Först och frÀmst sÃ¥ började besöket med att jag gör rent ett bord dÃ¥ den Àr nedsölad. Jag bestÀllde pannkakor Waynes Tulegatan. Kassören lommar ivÀg, hÀmtar de tre frusna pannkakorna som vÀrms i mi... ãã£ãšèŠã
Ceasarsalladen pÃ¥ Waynes har blivit riktigt dÃ¥lig. Innan var det bÃ¥de gurka och tomat med i salladen och med mycket dressing. Nu var det bara ost, krutonger, sallad, kyckling och bacon med vÀldigt li... ãã£ãšèŠã
Waynes coffe i Falun: Sur personal och otrevlig. JÀtte Àckliga möbler, sofforna har de aldrig tvÀttat ,ej heller sopa eller se efter golven, jag klev i massa "sallads-gegg" som var svÃ¥rt att fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jag var pÃ¥ Waynes idag. Tog en vÀsterbottenpaj utan aatt lÀsa ordentligt att den innehÃ¥ller skinka som jag inte Àter. Den snÀlla personal gav mig en ny paj utan extra kostnad. Ãr sÃ¥ tacksam ð¥°
Hyggeligt behageligt besÞg
Hyggeligt behageligt besÞg
Dejlig salt karamel cheese cake.
Venlig betjening.
Det var en super hyggelig café
Det var en super hyggelig café, med god kaffe og lÊkre sandwich. Jeg kommer helt klart tilbage til Waynes
Waynes coffe i Falun: skabbigt
Waynes coffe i Falun:
Sur personal och otrevlig.
JÀtte Àckliga möbler, sofforna har de aldrig tvÀttat ,ej heller sopa eller se efter golven, jag klev i massa "sallads-gegg" som var svårt att få bort från skorna.
Ãckligt, ofrÀcht och ohygensikt stÀlle.
Tips: fika någon annanstans.
Lurad och matförgiftad
Jag bestÀllde chailatte, morotskaka, kladdkaka, pannkakor samt kanelbulle vilket gjorde mig sjuk, 1-2h efter intag. Magont, spya o diarré i 24h. De marknadsförde Àven svenska pannkakor sedan får man hem amerikanska... alltså undvik om du ej vill bli lurad eller matförgiftad. Lokalen i vÀllingby btw! BestÀllde via foodora!
Jag tycker att personalen inte bemötteâŠ
Jag tycker att personalen inte bemötte mig bra, den va otrevliga speciellt han lite Àldre mannen jag höll pÃ¥ bestÀlla och han kom med en jÀtte otrevlig ton och sa âkom igen bestÀll snabbareâ och jag blev chockad. JÀtte dÃ¥lig personal
Jag var på Waynes idag
Vi bestÀllde sandwich som bestod av 2âŠ
Vi bestÀllde sandwich som bestod av 2 skalkar men fick betala fullt pris, kunde knappt tugga den med vi fick ingen ny trots vi påtalade att det var skalk, kvinnan med slöja förstod inte hon menade att så blir det ibland :( ? nog tycker jag att man anvÀnder skalkar till skorpmjöl och inte serverar dem. Sista besöket dÀr.
Kanelsnurre tÞr og fra dagen fÞr
Kanelsnurre tÞr og fra dagen fÞr
Lokalet beskidt
For mange der bare får lov til at hÊnge ud så der mangler pladser
Waynes coffe i Halmstad
Waynes coffe i Halmstad
bestÀllde en kaffe med en kardemummbulle,
som hon snabbt började vÀrma upp , tÀnkte varför gör hon så,..förstod sen att hon gav mig en gammal bulle för kanterna var stenhårda, man blir otroligt irriterrad att man nonchalerar kunden helt öppet !! och dessutom tar fullt betalt...scam...ha koll på vad du köper och får..bottenbetyg till bemötandet...och bullen under all kritik !!!!!
