Watts レビュヌ 307

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Update: Support helped to reinstall the card which was not registered properly in the system. The issue is now fixed. Appreciate the help. ————————— I purchased and installed a Watts Live card... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter besÞg fra Watts Êndre jeg mine stjerner i anmeldelsen, problemet er blevet lÞst og der var en god dialog om mulighederne. Lader teksten vÊre fra fÞrste anmeldelse for historien. Denne ene stjern... もっず芋る

䌁業が回答したした

Watts Live kortet blev leveret hurtigt. Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem mÃ¥ler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle lÞses af netselskabet elle... もっず芋る

䌁業情報

1. 発電䌚瀟
  2. ゜フトりェア補造販売業者

Watts に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos Watts skaber vi energilÞsninger for en lysere fremtid. Vores teknologi giver dig overblik over dit energiforbrug og hjÊlper dig til at reducere det - til glÊde for både klimaet og din pengepung.

En del af Andel.

Virkelig hurtig levering

Hurtig levering.

2026幎3月30日

Hej Marc

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at hÞre😊

Vi arbejder hver dag på at give en god og hurtig oplevelse, så det betyder meget, at du oplever det sådan.

Rigtig god dag!

Så virker mit anlÊg ikke igen.

Så virker mit anlÊg ikke igen.
Og da de kun kan kontaktes på mail trÊkker hjÊlpen unÞdvendigt ud.
TÊnk at man kan drive et firma i 2026 uden mulighed for telefonisk kontakt
Men de syntes åbenbart at det er ok at trÊkke tiden, men det er jo heller ikke dem der mister penge hver dag anlÊgget ikke kÞrer.
Nu har vi flere gange vÊret ude for drift problemer.
Havde vi vÊret klar over de kun kan kontaktes på mail, var vores ordre lagt andet sted.

Kan se at jeg bestemt ikke er alene om at syntes I er svÊre at få kontakt med. I svarer så flot at det bestemt ikke er den oplevelse i vil give kunderne, men det er jo lige hvad I gÞr.
FÃ¥ da en telefon kontakt, som de fleste andre firmaer har.

2026幎4月12日

Watts からの回答

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Vi kan godt forstÃ¥ din frustration, isÊr nÃ¥r dit anlÊg ikke fungerer som det skal, og du samtidig oplever ventetid pÃ¥ svar. Det er selvfÞlgelig ikke i orden – og slet ikke nÃ¥r det er en fejl, du har oplevet tidligere.

Vi kan se din sag i vores system, og den er allerede sendt videre til den ansvarlige, så vi kan få den håndteret hurtigst muligt. Vi er opmÊrksomme på alvoren i situationen og fÞlger op internt, så du får en lÞsning.

Du hÞrer fra os direkte på din sag hurtigst muligt.

Tak for din tålmodighed og for din feedback, som vi tager med videre.

Bedste hilsner Simone/Watts

Har kÞbt et solcelleanlÊg og

Har kÞbt et solcelleanlÊg og indledningsvis fungerede alt fint, da det så blev til et projekt overgik ansvaret til en anden afdeling og herefter blev oplevelsen noget broget. Jeg har skulle rykke for stort set alt, og undervejs dukkede der underlige ting op, som jeg ikke var orienteret om, bla udskiftning af elmåler. Arbejdet med at sÊtte celler op og resten (det stÞrste) gik ok. Jeg har endnu ikke modtaget faktura, hvilket kan blive et problem ifht finasieringen, men vÊrst af alt er salget af lÞsningen. Om jeg begriber at der på hjemmesiden reklameres med en opladninglÞsning til elbiler, problemet er bare, at det findes slet ikke endnu og når jeg spÞrger, så får jeg tågede og uklare svar. En stor del af, at valget faldt på deres lÞsning, var jo netop at det hele hÊnger sammen via Homegrid, som de jo så også reklamerer med, det gÞr det bare ikke ...endnu og ingen ved hvornår. Det er ikke ok og forbundet med store omkostninger for mig.
Driften af anlÊgget fungerer fint og lÞsningen er super smart, desvÊrre bare ikke smart nok, jeg har spurgt hvad jeg så skal gÞre og det er der ingen, som kan eller vil svare på, det ÞdelÊgger hele oplevelsen ved at blive grÞnnere.

