レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Mijn pakket (met wasmiddel) is tijdens de verzending kapot gegaan. Weliswaar door Ways helemaal ingetaped maar wat een bende in de doos en inmiddels in huis 🤨

5つ星のうち5の評価

Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Makkelijk besteld en snel geleverd. Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... もっと見る

企業情報

1. オンライン市場

当該企業による記述

WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Levering bleek al 8 dagen in de aarde…

Levering bleek al 8 dagen in de aarde te liggen was over een 1.80 hoge heg gegooid .. moet ik bewijs sturen dat er niemand aan de deur is geweest..

2025年5月7日

Beste Asdena,

Wat vervelend om te vernemen dat de zending voor 8 dagen lang zoek is geweest en dat deze uiteindelijk dus over de 1.80 meter hoge heg gegooid is. Mijn excuses voor dit ongemak! Helaas zijn we geheel afhankelijk van onze bezorgdiensten en hun manier van bezorgen. Graag wil ik een klacht indienen. Ik ontvang heel graag van u een mail met uw bestelnummer, zodat ik dit door kan zetten. Kunt u dit mailen naar mandy@ways.nl ?

Ik verneem graag van u!

Super handige swiffer

Super handige swiffer voor onze jaloezieën. Informatie over bezorging was prima. Allemaal keurig afgeleverd. Swiffer direct in elkaar gezet en uitgeprobeerd. Werkt zoals verwacht. Prima.

2025年4月25日
5つ星のうち1の評価

De mevrouw liep achterom nadat een…

De mevrouw liep achterom nadat een buurvrouw het zei, gooide het pakketje neer en vertrok om 20.45 uur in de avond !

2025年4月22日

Beste Marjolein,

Wat vervelend om te vernemen dat de bezorgdienst op deze manier met uw pakketje om is gegaan. Helaas ligt dit geheel buiten onze macht om, maar wil ik graag een klacht hierover indienen. Kunt u contact met mij opnemen door middel van het bestelnummer en de informatie te mailen naar mandy@ways.nl

Ik verneem graag van u!

Super service

Super service! We hadden een hangstoel besteld via de website. Eenmaal bezorgd miste er in het zitkussen wat naden. Na mailcontact kregen we vrij snel een nieuwe toegestuurd😃👍🏼

2025年4月16日
5つ星のうち3の評価

DPD bezorgfout

Pakketje moest bezorgd worden door DPD. Ik kreeg de melding “we troffen i niet Thuis” dat was ik erchter wel!
De bezorger liegt dus of stond op verkeerd adres! Erg vervelend in ieder geval!

2025年4月14日
5つ星のうち1の評価

Heb calgon 4 in 1 besteld en krijg 3 in…

Heb calgon 4 in 1 besteld en krijg 3 in 1

2025年4月11日

Beste Rob,

Wat onwijs vervelend om te vernemen dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen. Ik heb direct contact met u opgenomen via het verkoopplatform. Heel graag ontvang ik hierop een bericht van u terug om het voor u op te lossen :)

Mandy

5つ星のうち1の評価

Je déconseille fortement !!

Je déconseille fortement !!! les produits surgelés arrivent avec une rupture de froid car ils ne sont pas emballés dans des sacs isothermes. De plus surtout ne commandez jamais de haut de cuisses de poulet. Ce n’est qu’un tas de nerfs et de tendons impossible à cuisiner
A fuir !!!!

2025年4月9日

Bonne journée,

Malheureusement, je soupçonne que cet avis ne s'adresse pas à nous en tant qu'entreprise. Nous ne vendons pas de viande et/ou d'autres produits surgelés. J'aimerais beaucoup vous demander de revoir cela et de publier l'avis auprès de l'entreprise auprès de laquelle vous avez acheté ces produits.

Cordialement,

Mandy