Mijn pakket (met wasmiddel) is tijdens de verzending kapot gegaan. Weliswaar door Ways helemaal ingetaped maar wat een bende in de doos en inmiddels in huis 🤨
企業が回答しました
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... もっと見る
企業が回答しました
Makkelijk besteld en snel geleverd. Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te t... もっと見る
企業が回答しました
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Via BOL bestelling geplaatst, welke za.07-03-26 j.l.bezorgd zou worden. Dus niet...
In eerste instantie zou het door GOFO bezorgd worden
welke om 19.30 uur werd gewijzigd naar bezorgdienst PACKS ?!?
Pakket is niet te traceren ook niet via BOL.
Wordt niet vrolijk als ik al deze revieuws van deze bezorgdiensten lees (understatement)
WAYS: zo jammer dat jullie met zulke lui in zee gaan
KOST JULLIE KLANTEN !!!

WAYS. からの回答
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn “klacht” werd direct zorgvuldig en zeer correct opgepakt! Na overleg met de klantenservice alsnog de andere helft van mijn bestelling netjes ontvangen. Complimenten voor de klantenservice en afhandeling van mijn “klacht”.

WAYS. からの回答
Pluspunt: levering was snel en goed verpakt.
Minpunten: bij opening zaten dozen onder het stof en 1 doos was volledig opengescheurd.

WAYS. からの回答
Update; gelukkig n.a.v. deze review alsnog contact opgenomen en netjes opgelost!
Kapot artikel geleverd en 0 reactie op mail. Dan bellen, ik ben de eerste wachtende. 5 minuten later; "het is erg druk, u hebt de maximale wachttijd bereikt en de verbinding wordt verbroken". Ok en nu dan? Geld kwijt?

WAYS. からの回答
Very fast arrival, they gave me a bedsheet and a glue in case of breaking as a little extra, super ! I love it

WAYS. からの回答
Heb via bol.com een luchtbed besteld, op 11-01 leverancier is WAYS. Zou bezorgd zijn op 14-01 niet dus. Gebeld met Ways, sorry het pakketje lag nog in magazijn wordt opgestuurd.18-01 komt het pakketje weer niet dus. Weer gebeld met Ways wordt ik ook nog afgebekt het kostte maar 50euro. Ze heeft beloofd vanavond krijgt u het pakketje ben benieuwd 😕

WAYS. からの回答
De prijs van het door ons bestelde artikel was prima. De bezorging helaas van geen enkel niveau...het artikel werd gewoon over de tuinmuur gegooid. Gaat helemaal nergens over en is beneden alle niveau en ben ik niet van gecharmeerd.

WAYS. からの回答
Product mooi op tijd geleverd.
Wel jammer dat de transporteur het pakje 's avonds over het hek gegooid heeft en het vannacht erg vochtig was.

WAYS. からの回答
Vlotte bestelling en vlotte levering, was netjes verpakt

WAYS. からの回答
Ik heb via bol.com besteld bij dit bedrijf. Er werd aangegeven dat het uiterlijk over een paar dagen geleverd zou worden, maar tot mijn verbazing was het de volgende dag al! Heel erg tevreden met de snelheid van het verzenden en daarmee het verwerken van mijn order.

WAYS. からの回答
Snel geleverd, goede prijs en eindelijk een bedrijf dat doet wat ze zeggen. Aanbeveling!

WAYS. からの回答
De tijd goed aangegeven, zeer vriendelijke afgifte en niet zo’n lading informatie mails.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。