2026幎4月10日

Hej Ole

Tak fordi du deler din oplevelse, og fordi du også fremhÊver, at selve driften af anlÊgget fungerer godt. Det sÊtter vi pris på.

Det er dog tydeligt, at forlÞbet omkring projektet og kommunikationen ikke har vÊret, som det burde vÊre, og det beklager vi oprigtigt.

Du har helt ret i, at du ikke skal opleve at skulle rykke gentagne gange eller stå med uklarhed omkring for eksempel målerskift og fakturering. I forhold til elmåleren er proceduren, at anlÊgget fÞrst skal fÊrdigmeldes, fÞr der kan bookes tid til udskiftning, men det er selvfÞlgelig noget, vi burde have vÊret tydelige omkring undervejs.

Vi er i gang med at få dit anlÊg fÊrdigmeldt, så der kan blive sat gang i nÊste skridt, herunder målerskiftet. Samtidig arbejder vi på at få din faktura sendt afsted, så det ikke skaber problemer i forhold til din finansiering.

I forhold til opladning af elbil og integrationen med Homegrid kan jeg godt forstå din frustration. Du har truffet dit valg ud fra en forventning om en samlet lÞsning, og her burde vi have vÊret tydeligere omkring, hvad der er tilgÊngeligt nu.

Vi har valgt at stoppe udviklingen af vores egen oplader og arbejder i stedet på at integrere vores intelligente styring med en ekstern lader på markedet. Det betyder, at elbil stadig vil blive en del af den samlede Homegrid lÞsning, men via integration frem for egen hardware.

Det vigtigste for os nu er at få afsluttet dit projekt ordentligt og give dig klar besked på dine muligheder herfra. Jeg skriver til dig direkte, så vi kan få fulgt din sag helt til dÞrs.

Simone
Watts Support

Virkede kun en uge.

Virkede kun en uge.

2025幎4月28日

Hej

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi Þnsker at give – det er vi virkelig kede af at hÞre.

Vi vil meget gerne hjÊlpe med at få det til at fungere igen. Du er velkommen til at kontakte os på support@watts.dk
med dine oplysninger, så kigger vi på det med det samme 👍

Bedste hilsner
Simone/Watts

Brilliant with staff

Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very friendly!

2026幎3月19日

Hi Jack

Thank you so much for your kind words – it truly means a lot to us!

We’re really happy to hear that you’ve had such a positive experience with our team. Creating a supportive and friendly environment is something we care deeply about, so it’s great to see that it comes through.

We’ll make sure to share your feedback with the team 😊

All the best,
Simone/Watts

Svarer ikke på henvendelser. Ignorerer dig som kunde.

De vil gerne sÊlge, men herefter ingen kontakt.
Efter flere mail og telefonopkald opgiver jeg at få kontakt med dem. De ignorerer simpelthen al kontakt.
Gad godt vide hvordan jeg skal få lÞst eventuelle problemer når jeg engang har fået leveret det bestilte.
Overvejer at annullere alt.

2026幎3月24日

Hej SÞren

Tak for din anmeldelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi kan desvÊrre ikke finde nogle henvendelser fra dig i vores system, hverken hos support eller ordre/salg, og derfor er vi bekymrede for, om dine beskeder ikke er nået frem til os.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre, så du er altid velkommen til at skrive direkte til os på support@watts.dk
– sÃ¥ sÞrger vi for at tage fat i din sag med det samme.

Vi håber, vi kan få rettet op på din oplevelse.

Bedste hilsner Simone/Watts

Hurtig levering, men mangler manual

Mangler en manual og brugsanvisning

2026幎2月25日

Hej BÞrge

Tak for din anmeldelse og feedback 🙏
Vi er glade for at hÞre, at leveringen var hurtig.

