaar in de toekomst!

Vlotte levering

Vlotte levering, en goede ondersteuning na het plaatsen.

2026年3月12日

Beste Joannes,

Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de vlotte levering en de goede ondersteuning bij het plaatsen van de bestelling. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer.

Goed advies

Goed advies. Telefonisch goed bereikbaar en snel geleverd

2026年3月12日

Beste Jonnyb,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons advies, de bereikbaarheid per telefoon en de snelle levering.

Hopelijk tot de volgende keer.

5つ星のうち5の評価

Top service snel en correct geleverd

2026年3月10日

Beste Remon,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en correcte levering. Uw complimenten motiveren ons om deze service te blijven leveren. Wij kijken ernaar uit u bij een volgende bestelling opnieuw van dienst te mogen zijn.

TOP!

Alles helemaal geregeld, zodat ik alle pompen in Portugal bezorgd kreeg! TOP!

2026年2月13日

Beste Marcella & Pedro,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles volledig geregeld was en dat uw pompen probleemloos in Portugal zijn bezorgd. Uw complimenten stellen wij zeer op prijs. Wij hopen u ook bij een volgende bestelling weer zo goed van dienst te kunnen zijn!

Snelle levering en topprijs

Goede prijs en de volgende dag geleverd. Top, bedankt voor de snelle service!

2026年2月27日

Beste Özsu,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat we aan uw verwachting hebben kunnen voldoen met een goede prijs en snelle levering.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Hele fijne service

Hele fijne klantenservice met goed advies. Vervolgens bestelling gedaan. Dag later al bezorgd. Werkt allemaal prima.

2026年2月27日

Beste Sophia,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service en advies als prettig heeft ervaren.

Wij doen ons uiterste best om niet alleen deskundig advies te geven, maar uw bestelling ook zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Het is goed om te horen dat de installatie naar wens is verlopen en alles prima werkt.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Super service

De hydrofoor waterpomp Tallas D Boost was intussen vijf jaar oud. Steeds start en stop. Gemaild en filmpje gestuurd.
Conclusie van de waterpompshop was dat dit onder de garantie viel. Binnen heel korte tijd werd er een nieuwe pomp bij mij bezorgd. Super service!

2025年8月11日

Beste Prive,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! Het spijt ons dat uw Tallas D-Boost na vijf jaar problemen begon te geven. We zijn ontzettend blij dat we dit via onze garantieservice zo snel voor u hebben kunnen oplossen.

Wij vinden we het belangrijk dat onze klanten ook op de lange termijn op hun apparatuur én op ons kunnen rekenen. We wensen u dan ook heel veel plezier en gemak van uw nieuwe pomp!

5つ星のうち1の評価

Niet thuis voor onderdelen en of reparatie

De waterpompshop lever mij een bronpomp met een activeDriver €1100
Na een jaar de activeDriver kapot
Na twee jaar de bronpomp geeft de sluiting
Beide keren in kontakt met waterpompshop
En hun oplossing was ze willen het wel opstuuren ter reparatie €50 onderzoekskosten +verzendkosten +reparatie kosten.
Uit kontakt met DAB Nederland in den Bosch blijkt nu opsturen naar de Bosch of daar afgeven en zij onderzoeken en geven een prijsopgaven van de kosten!
Onderdelen van Dab pompen kan De Waterpompshop niet leveren..
Mijn advies koop bij een partij die verantwoordelijkheid neemt, er voor zorgt dat haar klanten water kunnen blijven pompen...

2025年7月21日

Beste Theo,

Dank voor uw review. Vervelend dat u problemen heeft ervaren met uw pomp en Active Driver.

Wij hebben u algemene informatie gegeven over reparatiemogelijkheden, omdat we geen specifieke details van uw systeem ontvingen. Onderdelen leveren wij alleen als deze beschikbaar zijn via onze webshop. Voor reparaties verwijzen we – net als in uw geval – naar DAB of hun servicepunten.

We hopen dat uw pomp inmiddels goed functioneert, en staan graag voor u klaar bij verdere vragen.

Het team van Waterpompshop

5つ星のうち5の評価

Afgelopen weekend een zakelijk account…

Afgelopen weekend een zakelijk account aangemaakt nadat onze vaste leverancier weer niet op tijd pompen kon leveren. Account snel goedgekeurd, maandag 3 DAB onderwaterhydrofoors besteld, vanochtend geleverd en bij de klant inmiddels gemonteerd.
Kortom een zeer goede ervaring deze 1e bestellen, goede prijs, snelle levering hier gaan wij zeker vaker bestellen!
Beregeningstechniek Wisse

2025年7月1日

Prima webshop

Afgelopen week een pomp met slangen besteld. Keurig op tijd binnen en keurig verpakt.
Bij het monteren miste ik één koppeling. Een telefoontje en het werd direct geregeld. Een dag later de koppeling binnen.
Deze webshop is een aanrader. Goede service.

2025年5月21日

Trustpilot エクスペリエンス