䌁業情報

1. りェブサむト デザむナヌ
  2. グラフィック デザむナヌ
  3. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

Nasza firma to zespół doświadczonych specjalistów z pasją do nowoczesnych technologii i marketingu cyfrowego. Od lat kompleksowo wspieramy naszych klientów w budowie ich obecności online – od pierwszych kroków związanych z projektowaniem stron internetowych, aÅŒ po zaawansowane działania promocyjne i techniczne zarządzanie serwisami. Tworzymy nowoczesne, responsywne strony www oraz sklepy internetowe, dostosowane do potrzeb i oczekiwań naszych klientów. Dbamy nie tylko o estetykę i funkcjonalność, ale równieÅŒ o optymalizację pod kątem uÅŒytkownika oraz wyszukiwarek internetowych. KaÅŒdy projekt realizujemy indywidualnie, opierając się na aktualnych trendach i sprawdzonych rozwiązaniach technologicznych. Zarządzamy stronami i sklepami internetowymi w sposób kompleksowy – aktualizujemy treści, wdraÅŒamy usprawnienia, dbamy o bezpieczeństwo i wydajność. Oferujemy równieÅŒ pełne wsparcie w zakresie kampanii Google Ads, SEO (pozycjonowania), a takÅŒe marketingu w mediach społecznościowych – od strategii, przez tworzenie treści, aÅŒ po prowadzenie kampanii reklamowych. Projektujemy równieÅŒ profesjonalne materiały graficzne – logotypy, banery, grafiki do internetu i druku, a takÅŒe filmy promocyjne, które zwiększają zaangaÅŒowanie i budują wizerunek marki. Zarządzamy równieÅŒ domenami i hostingiem, oferując stabilne i szybkie zaplecze techniczne. Współpracując z nami, zyskujesz partnera, który kompleksowo zadba o Twój biznes online – od kreacji po promocję.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Strona www

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Jakubem przy projektowaniu strony. Wszystko przeszło szybko, konkretnie i z duÅŒym zaangaÅŒowaniem przy poprawkach.

2026幎5月13日

Webvertigo からの回答

Dziękujemy bardzo. Zapraszamy do dalszej współpracy :)

Nie polecam tej firmy

Nie polecam tej firmy. Bardzo słabe kompetencje w zakresie projektowania strony, błędy na stronie, unikanie kontaktu. Strona do poprawki przez inną firmę.

2026幎1月31日

Webvertigo からの回答

UÅŒytkownik serwisu Trustpilot "TDL Global Trade" nie został rozpoznany jako klient webvertigo.pl oraz został uznany jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

"TDL Global Trade" - niestety nie rozpoznajemy was jako naszego klienta. MoÅŒemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli są państwo rzeczywistym naszym klientem?

Gdy będziemy mieś więcej informacji, wtedy będziemy mogli odnieść się do sprawy. Inaczej uznajemy tą opinię jako spam.

5぀星のうち5の評䟡

Strona Webvertigo jest poprostu

Strona Webvertigo jest poprostu wspaniała ,pomogli mi w załoÅŒeniu własnej strony internetowej gdy tego potszebowałam.Super zaangaÅŒowani w podejściu do klijęta , Profesjonalni, bardzo pomocna obsługa klijęta , bardzo mili i sympatyczni .Polecam firme Webvertigo wszystkim

2025幎2月21日

Nie polecam współpracy z Panem Jakubem

Nie polecam współpracy z Panem Jakubem. Strona internetowa wygląda po prostu źle. Czas dostarczenia miesiąc!!! Po stwierdzeniu, ÅŒe sam nie jest zadowolony ze swojej pracy zapytał czy zrobić kolejną wersję. Pozostawiłam to bez komentarza. Pan Jakub wykonał kolejną wersję, bardzo podobną do poprzedniej. Strona dotyczyła hydrauliki, Pan Jakub wkleił zdjęcia z malowania. Tłumaczenie strony to ÅŒart. Dodatkowe opłaty za wszystko. Brak jakiejkolwiek estetyki i wyczucia. Ze względu na „wykonanie projektu” Pan Jakub odmówił zwrotu pieniędzy.