Vi har valgt at samle manualen digitalt af hensyn til miljÞet 🌱 Derfor finder du en QR-kode pÃ¥ Êsken, som giver direkte adgang til brugsanvisningen.

Hvis du har svÊrt ved at finde den, er du meget velkommen til at kontakte vores support. Vi hjÊlper selvfÞlgelig gerne 😊

Bedste hilsner Simone/Watts

De er umulige at komme i kontakt med

De er umulige at komme i kontakt med. Som at skrive til en dÞr. De svare dig ik. Har skrevet over 10 e-mails og aldrig fÃ¥et et svar. Regner med at inden for kort tid sÃ¥ anmelder jeg dem til Forbrugerstyrelsen
. Og simpelthen forlanger penge tilbage

Sjovt efter jeg lagde dette op fik jeg en e-mail og et opkald, e-mailen beklaget og de ville kikke pÃ¥ det. Opkaldet at de ville komme retur med en dato senere pÃ¥ dagen, derefter har jeg ikke hÞrt noget
. Igen stilhed fra dem. Men jeg har heller ikke rykket dem. Men nÃ¥r nogle siger de kommer retur senere pÃ¥ dagen. SÃ¥ forventer jeg det ogsÃ¥ eller i det mindste dagen efter

2026幎3月16日

Hej Lars

Det er vi virkelig kede af at hÞre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne kigge nÊrmere på din sag og hjÊlpe dig videre. Hvis du vil sende os en mail på support@watts.dk
med dit navn og lidt flere oplysninger, sÞrger vi for at fÞlge op på det hurtigst muligt.

It just works

It just works. Simple to setup. Love it.

2026幎2月18日

Hej Alexander

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi virkelig glade for at hÞre!

Vi arbejder netop for, at vores lÞsning skal vÊre enkel at sÊtte op og bare fungere i hverdagen, så det betyder meget for os at hÞre, at det også er din oplevelse.

Meget besvÊrligt at fÃ¥ til at virke 18

Meget besvÊrligt at få til at virke 18 mail frem og til bage et utal af koder. Har vÊret ved at smide produkt ud op til flere gange. Vil også sige at det virker nu, så det kan godt lade sig gÞre.

Anders

2026幎2月20日

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Vi er kede ag at hÞre, at opstarten har vÊret så besvÊrlig og krÊvet mange mails og koder, det forstår vi godt er frustrerende.

I nogle tilfÊlde skyldes det, at oplysninger fra netselskabet fÞrst skal registreres korrekt, fÞr kortet kan forbindes. Det er desvÊrre noget, vi ikke altid har direkte indflydelse på.

Vi er dog glade for at hÞre, at det nu virker hos dig. Hvis din oplevelse har Êndret sig, er du selvfÞlgelig altid velkommen til at opdatere din anmeldelse.

(Fixed) Live view in Watts app does not work

—————————
I purchased and installed a Watts Live card almost 3 weeks ago and have not been able to see consumption data in the App since then. I understand software fixes can take time but waiting for it indefinitely is extremely frustrating!

You should consider alternative channels for your consumers, e.g. a web interface, to avoid single point of failure.

2026幎2月9日

Hi Sarfaraz

Thank you for your review, and we completely understand your frustration when something you’ve purchased doesn’t work as expected.

The issue with the live view in the app that you were previously informed about has now been resolved earlier this week. However, after taking another look at your case, it appears that the problem you are experiencing may instead be related to the connection of the Live Card itself, which would explain why the consumption data is not appearing in the app.

This is something our support team can help troubleshoot and resolve together with you. It may simply require reconnecting or reinstalling the Live Card to establish the connection correctly.

We would therefore really appreciate it if you could reach out to us again so we can help get everything up and running for you as quickly as possible.

Best regards Simone/Watts

Midt i situationen

Alt fungere igen, manglede bare en support man kunne ringe til midt i situationen, ikke alle er computer eksperter

2026幎3月1日

Hej Jes

Tak for din opdatering, det er vi rigtig glade for at lÊse.

