WhiteParts.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

WhiteParts KorsÞr yder en helt igennem fantastisk service og kvalitet. Efter en god og saglig rÃ¥dgivning fik vi de Þnskede hvidevarer leveret som aftalt og fik dem opsat og installeret. Der var et... もっず芋る

Fantastisk service fra enden til anden. Havde en 3 Ã¥r gammel vaskemaskine som gik dÞd. Hurtig udrykning og super professionel service. 4 dage efter kom den nye del hjem og konen var glad igen. Pris... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte et filter, men fandt ud af den ikke passede og bad whiteparts om at annullere ordren efter nogle timer. Der gik ikke lang tid fÞr det blev bekrÊftet. Ofte oplever jeg at supporten tager for... もっず芋る

NÃ¥r ens trofaste Asko vaskemaskine bliver trÊt i sine stÞddÊmpere, er det fint, at man nemt og hurtigt fÃ¥ fat i nogle nye hos WhiteParts. Med en god del fingerfÊrdighed, kan man endda selv skifte dem,... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 金物店

圓該䌁業による蚘述

WhiteParts.dk er et landsdÊkkende reservedels firma som sÊlger billige kvalitets reservedele, og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer. Vi forhandler reservedele til kendte mÊrkevarer og leverer direkte til kunden inden for 1- 5 hverdage, afhÊngigt om det er lager eller fjernlager. Vi vil vÊre danmarks fÞrende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehÞr, og vi udvider derfor lÞbende sortimentet i vores shop. Vores dygtige serviceteknikere har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning når det gÊlder produktvalg og montering. Hvidevarer krÊver vedligeholdelse, så hos WhiteParts.dk findes der altid nyttige informationer og gode råd om vedligeholdelse så unÞdige reparationer kan undgås. Vision At vÊre Danmarks fÞrende inden for onlinesalg af reservedele og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer, og tilbyde kunden et hÞjt serviceniveau samt et bredt udvalg af reservedele og tilbehÞr til kendte mÊrkevarer. Mission Tilfredse kunder, og et hÞjt serviceniveau der overgår kundens forventninger. Forretningside At vÊre danskernes foretrukne indkÞbs sted for reservedele og tilbehÞr til husholdningsapparater og hvidevarer både til private og erhverv.

優良

レビュヌを曞く

Meget tilfredse

2024幎1月30日

Hej Abdel,

Mange tak for din anmeldelse.

Husk du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjÊlp eller har nogle spÞrgsmål.

God hjÊlp

God hjÊlp pr. telefon, idet prÊcise mål på boksen jeg ville kÞbe manglede i annoncen på hjemmesiden.

Hej Ane,

Du skal have mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Det glÊder os at hÞre at du igennem vores kundeservice fik hjÊlp og svar på dine spÞrgsmål.

Ukompliceret leverance

God hjemmeside og nem bestilling og hurtig leverance

Hej Keld,

Mange tak for din anmeldelse.

Go' og hurtig service

Hej Joan,

Tak for din anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at alting gik lige som det skulle.

Vi håber du har lyst til at besÞge vores hjemmeside hvis du igen skulle få brug for reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

Nem hjemmeside

2024幎1月2日

Hej Lene,
Du skal have mange tak for din anmeldelse!

Du må have en god dag.

WhiteParts.dk teamet.

Hurtigt levering

2024幎1月2日

Hej Finn,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig levering.

Hvis du skulle få brug for tilbehÞr eller reservedele, til dine hvidevarer kan du altid sende os en mail.

⭐⭐⭐⭐⭐

mange varer som kan ikke findes andre steder

2023幎11月30日

Hej Michael,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Du er altid er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spÞrgsmål eller har brug for hjÊlp.

WhiteParts.dk teamet

God pris og fik varen indenfor 2 dage.

2023幎11月30日

Hej John,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os på WhiteParts.dk

Vi håber meget, at vi ser dig på shoppen en anden god gang, hvis du skulle få brug for reservedele.

Redder vores vaskemaskine. Igen

Det er nu anden gang at Whiteparts har gjort det muligt for mig at redde miljÞet fra at vores Siemens vaskemaskine ender som skrot. Åbningsmekanismen pÃ¥ lÃ¥gen var gÃ¥et i stykker, og jeg mÃ¥tte ÞdelÊgge dÞrlÃ¥sen indefra for at fÃ¥ Ã¥bnet lÃ¥gen og reddet tÞjet. Whiteparts vidste prÊcis hvilken del jeg kunne bruge i stedet for den som oprindelig sad i maskinen, og som var udgÃ¥et. Ydermere kunne de ved hjÊlp af fotos som jeg sendte, vurdere at reparation var mulig, dvs. at jeg ikke havde Þdelagt andet.

