Janni og Fernando er de største svindlere. Stjæler folks penge og scammer alle der står i vejen for dem. Virksomheden er brugt til at hvidevaske pengene.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Virkelig god kundeservice! Der skete desværre en smutter i min første ordre hos We Love Kids - jeg modtog et forkert tøj sæt - men den rigtige størrelse. Jeg lavede en reklamation og modtog i dag... もっと見る
企業が回答しました
Købte en lykkepose til min ældste pige på snart 4 og en virkelig flot sammensat sommerpakke. Det er ikke tøj, jeg havde købt selv, så jeg er ekstra glad for at have fået en fine dele, som går sammen... もっと見る
Jeg lagde d. 6 august en ordre hos welovekids. Da jeg d. 18. september stadig ikke har modtaget min ordre efter mange lovninger om, at den var på vej med gavekort og ekstra ting i pakken som kompensat... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
We Love Kids er en hjertevarm og imødekommende webshop dedikeret til børnetøj og accessories. Vores mission er at klæde de små i det bedste, skønneste og mest behagelige tøj, samtidig med at vi tilbyder forældre en problemfri og fornøjelig shoppingoplevelse.
Søndergade 49 , 8700, Horsens, デンマーク
- info@welovekids.dk
- welovekids.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lækre produkter og fantastisk service
Der var en lille fejl i min ordre og den hele blev håndteret hurtigt og over al forventning. Så super lækre produkter og en helt fantastisk service

We Love Kids からの回答
Hurtig levering og fantastisk…
Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Vi købte noget lækkert Smallstuff !

We Love Kids からの回答
Rigtig god oplevelse med We Love Kids…
Rigtig god oplevelse med We Love Kids 🙏🏻 Både hurtig levering inden for få dage og hurtig svartid, da jeg havde behov for det. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her 😊

We Love Kids からの回答
Bedste service og priser!
Bestilte min datters tøj fra denne side og det kom allerede indenfor to dage. Så lækkert kvalitet og alle de mærker jeg elsker!
Helt klart ikke sidste gang jeg bestiller herfra!

We Love Kids からの回答
Jeg har købt de fineste kjole til min…
Jeg har købt de fineste kjole til min venindes pige. Hun modtog den hurtigt med posten og super glad for den

Super oplevelse.
Super oplevelse.
Fin webshop, med en masse fine ting.
Varen kom hurtigt ud af døren.

We Love Kids からの回答
Super fint tøj til de mindste
Super fint tøj til de mindste – og hurtig levering. Jeg modtog tøjet allerede 24 timer efter, at jeg havde lagt ordren!

We Love Kids からの回答
Super service fra firmaet og så har de…
Super service fra firmaet og så har de mærker lige efter min smag!!

Super tilfreds
Jeg har været rigtig tilfreds med min oplevelse hos welovekids. Hurtig levering og hurtig svartid, når man skriver til dem - hvilket virkelig er værdsat! Vil helt klart bruge deres shop igen ❤️

We Love Kids からの回答
Et fint udvalg af skønne mærker og flot…
Et fint udvalg af skønne mærker og flot indpakning, når pakken åbnes. Både mange ting til piger og til drenge.

We Love Kids からの回答
Hurtig levering og god kvalitet
Var så heldig at vinde et gavekort til WeLoveKids.dk og valgte nogle lækre ting, som ankom allerede efter 2 dage! Kvaliteten var virkelig god og er mega tilfreds❤️

We Love Kids からの回答
Super service - og fik det fine tøj hurtigt tilsendt med posten. Anbefaling herfra 😊

Super oplevelse
Har købt flere gange hos dem. Super service. Fik hjælp med størrelses guide.
Kvalitet tøj. Hurtig levering. Dejligt med håndskrevet tak- note for det indkøbte og flot emballage.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。