2025幎4月7日

Dzień dobry Panu,

Dziękujemy za opinię, doprecyzujmy niektóre kwestie:

- zdjęcia w projekcie byłby przykładowe, moÅŒna je wymieniać w dowolnym momencie, zdjęcia przez Pana przesłane zostały docelowo dodane do projektu strony
- gotowy projekt otrzymał Pan po 10 dniach :)
- otrzymał Pan propozycje wykonania poprawek projektu, następnie otrzymał Pan równieÅŒ całkiem nowy projekt strony - jak widać, to nie wystarcza :)
- darmowe tłumaczenie strony jest wykonywane przy uÅŒyciu tanslatora, tłumaczenie profesjonalne wykonywane przez tłumacza, to dodatkowo płatna usługa
- tak, usługi których Pan nie zamawiał są dodatkowo płatne (podobnie jak w sklepie, gdy idzie Pan np. do sklepu i kupuje bułkę, to nie znaczy, ÅŒe dostanie Pan równieÅŒ ser, szynkę i majonez za darmo :)
- tak, projekt został wykonany w całości (a nawet 2 projekty w cenie jednego), w niskiej cenie i w wysokim standardzie, zwrot się Panu po prostu nie naleÅŒy...

Dziękujemy i zapraszamy ponownie

Uwaga na oszustwo

Uwaga na oszustwo. Pan Jakub nie wywiązuje się ze zleconych zleceń. Miał masę oszukanych klientów na google i usunął konto. Nie ma ÅŒadnego z nim kontaktu. Szykuje się pozew zbiorowy. Sprawa zgłoszona.

2025幎1月2日

Webvertigo からの回答

UÅŒytkownik serwisu Trustpilot "Konrad Korzybski" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Konrad Korzybski" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. MoÅŒemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

5぀星のうち1の評䟡

Niestety jestem kolejną oszukaną osobą

Niestety jestem kolejną oszukaną osobą, tym razem na usługach pozycjonowania. Firma krzak, kontakt się urywa po zapłaceniu faktury.

2024幎12月1日

Webvertigo からの回答

UÅŒytkownik serwisu Trustpilot "Marcin K" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Marcin K" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. MoÅŒemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

UWAGA OSZUŚCI

UWAGA OSZUŚCI! proszę o informację gdzie moÅŒna swój udział zgłosić do pozwu zbiorowego. Ta firma to zwykłe cwaniaczki, dziejąca tylko w celu oszukania klientów. Sprawa będzie miała finał w sądzie.
Btw trustpilot dwie oceny na 1 gwiazdkę a Wy wystawiacie opinię 2.9???? Wasz algorytm miał jedynkę z matematyki?

2024幎12月19日

Webvertigo からの回答

UÅŒytkownik serwisu Trustpilot "Marek" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Marek" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. MoÅŒemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

5぀星のうち1の評䟡

Zupełnie się zgadzam z przedmówcą

Zupełnie się zgadzam z przedmówcą. Dostałem email od innej poszkodowanej osoby i schemat działania Webvertigo jest taki sam. To jest wyłudzenie pieniędzy w białych rękawiczkach. Wystawiona faktura, projekt strony zaczęty i nie skończony, brak kontaktu i brak zwrotu pieniędzy. OSZUŚCI!!!

2024幎10月18日

Webvertigo からの回答

UÅŒytkownik serwisu Trustpilot "Max K" został uznany przez webvertigo.pl jako rozsyłający nieprawdziwe informacje / spam:

Panie "Max K" - niestety nie rozpoznajemy Pana jako naszego klienta. MoÅŒemy prosić o informację o swoim zamówieniu, jeśli jest Pan rzeczywistym naszym klientem?

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。