Trevligt bemötande det var första gången jag hade kontakt m er och fick hjälp att hitta rätt men jag tyckte att det inte var helt lätt att hitta den produkt jag sökte dessutom undrade jag över att det... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mycket dålig kvalitet och kundservice. Köpte ett lounge set för 1 000 kr. Efter kort tids användning har sömmarna gått upp på både över- och underdelen, trots att plaggen tvättats enligt tvättr... もっと見る
Köpte en bh från en tjej vid dörren som sålde till en resa. Beställde en vit large och betalade, och efter ett par timmar kommer en bil och slänger ner något i brevlådan. En svart small. Har försökt f... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Weard designar och tillverkar underkläder och basplagg av ekologisk bambu.
Finn Malmgrens väg 2A, 12138, Stockholm, スウェーデン
- hello@weard.com
- weard.com
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
fantastiska produkter men onödigt stor…
fantastiska produkter men onödigt stor kartong till 2p kalsongerna.
Köpte dessa kalsonger till min pojkvän
Köpte dessa kalsonger till min pojkvän, de enda orden han sa direkt var”omg” med ett stort leende. Han tyckte dessa kalsongerna var det mjukaste och det skönaste han någonsin har satt på sig.
Rekommenderar alla tjejer att köpa dessa till sin pojkvän och se dem ”live” testa dem och för att se deras ansikten uttryck, fick mig att le ;)
Grymt svårt att skicka tillbaka varor
Grymt svårt att skicka tillbaka varor, urkrångligt system!!!
Helt underbart material o design!
Helt underbart material o design. Köpte först den beiga Lounge dressen (byxan + tröja) o nu köpte jag samma i svart. Ljuvlig! Hemma jobb! På landet! ♥️
Snabb service av supersköna kläder
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Bästa jag haft på mig!
Slår ut alla plagg jag haft!
Det bästa är att de inte luktar efter tvätt!
Inte rätt stlk i leveransen
För lite support för att kallas sport top.
Jag köpte sport top både med och utan padding. Jag tycker att det är vilseledande att ni kallar den för sport top, den är alldeles för mjuk och har inget stöd alls för bysten. Det förväntar man sig av en sport top.
Ingen bra passform på trosorna,
Fantastiskt sköna kläder
Älskar era produkter, rekommenderar de starkaste
Älskar era produkter! Jag nästintill lever o erat loungeset , har både beige och svart. Och har nu också beställt till nära och kära. Så mjuka och behagliga att bära , en känsla som måste upplevas. Loungesetet är perfekt för alla och så himla snyggt och kan rekommendera lite extra till de med fibromyalgi eller endomterios som i perioder eller alltid behöver kläder som inte trycker åt och känns. Så himla nöjd !
Superbra!!!
Skönaste kläderna jag någonsin haft på…
Skönaste kläderna jag någonsin haft på mig! Även fast det var rea när jag handlade hade det varit värt varenda krona ändå om det inte varit nedsatt! Kommer handla fler gånger!!
Skickade produkter i retur och får ingen återkoppling!
Skickade produkter i retur den 26 april 2023. Har mejlat två gångar angående att returen ej registrerats, och får ingen återkoppling. Då jag betalade via Klarna har även Klarna jagat er för att få er att processa returen. Klarna får heller inte tag på er. Det är nu 24 juni, alltså 2 månader sedan jag returnerade varorna och inte ens någon återkoppling! Handla inte från detta oseriösa företag!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。