Vi forstår godt, at det kan fÞles frustrerende at stå midt i en situation og Þnske hurtig hjÊlp.

Tak fordi du delte din oplevelse og din feedback – den tager vi med os.

Fantastisk support... Tak til Nanna

Fantastisk support. Hurtig og meget kompetent tilbagemelding og hjÊlp på mail af flere omgange, men meget hurtigt. Har lÊnge haft Watts og har kunnet se mit Þjeblikkelige forbrug. Er meget begejstret for appen. Pludselig holdt den op med at virke. Fik hurtigt hjÊlp fra Nanna. Jeg havde glemt at jeg lige havde fået ny router som watts skulle kobles på. Måtte også erfare at print kortet i måleren ikke kan kÞre på 5 g, så med guidet hjÊlp kom det fint og nemt op at kÞre igen.

2026幎2月11日

Watts からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pÊne ord om Nanna 💚

Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du oplever hurtig og kompetent hjÊlp, isÊr når noget pludselig ikke virker, som det plejer.

Det kan nemt drille efter router-skift, og vi er glade for, at vi sammen fik det op at kÞre igen.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Hurtig og god betjening

2026幎1月28日

Watts からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glÊder os at hÞre, at du har oplevet hurtig og god betjening – det er prÊcis den service, vi strÊber efter at levere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Godt produkt

Godt produkt, nemt at bruge og installere

2026幎1月26日

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi virkelig glade for at hÞre 😊

Det betyder meget for os, at du oplever både produktet som godt og installationen som nem. Vi arbejder netop for, at lÞsningen skal vÊre enkel at komme i gang med og let at bruge i hverdagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Surt 👎

Har ikke fÃ¥et det til at virke i nu, og kan ikke finde nogle at ringe til?☹

2026幎1月14日

Hej 😊
Det er vi virkelig kede af at hÞre – det forstÃ¥r vi godt er frustrerende.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjÊlpe dig videre. Du kan skrive til os via supporten i appen eller på support@watts.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Vi vil gerne have det til at virke for dig ☺

Ingen kundeservice - 0 stjerner

Jeg har fået installeret solceller på mit tag i oktober måned, og siden da har oplevelsen med Watts vÊret under al kritik. De besvarer ikke henvendelser på mail, og når man ringer, bliver telefonen ganske enkelt lagt på. Jeg har heller ikke modtaget nogen form for vejledning i, hvordan solcellerne fungerer, eller hvordan de skal vedligeholdes.
Det virker desvÊrre til, at sÃ¥ snart pengene er gÃ¥et igennem, sÃ¥ er kunden fuldstÊndig ligegyldig for Watts. Jeg tog fÞrste gang kontakt til dem i november, og her – to mÃ¥neder senere – rykker jeg stadig for svar uden held.
Jeg vil aldrig anbefale Watts til nogen. SÞg et andet sted hen, hvis du vil have ordentlig service og support.

2025幎11月14日

Hej Mark

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at lÊse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at nogen skal have med Watts.

Det bekymrer os isÊr, hvis du har oplevet manglende svar på henvendelser, og hvis du fÞler, at du ikke har fået den nÞdvendige vejledning efter installationen. Det tager vi meget alvorligt.

Vi kan desvÊrre ikke umiddelbart genkende dit forlÞb ud fra anmeldelsen alene, og for at kunne undersÞge sagen konkret, har vi brug for lidt flere oplysninger. Vi vil derfor meget gerne bede dig kontakte os direkte på support@watts.dk og gerne henvise til denne Trustpilot-anmeldelse, så vi kan finde din sag og fÞlge op hurtigst muligt.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke betragter nogen kunder som “fÊrdige”, nÃ¥r installationen er gennemfÞrt – tvÊrtimod. Support og vejledning er en vigtig del af vores ansvar, og hvis vi ikke har levet op til det her, vil vi gerne rette op pÃ¥ det.

Vi håber, du vil give os mulighed for at undersÞge sagen nÊrmere og tage dialogen direkte.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。