Skal vi allesammen spise tÞrre kager?
rJeg er ellers normalt meget glad for Waynes caféer i Malmö og på NÞrrebro, MEN i går, da min veninde og jeg besÞgte stedet (fordi, vi har gode erfaringer med det), måtte vi gnave os igennem henholdsvis en tÞr blåbÊrsnurre og en ditto cookie. Jeg havde udset mig en blåbÊrsnurre, der lå helt fremme ved glasset i montren og bad pÊnt om af få den, MEN NEJ, det kunne jeg ikke... ekspedienten sagde, at hun havde fået besked på at 'rotere' bagvÊrket, så man fik den, der havde ligget lÊngst i montren og ikke kunne vÊlge den, man gerne ville have. Dette resulterede i, at jeg fik en snurre, der var knas-tÞr og absolut ikke var den oplevelse, jeg plejer at have med deres snurrer.
Det samme med min venindes cookie... den var også tÞr og bar også prÊg af, at have ligget for lÊnge.
Latten var upåklagelig og nylavet :-)
Dyrt för torr fika
Kardemummabullen var extremt torr.
Daim kakan samma sak.
Troligtvis legat framme flera dagar.
Eller så vet dom inte hur man vÀrmer ordentligt.
VÀldigt höga priser för den dåliga kvalitén på fika.
God lasagne
Alltid vÀldigt god lasagne! Trevligt med kaffe på maten med till lunch :)
Wayne`s Coffee Uddevalla
Wayne`s Coffee Uddevalla
Mycket god och varm service från de som jobbar dÀr och otroligt god potatis och kyckling röra och Chefens otroligt goda senaps sås (vinnegrÀtt) alltid lika glada!
Alltid lika positiva!
rekommenderar dom extremt mycket!
Mer sÃ¥dana folk i vÃ¥r vÀrld ð€©ð
Wayneâs Coffee pÃ¥ Avion levererade enâŠ
Wayneâs Coffee pÃ¥ Avion levererade en riktigt god ciabatta med frasigt bröd och frÀsch fyllning. Smakerna satt perfekt, och servicen var toppen! En ung tjej som jobbade dÀr var sÀrskilt duktig och gjorde upplevelsen Ànnu bÀttre. Rekommenderas varmt!
Wayneâs Coffee levererar en riktigt godâŠ
Wayneâs Coffee levererar en riktigt god ciabatta med frasigt bröd och frÀsch fyllning. Smakerna Àr vÀlbalanserade, och man mÀrker att de anvÀnder bra rÃ¥varor. Dessutom var en av de anstÀllda dÀr extra duktig och gav fantastisk service, vilket gjorde upplevelsen Ànnu bÀttre. Rekommenderas!
Lunch på Wayne's Coffee på C4
Lunch på Wayne's Coffee på C4, Kristianstad, den 22/1 vid 14-tiden. Fick jÀttefin service, mycket god rÀksallad, gott te/kaffe. Mycket nöjd.
Jeg havde bestilt mad og der mangledeâŠ
Jeg havde bestilt mad og der manglede en lasagne og toasten var så hårdt og nÊsten ikke noget indhold. Og lunken kaffe. Ikke om jeg bestiller der fra igen
Först och frÀmst sÃ¥ började besöket medâŠ
Först och frÀmst så började besöket med att jag gör rent ett bord då den Àr nedsölad. Jag bestÀllde pannkakor Waynes Tulegatan. Kassören lommar ivÀg, hÀmtar de tre frusna pannkakorna som vÀrms i micron. Till dessa serverades en klick spray grÀdde och en matsked sylt portionerat i en plats behållare. Jag ber om att få mer sylt till mina tre mjöl plattar varpå kassören sÀger mer sylt 10kr. Jag förtydligar att jag önskar sylt som rÀcker till pannkakorna som serverades men det var stumt nej.
Jag menar kom igen en matsked sylt..? Service ? VÀl bemötande?
MÞg flabet ung pige
MÞg flabet ung pige. Fik en croissant med kylling/ost.
det var så tÞrt at jeg kunne skÊre mig på kanten. Da jeg gik ind og "brokkede" mig vikrede hun irriteret. Som den anden unge pige så sagde: hvorfor har du ikke varmet den? Altså aldrig som aldrig mere om jeg vil lÊgge så meget som en 25 Þre i den butik. Få styr på jeres personale og server noget der ikke er lavet i morges. Jeg var der kl 18.30 og hun sagde de var fra i morges. Gud ved om fÞdevarestyrelsen vil godkende at det er til salg. Virkelig. Lad vÊre med at ligge jeres penge der
Alltid supertrevligt bemötande iâŠ
Alltid supertrevligt bemötande i Sollentuna.