Mijn pakket (met wasmiddel) is tijdens de verzending kapot gegaan. Weliswaar door Ways helemaal ingetaped maar wat een bende in de doos en inmiddels in huis 🤨
企業が回答しました
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... もっと見る
企業が回答しました
Makkelijk besteld en snel geleverd. Ik had pak 7,5 kg waspoeder gekocht. Dit was in iets te ruime doos verpakt, waardoor het gewicht steeds verschoof. Dat was niet zo handig voor de bezorger om te t... もっと見る
企業が回答しました
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... もっと見る
企業が回答しました
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Levert waardeloze kwaliteit en waardeloze service,

WAYS. からの回答
Eerlijke prijs en prima levering met verzorgde aandacht voor de verpakking.
Netjes op tijd bezorgd en gekregen wat ik besteld had
Amazing product , my clothes don’t get electrified any more , delivery was in time . Strongly recommend!!!
snelle bezorging.
alleen jammer dat het plaatje niet overeenkomt met de foto’s wat jullie hebben gemaakt.
1 Stern ist noch zuviel. Bestellt, bezahlt. Ein paar Tage später laut Sendungsverfolgung unterwegs und hing dann angeblich 14 Tage beim deutschen Zoll. Ostermontag angeblich zugestellt. Auf Nachfrage keine Antwort erhalten. Zum Glück das Geld von PayPal zurück erhalten. REINE ABZOCKE, FINGER WEG , NICHT ZU EMPFEHLEN ‼️‼️‼️

WAYS. からの回答
Tot 2 maal toe "per ongeluk" besteld bij dit bedrijf.1x via Bol, 1x via Decathlon: "Morgen in huis". Spullen zijn niet eens meer op voorraad. Je krijgt geen bericht daarover, maar na lang wachten een mail van Bol en Decatlon: Je geld komt terug. Voor niks zitten wachten op spullen en een hoop rompslomp. Waardeloos bedrijf dat Ways en een waardeloze fang van zaken. Die jezelf een plezier en bedpaar jezelf deze ellende, ook als je elders ietsje meer moet betalen

WAYS. からの回答
Ich habe über PayPal bezahlt und bekam mein Geld zurück. Das Paket wurde sogar als zugestellt angezeigt. Betrug und Unverschämtheit. Dieses Paket hat es nie gegeben.

WAYS. からの回答
Leider kam mein Paket nicht an😡😡😡😡😡.
Laut Lieferanten wurde es zugestellt 🤔,weiß nur nicht wo, auf alle Fälle nicht bei mir

WAYS. からの回答
Een van de dozen helemaal gescheurd en met tape dichtgeplakt. Geen idee of de doos nog helemaal vol is.

WAYS. からの回答
Supersnelle levering. Netjes geleverd terwijl ik niet thuis was. Heel fijn.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。