Udskiftningen gik alt i alt nemmere end forventet, men ellers så har man muligheden for at komme til at tale med en tekniker hvis man ringer om morgenen. Det har jeg tidligere benyttet mig af.

Nu spinner vores 11 år gamle Siemens igen. SelvfÞlgelig er der grÊnser for hvor mange penge man kan smide efter reparation af en så gammel maskine, men det virkede bare helt grotesk at en lille knÊkket plasticdel i lågens håndtag skulle medfÞre at man smider 80 kg vaskemaskine til skrot.

2023幎11月28日

Hej Jens,

Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at har taget dig tiden til at lave en så flot og beskrivende anmeldelse.

Yderligere er vi rigtig glade for at hÞre, at vi har kunne hjÊlpe dig med at rede din vaskemaskine! Vi sÊtter en styr dyd i at kunne reparere alt hvad redes kan, samt hjÊlpe vores kunder med dette.

Vi håber du har lyst til at besÞge vores hjemmeside hvis du skulle få brug for reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer en anden gang.

WhiteParts.dk teamet

Hurtig og sikker levering.

2023幎11月6日

Hej Henning,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig og sikker levering!

Hvis du skulle få brug for tilbehÞr eller reservedele til dine hvidevarer, kan du altid sende os en e-mail.

Efter bestilling leveret efter 3

Efter bestilling leveret efter 3 hverdage

2023幎11月3日

Hej Ferenc,
Vi er glade for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden gang du skulle få brug for reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

Hurtigt og nemt

2023幎11月1日

Hej Anders,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er vi glade for at hÞre, at du oplevende en hurtig levering af din bestilte vare.

Husk, at du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjÊlp eller blot har nogle spÞrgsmål.

Hurtig ekspedition.

2023幎11月1日

Hej Carsten,

Tak fordi du havde lyst til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig levering.

Super service 😊👍

2023幎10月4日

Hej Simon,

WhiteParts.dk teamet

Nemt at bestille og hurtig levering

2023幎10月5日

Hej PL,

Vi er glade for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.
Endvidere er vi også rigtig glade for at hÞre, at du oplevede en hurtig levering.

Virker

2023幎10月2日

Hej Kenn,

Du skal have mange tak for din anmeldelse.

Du Þnskes en god dag.

Lynhurtig levering.

2023幎9月29日

Hej Peter,

Tusinde tak fordi du havde lyst til at anmelde os her på Trustpilot.

Du Þnskes en god dag.

Fantastisk service!!

Fantastisk service fra enden til anden. Havde en 3 år gammel vaskemaskine som gik dÞd. Hurtig udrykning og super professionel service. 4 dage efter kom den nye del hjem og konen var glad igen.
Prisen absolut fornuftig og holder aftaler og tider til perfektion.
Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

2023幎9月15日

Hej Kenneth,

Du skal have tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er meget glade for at hÞre, at du har vÊret glad for vores service i forbindelse med reparation af din vaskemaskine.
Vi håber du har lyst til at benytte dig af vores service, hvis du skulle få brug for reparation af dine hvidevarer, nye hvidevarer, reservedele eller tilbehÞr til dine hvidevarer.

Du Þnskes en rigtig god dag og god weekend.

WhiteParts.dk teamet.

Simpelthen bare godt

God service og gode priser.
Det er ikke fÞrste gang jeg handler med WhiteParts, men det er fÞrste gang jeg anmelder dem.
Det er en sand fornÞjelse.
Aftaler bliver altid overholdt og servicen er bare i top

2023幎9月11日

Hej Brian,

Hvor er vi glade for, at du tog dit tid til at skrive en anmeldelse.
Yderligere er vi rigtig glade for at hÞre, at du er en tilbagevendende kunde som er glad for at handle med og ved os - det betyder meget!

Vi glÊder os til at have dig som kunde en anden god gang! Og husk, du er altid velkommen til at ringe eller komme ind i butikken, hvis du skulle have brug for hjÊlp, eller blot har nogle spÞrgsmål.

Yderst tilfredse

Jeg er meget tilfreds, kvik levering, godt pakket ind, ingen skader på vare eller embelage, godt produkt

2023幎9月5日

Hej Randi,

Tusinde tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er tilfreds din vare og hele forlÞbet omkring det.

Husk du altid er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spÞrgsmål eller har brug for hjÊlp.