LivsomvÀlvande erfarenhet för mig! FrÃ¥n att ha högt blodtryck, övervikt och inte kunnat springa "en meter" till att bli av med det höga blodtrycket, bli av med 15 kg pÃ¥ 66 dagar samt att kunna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har varit noga med maten. (JÀttegoda recept.) Vi har gjort dagliga, mage dÃ¥ och dÃ¥ samt rehab men inte följt alla utmaningar slaviskt. Göran har gÃ¥tt ner 11 kg och jag 4 kg. Kroppen har blivit mind... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiskt upplÀgg. VÀldigt varierad trÀning i bÃ¥de utmaningarna och daglig trÀning. Bra hjÀlp av fysio med olika rehabövningar. HÀrlig pepp och bra tips nÀr man ska jogga och springa och inte utfö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
WR har en helhetssyn pÃ¥ trÀning och kost som fungerar i vardagen. Hela upplÀgget Àr vÀlgenomtÀnkt och strukturerat. God mat, rolig trÀning och WR Februari var som att öppna en julkalender - en överras... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Weekly Revolt Àr digitala kost och trÀningsprogram som hjÀlper mÀnniskor till en hÀlsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hÀlsosam livsstil tillgÀnglig för alla, oavsett utgångspunkt eller trÀningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lÀr dig Àta god, varierad mat utan att rÀkna kalorier och trÀnar på ett sÀtt som faktiskt blir av. UpplÀggen Àr skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 Àr ett 66 dagars kost och trÀningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder Àven kortare program och olika trÀningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sÀtt. En viktig del i alla våra program Àr gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. DÀr hittar du stöd, motivation och inspiration lÀngs vÀgen. Appen Àr din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt Àr för dig som vill göra en hållbar förÀndring och behöver struktur, stöd och ett upplÀgg som fungerar i verkligheten.
SpinnerivÀgen 1, 448 50, Tollered, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ãlskar WR! Alltid trevlig kundservice. VÀl genomtÀnkt program uppstöttat med mÃ¥nga experter inom medicin, hÀlsa, kost och trÀning. Bra upplÀgg som satsar pÃ¥ hÀlsa och hÃ¥llbarhet. MÃ¥nga goda recept och bra trÀningspass.

Weekly Revolt ããã®åç
Ett bra sÀtt att komma igång efter flera år utan trÀning och någon som inte vill ha logistiken till gym

Weekly Revolt ããã®åç
AnvÀndarvÀnlig app; hÀnglåsfunktionen på utmaningar och variationen vecka till vecka på dagliga övningar och magövningar bidrog till att bibehålla min motivation och nyfikenhet. Mycket nöjd!!!

Weekly Revolt ããã®åç
LivsomvÀlvande erfarenhet för mig!
Från att ha högt blodtryck, övervikt och inte kunnat springa "en meter" till att bli av med det höga blodtrycket, bli av med 15 kg på 66 dagar samt att kunna springa igen var en underbar upplevelse och kÀnsla. (Totalt blev jag av med 20 kg i slutÀndan.)
Att få göra Wr66 med min fru gjorde det enklare och det hjÀlpte oss båda.
Vi hade provat trÀna på gym med personlig trÀnare mm utan att det hjÀlpt.
Kan bara rekommendera Weekly Revolt

Weekly Revolt ããã®åç
WR har en helhetssyn på trÀning och kost som fungerar i vardagen. Hela upplÀgget Àr vÀlgenomtÀnkt och strukturerat. God mat, rolig trÀning och WR Februari var som att öppna en julkalender - en överraskning varje dag i form av en ny trÀning och ett nytt recept.

Weekly Revolt ããã®åç
Ett enkelt program som min kropp mår vÀldigt bra av. Maten gör att man inte kÀnner sig hungrig utan nöjd. Och magen funkar som en klocka. TrÀningen bygger upp från noll till god kondition på snÀllt sÀtt mot kroppen. Mycket nöjd.

Weekly Revolt ããã®åç
Jag gjorde Februari som ny i WR. SpÀnnande upplÀgg med lucköppning av recept och trÀning. Otroligt god mat som Àr lÀttlagad. TrÀningen ligger på en bra nivå Àven för nybörjare som du kan Boosta om du vill ha lite extra. Gör ny programmet Mage och Àr lika nöjd.

Weekly Revolt ããã®åç
Körde WR Revolt i februari och anmÀlt mig WR Revolt i maj - rolig, enkel trÀning som blir av.
Goda, enkla recept.
Supernöjd!

Weekly Revolt ããã®åç
Så bra upplÀgg! Kul trÀning som kommer som lucköppning :-) Goood mat, som Àr enkel att laga nÀr man vÀl inhandlat basvaror som man kanske annars inte har hemma.

Weekly Revolt ããã®åç
Mycket bra program med helheten kost och trÀning. Supernöjd passa alla som vill få till en förÀndring på sina egna villkor.

Weekly Revolt ããã®åç
VÀldigt bra upplÀgg för att komma igång med trÀning och bÀttre matvanor.. RÀknar inte kalorier vilket gör det lite svårt att veta vilka produkter som Àr ok efter progrsmmet, men tÀnk mycket protein, mycket fibrer och lite kolhydrater.

Weekly Revolt ããã®åç
Jag var inte förberedd på att man förvÀntades vara aktiv på Facebook och lÀgga upp trÀningsvideos. Hatar sånt! Och Zoom-mötet vid starten var HEMSKT! Men jag har haft nytta av recepten och skaffat mig bra rutiner, så dÀrför blir det två stjÀrnor.

Weekly Revolt ããã®åç
Ett toppen koncept som Àr lÀtt att följa utan att rÀkna kalorier.

Weekly Revolt ããã®åç
Recepten tycker jag Àr för få och för likartade.
Blir vÀldigt svårt att få ihop om det Àr några man inte gillar. Mellanmålen Àr också lite "tråkiga".
Bra med fb gruppen och "pepp" från WR. Bra trÀningsprogram.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã